Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Mikor a Druid kirakja tizedik körben hadronoxot spiteful priest ellen, ott van a kezében a naturalize, de nem öli meg Lehetne még pár ilyen ellenfelem ma.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
lm83
őstag
válasz beherit #78449 üzenetére
Hát kíváncsi leszek, milyen elméletek lesznek erről most a neten
Az biztos ez a változás jele, Vajon ő gondolta így, vagy inkább mások a cégnél, hogy jobb lesz nélküle...Bennem a nevetése mellett az marad meg, hogy szokta "szívatni" ez embereket akik vele együtt voltak a stream-ben...
Lich King ellen a hunter, hát sosem fogom elfelejteni... -
Cathfaern
nagyúr
válasz rocket #78442 üzenetére
Azt kéne megérteni, hogy a HS 1v1 PvP. Tehát ha a Blizz csal és belenyúl a játékba úgy, hogy te veszíts, az azt jelenti, hogy a Blizz belenyúlt az ellenfél játéka, úgy hogy ő nyert. Tehát minden belenyúlásnál valaki rosszul jár, valaki meg jól. Innentől kezdve vagy tök mindegy neked, hogy a Blizz belenyúl-e vagy sem, mert 50%-ban segít, 50%-ban nem, vagy téged személy szerint utál a Blizz. Aki azt mondja, hogy azért nem tud haladni a ladderen, mert Blizz direkt belenyúl az az utóbbit állítja.
A deck nyitás meg egyszerűen bug volt, semmi köze az rng-hez. Le is volt írva részletesen hogy mi történt, ha nem sikerült megérteni, az nem a Blizz hibája.
kwzatz
Röviden, én egyetértettem veled[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Cathfaern
nagyúr
válasz beherit #78449 üzenetére
Kiváncsi leszek hova ment át. Elsőre meglepődtem, mert nagyon a HS arca volt, de valószínűleg pont ezért is lépett. Nem szerencsés, hogy ha valaki ennyire egyedül van kint a kirakatban, senki se bírta azt sokáig a Blizznél. Nem is lehet. Plusz ha tovább marad valószínűleg rásütik a CCG bélyeget, ami nem szerencsés ha szeretne mással is foglalkozni.
Illetve lássuk be, HS hype kb. a tetőfokán van. Nem azért, mert rosszul csinálnák a játékot, hanem egyszerűen egy játékstílus egy adott ideig köti le csak a mainstream közönséget, ráadásul a CCG-k ebben még nem is annyira jók (nincs érdemi közösség és csapat ami általában sok-sok évre odaköt egy playert). Főleg hogy HS sikere óta orrba-szájba jelennek meg a különféle klónok és kártya alapú játékok (főleg mobilra), amik nyilván tovább darabolják a célközönséget. Szóval itt szép abbahagyniEladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
h3lios
addikt
Komment redditen: BB joins Tempostorm, to create a game for Reynad.
B-tag: H3lios#2825
-
Gyuri27
félisten
válasz Cathfaern #78455 üzenetére
Amikor kiraksz egy kártyát. Abból kapsz valamit ami lehet spell vagy minion. Amiből megint kapsz valamit és az lethal az simán csalás. Gusztustalan manipuláció.
Matematikusok oszthatnak szorozhatnak hogy erre mennyi az esély hasamra ütök 250 (használatban lévő kártyánál).
De ilyen a mm is. Valahogy mindig a countert kapod.
Mentem ma taunt warrival, meg kontroll lockkal. Hát aggró meg face dekkek kapáltak.
Cserébe jöttek pl priestek. Akiknek természtesen 6 köre dr 6 volt. Ezek azok akik annó razáztak és turn 5 raza volt. Nekem meg valahogy mindig a deck aljáról kellett előszedni.Szóval én örülök annak, hogy ez a dillentáns elhúzott végre a random fiestájával együtt a véresbe.
Amd - Radeon - Ryzen
-
thesound
addikt
válasz Gyuri27 #78460 üzenetére
Nem védeni akarom BB-t, -mert nálam eljött megint, hogy hiába új kieg, de csak napizom- de szvsz nem hiszem, hogy bármi köze lett volna az utóbbi időben a játékhoz design szinten (azaz semmi nem fog változni). Ő volt a kirakat. Az tény, hogy a bullshitet jól eladta.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
tomazin
veterán
A kuldik varhato ertekenek a valtozasarol olvasott valaki? Gondolom nem ment 60 fole.
-
NyalokAA
aktív tag
Sziasztok van 80g-s questem cserére
kru#2409 -
blackydan
senior tag
Mivel sokat volt téma a "szerencsefaktor" a napokban így nekem is volt most egy meccsem ami egy kis gonosz mosolyt csalt az arcomra. Dude pally ellen játszottam, aki már a játék kezdete óta úgy nyomkodta az emótákat mintha kötelező lenne. Jól van gondoltam hazánk fia, biztos ügyesnek hiszi magát mert sorban ki tudja pakolni a kártyákat és nyomja az arcba a sebzést. Mondjuk hála jól jöttek ki a laphúzásaim és végre a random is velem volt így sikerült 1hp-ról behúznom a meccset Nem kicsit volt kiakadva a srác, ugye jó néha a másik oldalon is lenni. Amin meg somolyogtam: nézzétek a nevét
-
rocket
nagyúr
válasz ígyvanferi #78467 üzenetére
De, nem a playrol van szo, hanem az ujabb RNG clown fiesztarol amibol megkapta a silence kartyat, ami veletlenul az adott mana koltseg es board szituban az egyik legjobb volt neki.
Azt hittem egyertelmu amit a keppel sugalni akartam, mert 1 napja errol van szoAz eselyek pedig JM-} BF 95/1 (1.05%), BF-} KotG 65/1 (1.53%).
Tovabbra sincs szo arrol, hogy az ilyen RNG clown fieszta mindig eldonti a meccset gyozelem iranyaba annak aki kapja, csak annak a nyoma latszik ebben amit bemasoltam, hogy ezek a dolgok nem veletlennek koszonhetoen tortennek, es a suruseguk miatt meg megjobban kilog a lolab
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
asuspc96
őstag
Hali,
Erről a bighandes (warlock) legendarys echozos pakliról valaki hallott már ?
Miféle cucc ez ?[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz asuspc96 #78472 üzenetére
Errő(katt)l van szó?
Kicsit hasonlít az aviana-kun druidhoz warlock verzióban. -
jr1994
addikt
Továbbra is él a 80 gold csere.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
whitezo88
nagyúr
Toast most kezdett egy f2p runt, most még Tutorial van. [link]
-
zotyi8
tag
Van valami sorrend arénában? Melyik hősökkel könnyebb győzni?
-
grizlisandor
veterán
80g-s questet cserélnék:
Sanyiiiiii#2558Nézni fogom mikor vagytok online srácok(jr1994 és NyalokAA).
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #78478 üzenetére
Elkelt, NyalokAA-val lejátszottuk.
-
ThySoul
senior tag
3 decken is gondolkodok: ctrl mage, ctrl mind blast priest és taunt dudu, de mindháromban van Harrison. Mennyire jo craft? Tudom, néha visszajön a metába de edsig mintha nagyon sose ragadt volna meg. (Egyébként nem azt mondták hogy a héten szólnak mi lesz a shaman sorsa? )
-
KISDUCK
addikt
Te mond hogy "80g-s questet cserélek" a te hangod mélyebb! btag Puder#1982
-
matolcsim
csendes tag
Baku Rogue-ot javaslom mindenkinek kipróbálásra, ha gyors, erős decket szeretnétek. Abszolút nyerhető a matchup warlock ellen. Control warrior illetve control mage nagyon nehéz, de ezen kívűl szerintem nincs rossz párosítás. 29-9 vagyok most vele. 3000-ről másztam fel 380-ig. Hajráhajrá.
AAECAYO6AgaiArICrwSbBcrLAp74AgyMAssD1AX1Bd0IgcICn8IC68ICysMC0eECi+UCpu8CAA==
-
matolcsim
csendes tag
válasz fogtunder #78485 üzenetére
1 hadronox druiddal játszottam illetve 1 spiteful druiddal. Mindkettő meglett. De el tudom természetesen képzelni, hogy nehéz lehet. Habár kicsit lassúnak érzem.
https://hsreplay.net/replay/MbctT97HH7eVpCUkbcaoLC
Kaptam branching paths dupla armor-ért, tar creeper, ironwood golem, dupla spellstone, swipe, rotten applebaum, lich king és még így is meglett. Elképesztő sebzés van a deckben.
Közben 33-9. 232-n vagyok (8-2 a warlock matchup)
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz matolcsim #78486 üzenetére
Az se árt ha a lock rásegít a győzelemre [link]
mod: Quest jobb control ellen, agrót sose szerettem annyira, nagyon függ hogy húz az ellen. Egyik lossnál a warrior mind2 shield slamjét topdeckelte a nagy lényemre, és a Brawl is a 1/2t hagyta fent így lethal sem lett...
[ Szerkesztve ]
-
matolcsim
csendes tag
válasz fogtunder #78489 üzenetére
Ez így van, viszont a deck abban nagyon jó, hogy akkora nyomást tudsz helyezni rá, hogy nem tud csak 1-1 taunt-ot lerakni körönként, különben meghal. Kellenek a swipe-ok, a spellstone-ok, branching paths. Aztán jobb esetben visszahoz két taunt-ot...Persze ezt most csak úgy mondom, mert tényleg 1 taunt druid-dal játszottam, de körülbelül így tudom elképzelni. Ha nem nagyon kell hozzá craftolgatni, akkor próbáld ki. Csalódni nem fogsz szerintem.
-
matolcsim
csendes tag
válasz whitezo88 #78487 üzenetére
Quest természetesen sokkal jobb control ellen, viszont pont a sok quest rogue miatt nincs 1 darab warrior illetve control mage sem. Ez szimplán meta döntés természetesen, attól függően, hogy mit lát az ember. Ha rank 5-1 között sok a warrior, akkor a deck körülbelül "használhatatlan".
De pont azért, amit fogtundernek is mondtam. 1 Taunt druid, 4 control warrior és 3 Control mage jött szembe.
De amikor ez a meta: akkor szuper jó a deck. Ez körülbelül 8-10 Quest rogue ellenfél volt, ami viszont instant win.
-
lm83
őstag
Hát azért az szívás mikor "bebirkázzák" akkor elég bukó a parti...
Vagy ha épp mást és utána azt hozza vissza witching hour...
Szintúgy igaz ez a békuszra is... Mikor az rng egymás után kétszer azt hozza vissza és nem a pókot... :/
Ó arról nem is beszélve mikor a quest wari odacsap neked három raptort a pástra, aztán utána azokat sikerül újra idézni... -
lm83
őstag
válasz grizlisandor #78495 üzenetére
Igen még ezen is gondoltam, hogy ezt még bele ehetne pakolni, ha eddig semmire nem tudtam használni
De egy körben úgysem lehet mindent lerakni, vagy a fene sem tudja :/ -
h3lios
addikt
válasz grizlisandor #78495 üzenetére
A vicc az, hogy a mechanika korábban és létezett (moat lurker), csak felpimpelték 1 kicsit. Egyébként nem lenne OP, ha nem lenne rá 1 halom szinergia. Dark Pack, Umbra és lehetne még sorolni. Amúgy hatalmas tempo loss lenne ahhoz, hogy használható legyen.
B-tag: H3lios#2825
-
grizlisandor
veterán
Vicc, hogy milyen kombókat lehet előadni Umbra+Carnivorius.
(#78498) h3lios:
Valamit kezdeni kellene vele, vagy majd rota előtt mint a Razával.
2mana a DarkPack, 6 mana a carnivorius, meg a possessed anyámkínja, ha már lúd, legyen kövér, mehet a fegyó is 6 manára.Más:
1. Tegnap láttam streamen Xalax egy Even, Spitefull mage deckjét, egész jónak tűnt, csak egyszerűen nem találok hozzá listát sehol, a stream meg nem visszanézhető, esetleg valaki találkozott már a deckkel és listát tudna adni?
2.A Spitefull priest deckbe szükségem lenne még 1 aoera a Dustbreakeren kívül? Primodrial sokba kerül.
Az a problémám, hogy az odd pala/rugó körbe röhög, ha kimennek időben, ha nem és kellene még valami clear a deckbe úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest