Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    nagyúr

    válasz lezso6 #114703 üzenetére

    :D :K

    Igazából nem csak itt ph-n, de világszerte összeborulhatnának a hifisek táborai egymás nyakába, ha elhagynánk az előítéleteinket. Egyik tábor megköszönné a mérés hívőknek, hogy felnyitotta a szemüket saját magukra és hogy a szubjektivitás mekkora szerepet játszik az össz élményben, ami kialakul bennünk, a mérés hívők pedig megköszönhetnék a szubjektivitásban elmerült embereknek, hogy mennyivel élvezhetőbb a zene a száraz technika ellenére, amikor a macska az ember ölébe ül dorombolva.

    Károsak a review-k :((( Behozzák azt a szubjektív faktort, ami csak egy John Atkinson-é, aki ott volt és hallotta. Ott és akkor, olyan vérnyomással, gyomorral, lelki és érzelmi állapottal és légköri nyomás mellett és szoba reflexiókkal és és és ..... -> ami nálunk totál nem úgy van.

    De szép vastag magazin, fényes borító, igényes fotó, csillog minden, szemet gyönyörködtető. Néha én is utálom az online-t és a monitort, egyetértek. Szóval amit itt leír végül az ürge, hogy neki bejött, az "tuti úgy is van". Meg az is, ha nem. :W

    Mondom, káros minden szubjektív review.
    TE NEM Ő VAGY. Az X+Y képlet Y-ja sérül.

    Most mondanám, hogy ASR és tsai az egyetlen szentírás papíron és online, készülékeket illetően, de lehet nem férne el a kezemen azok száma, akik azonnal szétanyáznának. Úgyhogy inkább szeressük egymást, gyerekek. :))

    [ Szerkesztve ]

    Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák