Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz nLali #110209 üzenetére

    Kábeltémához, meg egyébként.
    Persze hogy van különbség. Csak tudod, ez a topic olyan gazdát kapott, aki ír egy kafa szoftvert, vesz pár aktív jébéelprót (ami persze már felesleges pénzköltés, mert 120-ból megoldja a tutit), s máris kész a hájend. Ezotéra szektás, aki nem ezt hiszi, mert ő megméri és tudja a multimétere, meg ott a DSP, és ő olyan milliárdos rendszereket alázott déespével...és ha ő mondja, akkor ez így van! Hát ezért topikgazda, mert ő aláz hifista társadalmakat, lehúzás minden meg ábt.szás, déespé kell..
    Súgok neked: hallottam olyan déespé rendszert, ahol csak a D volt 2 milla dolcsi, apám, az madzag nélkül lőtte a D osztályos erősítőbe a konténeranyagot, na ott is lehetett hallani az rca dugó hangját, s ha bekapcsolták az S-t akkor teljes katyvasz lett, pedig az S a dsp-ből legalább 6 milliárd dollar volt, a Nasa írta topicgazdáknak..és sz.r volt, a videoton alázta...s a P meg iszonyat torzít, pfu...
    Na ilyen szinten írkálj nekik. Ez a topic szintje és ehhez kell itt tapsikolni, különben ezoterista szektás hallucinálós placebós leszel. Itt a hifizés teljesen kilőve, kérdés, minek a topik nevébe a hifi szó, dsp meg vakteszt, ennyi kéne...a másik topik a homokozója az ezotériás hifistknak, akkor ez meg az antihifisták dagonyázója.
    De esetleg írj készülék alátétekről egy élménybeszámolót, s máris kiröhög a fejlett műszakihifista sokaság...szánalmas színvonal.

Új hozzászólás Aktív témák