Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz pachito #78251 üzenetére
Én ha tehetem, warlockot játszok, és azért a Zoo-nak voltak bőven jobb időszakai, mint a discardos, igazából az imp gangbang rota óta nem az igazi az a pakli soha, tier 2-3. A Reno se volt sose olyan, mint a classic handlock, de mást nem lehetett játszani, mert nem volt rendes heal és szétverték a fejed.
Jó a sámán az egy másik sztori, az konkrétan annyira szar, hogy nem is értem, minek rakták bele a játékba, ha ennyire utálják.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
ETOM
addikt
Rotface value [link]
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz rocket #78258 üzenetére
Szimplán értelmetlen, persze én climbing szempontjából nézem. Ha valaki csak tötyögni akar, arra jók persze, és még azt az illúziót is kelthetik néha, hogy "hű milyen jól játszok, mert hát ez egy összetett deck", miközben abból áll a játék, hogy egyesével pakolják ki a tauntot.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
rocket
nagyúr
válasz kwzatz #78259 üzenetére
En elfogadom, hogy szerinted ertelmetlen, te meg fogadd el, hogy szerintem meg szerinte meg nem az.
Egy jatekban ahol tobb szasz kartyabol lehet decket epiteni ami 30 lapbol kell alljon, nem ertem miert meglepo, ha van olyan aki jatszani is szeretne, es nem csak oncurve pakolgatni a lapjait a boardra, megcsinalni az 1-2 tradet/meccs, es 5 perc alatt vegezni.
Az meg, hogy akarmelyik Aggro decknel kevesbe lenne osszetetebb egy taunt Druid deck, fuss neki meg1x.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ThySoul
senior tag
Még mindig áll az hogyha valaki kipróbálta a taunt druidot szóljon csak bátran hogy muzsikál.
Egyébként cubelock mennyi van? -
beherit
tag
válasz ThySoul #78262 üzenetére
Én cubelockot játszok vagy sima controllt, de nekem csak warlock lapjaim vannak..! volt egy érdekes meccsem egy druid ellen, aki azokat a beasteket támasztgatta fel, ami a deckedbe megy deathrattle-lel, meg naturalize-zal millelt rendesen. Jónak tűnt amúgy, de megnyertem a mech lappal, ami 12-őt healel a hero powerrel.
Még újfajta combo priestet nem próbáltam építeni, majd valamikor.amor fati
-
whitezo88
nagyúr
Baku paladinnal rank5, jöhetnek a nem tryhard deckek Liam nem is rossz, egész jókat kaptam belőle, control ellen jó transition az 1 dropok helyett.
-
kwzatz
őstag
válasz rocket #78261 üzenetére
Erről a deckről beszélünk:
Taunt DruidSemmivel nem nehezebb hatékonyan játszani, mint bármelyik aggro decket, nekifuthatok 100-szor is. Ez a téveszme is érdekes, hogy még mindig tartja magát. A legnehezebb deckek azok, amikkel kevés ember tud nagyon hatékonyan játszani, míg a nagy átlagnak sokkal rosszabb a winrate-je vele. Ez tény, hogy nem aggro deck lesz, de nem is egy ilyen buta taunt deck. Én elfogadom, ha valaki ezzel szeret játszani, írtam fentebb.
Egyébként jelzem megint, Odd Paladinnal volt ellene 18 perc a game, gondolhatod, hogy nem 1-2 trade volt a meccsen. (gyakorlatilag csak trade volt, mivel ugye ez a szofisztikált, bonyolult, elképesztő képességeket igénylő deck abból áll, hogy minden körben tauntot rak, vagy tauntot recruit-ol a boardra, esetleg tauntokat resummonol ) Valószínűleg egy Cubelock elleni meccs rengeteg izgalmat tartogathat abban a 20-25 percben. Ha hozzávesszük, hogy ez elég gyakori összecsapás... Hát biztos izgalmas, hf hozzá.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
whitezo88
nagyúr
2-ből 2 Shudder shaman lose. Lehet egyáltalán nyerni ellene ha eléri a t9et és kijáttsza? Nehéz smorcolni mert sok benne a kontrol lap. Hálistennek nem találkoztam többel.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Ez a brawl engem szívat. Már a 3. eset, hogy a legnagyobb marad fent... full boardnál tegnap antonidas előtte szintén egy big edwin most meg ez. [link] Ezen már csak röhögni tudok.
-
whitezo88
nagyúr
Just Chicken Rank things [link]
-
pachito
őstag
I am the Warlock now
-
salaam
senior tag
Gondoltam, hogy megyek egy legend runt, amíg izgalmas a meta, ha már nem toltam standardot fél éve. Félidőnél Keleseth/Spiteful middruid dupla mindbreakerrel r25-r10 között 82%wr (54-12). Fene se gondolta, hogy a mindbreaker egyszer még jó lap lesz.
Nyilván a jó playerek már rég legendek, szóval nem valami nagy wasistdas, ellenben legalább olyan, mintha kicsit jó lenne ez a játék.[ Szerkesztve ]
-
tomi20100
tag
Egy győztes aréna meccs után megint kaptam extra questtet, ráadásul most 80q-t.
Vagyis 80-t cserélnék -
grizlisandor
veterán
Lecraftoltam ez a battlecry shámánt, hát meh. Én razapriesthez tudnám hasonítani, hogy ha időben felhúzol mindent easy win, ha nem jobb alsó sarok. Aggro áthajt rajtad, vagy nekem hiányzik nagyon a devolve és a malestorm portal.
Bakut is, hát a huntert próbáltam, nem jött be. Bár az aggro deckek sose mentek nekem.
A Bakupala az már jobban megy. -
fausto
addikt
Szerintetek a dude palába jó a baku? Nem nagy ár a +1 dude-ért nem túl nagy ár a Call to arms, Tarim és hasonlóak hiánya?
-
fausto
addikt
Köszi, akkor ránézek.
-
h3lios
addikt
Gyerekek... Ha a Spitefull summoner nem lesz nerfelve az eddigi legnagyobb cancer lesz belőle.
Fixen brutális statot kapsz belőle. Ellenem a srácnak 2 Tyrantus lett, ami ellen a kasztok közül 1-2 nek van csak esélye Turn 5-6 körül..
B-tag: H3lios#2825
-
csoki
senior tag
-
h3lios
addikt
Ha valaki szeret próbálkozni csak ajánlani tudom az Elemental Shamant.
Elég sok value van benne és AOE is akad bőven. Simán meg lehet vele fingatni vele a legtöbb meta deckket.
B-tag: H3lios#2825
-
pachito
őstag
30 pakkot nyitottam eddig kb, 1 ajándék lego, 2 sima lego meg egy golden lego..hát, nem lettem ösztönözve a preorderre
-
Gyuri27
félisten
válasz pachito #78291 üzenetére
Én ennyit se. Nyugi.
A meta megint remek. Rák shámán rulez. Emlékezzünk az ezelőtti nerfekre és miértjére. Erre itt ez a remek deck. Köszönjünk Ben. Most már visszamehetnél pizzát szállítani.
Amúgy van még rák paladin és rák hunter. Ezeket is köszönjük.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Kanczy
veterán
válasz Gyuri27 #78292 üzenetére
És igen, szokás szerint minden rák. Nem lehet, hogy nálad van a baj? Amennyire emlékszem, évek óta MINDENNEL csak a bajod van. Minek játszol, ha sosem élvezed
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Gyuri27
félisten
válasz Kanczy #78295 üzenetére
Figyi bocikám. Amíg no skill deckek és kivédhetetlen kombók vannak addig nincs miről beszélni (meg rng fiesta).
Sajna évek óta ez dominál. Persze mutatóban van egy egy midrange, kontroll deck t2-3 környékén és ennyi.
Amíg kirakjuk ami világít és megyünk arcra addig hagyjuk a diskurzust.
Ha meg nem tetszem. nem tetszik amit irok simán ugord át a hsz-t. Vagy vegyél premet és tilts.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
whitezo88
nagyúr
Hm talán a perma stealth nem a legjobb pick volt [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz pachito #78298 üzenetére
Persze mert ott egy kicsit kellene változtatni. Amikor a doomguard kikerül mindenképp eldob a kezedből 2 lapot. Ha nincs a kezedben akkor a deck felső 2 lapját.
Nyilván a 47 guard mikor megjelenik (az amúgy se gyenge dk-val) az kicsit fájdalmas.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs