Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
Újrakezdő kérdése: Raza / Anduin priestet érdemes kraftolni vagy mikor rotálnak ki a kulcs a lapok?
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
KISDUCK
addikt
válasz matolcsim #76272 üzenetére
Most nekem is volt egy ilyen élményem valami klingonnal. A google fordító is beletört a ciril betűs vérpisitikébe. Rövid replay. Nem igazán értem miért adta fel, mert nem történt még semmi igazából. Láttam jön az invite gondoltam arról akar beszélni, hogy milyen szép a világ és barátokra van szüksége hogy lejátszhassa a 80g-s friend questet, mondtam is magamban hogy rám számíthat és fel is vettem. Írt valamit a nyelvén, de sajnos fogalma sem volt arról, hogy nem tudok klingonul az a néhány szó amit a google le tudott fordítani hát nem egy csodálatos barátság kezdetéről szóltak.
-
matolcsim
csendes tag
válasz mhmpista #76297 üzenetére
N'zoth nem létszükség. Ha nincs meg, akkor meg tényleg nem érdemes megcsinálnod 2 és fél hónappal rotáció előtt. Taldaram is kivehető, mert effektíve ugyanazt csinálja, mint a faceless. Bár nem hátrány, hogy a 10. kör helyett már a 8. körben tudsz Cube-ot másolni. Én aggro ellen szerettem nagyon. 3/3-as patches vagy mondjuk paladin ellen a divine shield-es taunt-ot le tudod másolni. Naggyon sokszor segít egy jobb defile kör felállításában. De, ha nincs, akkor nincs. Anélkül is bőven játszható. Berakhatsz mondjuk egy spellbreaker-t meg egy thalnost. De szerintem, ha nincs taldaram, akkor mindenképp 2 faceless.
(#76308) asuspc96 köszi
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
You know what to do
-
skitzoo
senior tag
80g várja szerető párját.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
pachito
őstag
Szerintetek melyik jobb választás? Yip vagy Rotface? Szeretnék csinálni egy fun warrior decket és ez a 2 lap eléggé hasonló így nem tudom melyiket kraftoljam le.
-
KISDUCK
addikt
A kis tojás rugóm elsöprő győzelmet aratott egy jáde druida ellen. replay
-
bviktor93
tag
Üdv!
80g-t cserélnék, aki szeretne vegyen fel bviktor93 #2142.
-
beherit
tag
Van nektek is ilyen, hogy egyszer 8-at nyertek zsinórban, aztán később meg 10-et buktok ugyanígy? Én rendre így vagyok.
Meg vannak bizonyos lapok, amik úgy tűnnek, mintha sosem akadnának a kezembe. Pl. a warlock weapont 5 meccsenként egyszer látom. Beleképzelődök már mindent.amor fati
-
jr1994
addikt
válasz KISDUCK #76320 üzenetére
Gondolom a döglött Valéria féle lappal tettél ki két Darknesst, ugye? Ilyen esetben elég három random gyertyát felhúzni hogy kikeljenek, vagy megjegyzik hogy melyik kihez tartozik és mind a hatot fel kell? Történetesen megvan mindkét legó, és kb csak a Faldorei-eket kéne legyártanom ehhez a paklihoz, szóval szívesen kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
whitezo88
nagyúr
Gondoltam megnézem a Cubelockot. No comment, 110-120 KFT pack után: [link]
mod: vettem goldból még 10 packot, 1 voidlord, 1 alanna, meg 1 vagy 2 dupe epic. Gyászos.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #76328 üzenetére
Ezt sajnos eddig is lehetett tudni. Az epic lapok beszerzése elég nagy szopás és nem csak a F2P játékosoknak. Legendeket 1, valahány % eséllyel dobál a játék, az epic is csak 5, valamennyin van. Szóval elég kicsi az esélye, hogy jót nyiss ki.
Én minden kiegnél eljátszottam, hogy egy epic-ből 4-5 db-ot nyitottam. Előzőleg volt Toxic arrow, azelőtt Meanstreet Marshall, most utoljára Scream-ből és Flurry-ből nyitottam 4-4-et...
És ez sajnos addig nem fog változni addig, ameddig be nem vezetnek rá 1 olyan szabályt, mint a Legendekre.Ráadásul ezeknek a lapoknak a nagy része 1-2 pakli alapja, mint a Cube és a Voidlord. Tehát, ha nincs meg belőle a 2-2, akkor b.szhatod az egészet. Mégpedig itt 1 Legendary áráról beszélünk.
Sajnos írtó drága lett a játék ezzel az éves 3 pakkos kieggel, illetve a meta decket árai sem túl barátságosak:
Razakus 12k dust felett van.
Cube Lockban is: Guldan, Weapon, Prince 3, 2 Giant, 2 Faceless, 2 Voidlord, 2 Cube... Ez már magában 8k Dust.Jade Druid szintén nem az olcsóságáról híres: Aya, Malfurion, Fandral, 2 UI, 2 Branching Path ...
Tempo Rogue-al lehet még talán a legjobban spórolni, de ott is ott van Edwin, Prince 2, Leeroy, Corridor Creeper és társai.Hol vannak már azok az idők, amikor 1500 dustból (Patron warrior) össze lehetett rakni 1 Tier 1 paklit ?
B-tag: H3lios#2825
-
whitezo88
nagyúr
Vicces ez a Wild Cubelock. [link]
-
beherit
tag
Én csak lapulok amúgy, mert nyitottam még kft-ből egy taldaramot, ami most benne van a legtöbb cubelockban, de én balga módon betörtem, nagyon akartam valamire a dustot, meg mondván, á, hülyeség, hogy ne legyen turn 3-ra csak ez az egy lap.. mióta játékba jött győzködöm magam, hogy ó, nem kell az bele, anélkül is ugyanolyan jó.
amor fati
-
h3lios
addikt
válasz beherit #76337 üzenetére
Én pont emiatt nem török semmit, amiből nincs meg a max. játszható mennyiség..
Van 1 Burgle bot-om goldenben, de csak 1 van belőle, ezért nincs szivem betörni...Prince 3-at én is benyitottam akkor Prince 2-vel párban jöttek. Sírtam is miatta, hogy persze Prince-eket kell nyitni... Aztán kiderült, hogy mint a 2 Tier 1 pakliban használható.
Szerencsére a 4-es verzió már nem esett ki belőle, mert az még továbbra is hulladék.
B-tag: H3lios#2825
-
F-ECT$
titán
80g csere eu. fects#2557
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
KTony
tag
Nerfek ez most komoly?
Raza és Patches nek vége demost erre a kis időre miért?[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
Jön balance patch( nem láttam meg itt)
nem tdok linkelni, de a változások
Bonamera 8 mana
Creeper attackja 2 lett (hát ezt nem tudom hogy találták ki, de használhatatlan lesz így)
Patches elveszítette a charge ot
Raza miatt 1 mana lesz a hero power (ez mondjuk tetszik)
Szerk: fentebb linkelték már[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Végre valami változás, csak ezt hamarabb kellett volna...
Bonemare még így is játszató maradt szerintem, Kukacka így kuka, Patches játszható marad, mert így is jó tempot generál, ha sikerül kiszedetni a pakliból. Razát meg örömmel töröm, mivel sikerült anno goldent nyitni belőle. -
addikt
Patches így változtatás után, mint legendary közröhej.. Ahogy már előttem is írták, lock meta incoming /szintén párszor már le lett írva, de belőlem megint kikívánkozik, blizzard bármelyik játékában csak baltával tud faragni, szánalmas/
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- További aktív témák...