Új hozzászólás Aktív témák

  • Lite

    őstag

    válasz Dißnäëß #113389 üzenetére

    Itt élek, eme csodás országban... Nem vagyok túlzottan jártas a steraming-es dolgokban, a bakelitjeimet archiválgatom, de azért van egysmás, amit már csak digitálisan vennék meg. És ahogy olvastam, azért volt egy-két dolog, amit elmarasztalt itt a társaság, pl. az MQA.
    A kérdésem mögött még az van, hogy ki dolgozik jó minőségű eredetiből és ki konvertálgat össze-vissza. Ez alapján van olyan oldal, aki rossz minőségből felkonvertált cuccokat árul?

    A mastering fontosságát megértettem. Viszont albumot a legritkább esetben hallgatok, single-ek és főként maxik a repertoár (azaz mindenféle remixek, B-oldalas produkciók és főként, hosszú verziók).

    A futunk és hátrahagyunk dolog... A realiltását nem szeretném megítélni, de azért örülnék, ha lenne egy nagy hdd-m, amire a bakeliltjeimet felvettem, és bárhová csöppenek a világban, legalább ez, az egész fiatalságom hangulata velem lehetne. Persze sajnálnám azt a 2000 bakelitet is, ha történne vele valami, de az élmények, emlékek, hangulatok megőrzése, amit adtak, fontosabb. :)

    #Gabor970: nem a formátum maga a milyenség, hanem azt keresem, ahol az adott formátum ki van maxolva. Pl. utálom, ha valaki egy CD-RIP-et 48/24-ben tesz fel (hiszen az 16 bites, szóval mi a francnak a flancolás). Van CD-m is sokszáz, szeretem is, de a világ előre halad, lassan fel kell számolnom a kollekcióm, a kocsiba/útra úgysem tudom magammal vinni fizikailag az adathozdozókat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák