Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
-
Chumlee
senior tag
-
tomazin
veterán
wow, ezt a twitches, cardbackes mókát láttátok már?
történet lényege annyi, hogy
megint gányolni kell a twitchelmeg kell szerezni a cardbacket, majd amelyik csapatot támogatni szeretnéd, hogy több packot tudjon nyitni, neki a cardbackjével kell ranked wint csinálnod. minden hétnek más lesz a témája.
nekem tetszik de hogy megint el kellett kurvulni az amazonnak.. -
tomazin
veterán
-
balisz
senior tag
Még mindig megvan.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz grizlisandor #73053 üzenetére
Köszi
Még kieg megjelenése után nézegettem deckeket amit találtam, azokból meritettem ötletet, plusz a saját lapkészletemhez igazitottam, szóval hiányos egyébként a deckem.
(Pl: shimmering helyett 2. glyphet szeretnék, servant helyett pyrost, illetve doomsayerem sincs, lehet az se ártana.. )### Elemental_Mage_v4.1
# Class: Mage
# Format: Standard
# Year of the Mammoth
#
# 2x (1) Mana Wyrm
# 2x (2) Arcanologist
# 2x (2) Frostbolt
# 1x (2) Ice Walker
# 1x (2) Medivh's Valet
# 1x (2) Primordial Glyph
# 1x (2) Shimmering Tempest
# 2x (3) Arcane Intellect
# 1x (3) Counterspell
# 1x (3) Ice Barrier
# 1x (3) Ice Block
# 2x (3) Tar Creeper
# 1x (3) Volcanic Potion
# 1x (4) Fireball
# 1x (4) Polymorph
# 2x (4) Water Elemental
# 1x (5) Servant of Kalimos
# 2x (6) Blizzard
# 1x (6) Skulking Geist
# 1x (7) Baron Geddon
# 1x (8) Sindragosa
# 1x (9) Alexstrasza
# 1x (9) Frost Lich Jaina
#
AAECAf0EEE1xwAG7AtACxQTtBNe2Aum6AsLDApjEAsfHAtzNAqDOApvTAvLTAgeLA5UDyQOrBJYFwcECysMCAA==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in HearthstoneOrigin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
jr1994
addikt
válasz tomazin #73061 üzenetére
Őszintén, amikor az előzőt írtam, valóban nem Telefonról felmentem és kipróbáltam a brawl-t, aztán még szintén telefonról megírtam a hsz-t. Most megnéztem, ez elég kreatív de ez nem változtat az aktuális brawl-ra vonatkozó véleményemen, amin szerencsére sikerült másodjára nyernem egyet.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
grizlisandor
veterán
válasz eLit-MiLan #73064 üzenetére
Néztem a netdeckekeket, de valahogy egyik se fogott meg, hozzá teszem a tiéd is és generálok belőle valamit, köszi.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz grizlisandor #73066 üzenetére
Nekem eddig Kolento Handlockja az egyetlen ami igazán tetszik. Midrange palával jobb arányba nyerek, de sokkal unalmasabb, míg Miracle nekem most annyira nem akar működni. Ebben sokat kell számolgatni az aoe-t, laphúzást, Giant manát és a többit mint a klasszikus handlockban. Amúgy olyan betegesen erős decknek nem mondanám, de nagyon jó vele játszani.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
whitezo88
nagyúr
Redditről:
Did you ever hear the tragedy of Murloc Warleader the Wise? I thought not. It's not a story the control players would tell you. It's an Aggro legend. Murloc Warleader was a three drop of the Aggro Decks, so powerful and so wise that he could influence Bluegill Warrior to create favorable trades. He had such a knowledge of passive buffs that he could even prevent Finja from dying after trading into a four attack minion. The Aggro Decks of the Meta are a pathway to abilities some consider to be unnatural. He became so powerful... the only thing he was afraid of was getting nerfed, which eventually, of course, he did. Unfortunately he taught Ben Brode everything he knew, then Ben Brode nerfed him in his sleep. Ironic, he could save other murlocs from death, but not himself.
-
F-ECT$
titán
válasz whitezo88 #73068 üzenetére
Nincs meg a "pala murlock packom" (Finja, 2x Vilefin, 2x Gentle), no meg Tarim is hiányzik, bár már egy ideje gondolkozok a legyártásukon. Kíváncsi leszek, hogy mennyire marad működőképes a Murloc / Midrange Pala vonal a nerf után, vagy új early game után kell néznie.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
druidból csak az aggro van, amibe nem kell a DK és két infestation? egy van belőle, de most nem akarok 2000 dustot elkraftolni a nerf előtt.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
törölt tag
válasz F-ECT$ #73069 üzenetére
Szerintem hiányozni fog neki az a +1 hp. Amit nem értek, hogy az aura effekt helyett egy sima állandó buff miért nem lett volna jobb "nerf"? Jelen pillanatban a board clear miatt szar a képessége, de nerf után a drudia is megalázza, pedig pont miatta játszható a murloc Pala.
Murloc + paladin... aki ezt kitalálta. Nem is értem miért nem a dude szinergiát erőltetik. -
F-ECT$
titán
válasz h3lios #73072 üzenetére
Ezt már átbeszéltük: inkább ülök pár k duston, és csak akkor költöm el, ha látom, hogy sokáig használni is fogom a lapokat, minthogy évente 120-150e Ft-ot fordítsak a játékra.
Mint írtam is korábban: már egy ideje agyalok a dolgon (pont a druidstone miatt kerestem alternatív deckeket), tehát nem a nerfkor fogok craftolni. Mellesleg azt is írtam, hogy nem csak Tarim hiányzik, hanem 4 epic, meg Finja is, szóval nem 1600 dustot sajnálok, hanem 4800 dust elköltéséről kell döntenem.
Szóval most megvárom a nerfet, és utána majd meglátom, hogy hogyan alakul a meta, és ennek fényében döntök.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Én is azt gondolom, hogy nem lesz murloc pack a pala deckekben, de volt már, hogy a várakozások nem teljesültek. Szóval most kivárom a nerfet, aztán meglátom, hogy kell-e valamit craftolni.
Tarim mondjuk enélkül is jó lehet pala deckekbe, kérdés, hogy milyen pala deckek lesznek.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Chumlee #73080 üzenetére
Nem lapot craftol az ember, hanem decket. Ha lesz olyan deck, amit játszanék és kelleni fog bele, akkor craftolom majd, de most még nem.
Más: ma nézegettem a jade deckemet azzal a szemmel, hogy mi lenne ha az innervate már csak 1 manát adna, és azt kell mondanom, hogy 10-ből 8x szívás. 1-2 eset volt, amikor elég volt az 1 mana, de többségében kellett a 2. Ennek fényében lehet, hogy maga a lap is kikerül a deckekből, és így a jelenlegi mana curve totál nem lesz tartható, szóval ha lesz is jade a nerf után, abban jó pár lapot cserélni kell majd.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Chumlee #73083 üzenetére
Nézd meg az összefoglalót .
Egyébként 1 pont az 5-ből, én nem craftolnám
Dive ever, work never.
-
h3lios
addikt
válasz F-ECT$ #73082 üzenetére
Mivel fos idő volt és így nem tudtam ma mit csinálni (balcsinál) ezért végig néztem a value townt + a többi streamer véleményét.
Szerintem ki fog kerülni, mert 1 mana ramp átlag kevés. Viszont így kelleni fog a 2 mire keeper, hogy hamar elérd a 10 manát.
Ezen felül aggro ellen (bár gyengülnek) kell majd a tar creeper.
B-tag: H3lios#2825
-
lm83
őstag
Néztétek már Ezt a cikket hearthstone hungary-n, hát nem semmi...
-
micafighter
nagyúr
válasz tomazin #73089 üzenetére
bbrode how will you make the game accessible for new players if they cant build matadecks for even longer than now?
,,Hoping to have something to announce that will help with these problems early next year. We have a lot of work to do on the new player experience, but some of these problems can be mitigated by matchmaking, to some extent."
Szoval fogalma sincs
-
Chronos85
tag
80g EU cserére, keresek hasonló problémával küzködő sorstársat.
Dobjatok privit időpont és Btagért.
Köszi -
Cathfaern
nagyúr
válasz micafighter #73091 üzenetére
Ettől függetlenül az nagyon jogos amit ír, igazából a kezdő playerek problémájára a legjobb megoldás lenne ha a matchmakinget rakják rendbe (illetve ezzel párhuzamban a laddert, mert a jelenlegi kevés rankkal sose lesz normális matchmaking). Ugye jelenleg az a gond kezdőként, hogy legkésőbb rank20 után azt tapasztalja az ember, hogy a basic + 1-2 nyitott paklis deckje semmit se ér. Nagy ritkán jön szembe olyan player aki ellen esélye van, de nagyrészt csak veri a fejét a falba. Nyilván erre jöhet motivációként, hogy jó akkor veszek lapokat, hogy legyen esélyem, de esélyesebb, hogy az a reakció, hogy hagyjuk. Ezzel szemben ha a matchmaking az esetek jó részében vele egyszintűekkel dobná össze, csak amikor már eljutna egy bizonyos szint fölé, akkor kezdenének egyre gyakrabban jönni az erős deckek, akkor azt érezné, hogy igen, jó vagyok, de kéne egy kicsi többlet, hogy feljebb jussak... és máris más a helyzet, mert nem azért vesz paklit mert muszáj, hanem hogy előrébb jusson. Lehet ha azt érezném, hogy mindig pont azért nincs meg a rank10, mert ott már túl erős ellenfeleket kapok, akkor még én is vennék paklit, pedig megrögzött f2p player vagyok. Jelenleg inkább abbahagytam a HS-t az utóbbi idők kieg designjai miatt (legendary lapokra épített mechanizmusok, mint fő attrakció)
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
micafighter
nagyúr
válasz Cathfaern #73093 üzenetére
Vagy mondjuk minden héten választhatsz pár lapot amit megkapsz ingyen arra a hétre és játszhatsz velük szabadon, igy nem kéne annyi lap egy adott deckhez. És mondjuk minden héten másik lapot kell választanod, igy a meta is kicsit felpezsdülne. De ezt csak igy hasraütésre mondtam 20 másodperc gondolkodás után, remélem BB-éknek akik azért kapnak fizetést hogy ezeken gondolkozzanak, van már egy jó hosszu listájuk a lehetséges megoldásokkal
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz micafighter #73094 üzenetére
És ilyen megoldás van is házon belül -> hots.
Dive ever, work never.
-
0karmacoma0
senior tag
Valamit villantaniuk kell, mert közelgőben van a Valve CCG-je is, ami nyilván az x+1edik próbálkozás, hogy valaki komolyabb szeletet hasítson ki a piacból, de ekkora játékosbázissal, és marketing lehetőségekkel rendelkező cég még nem próbálkozott. A steam rendkívül jól alkalmas a különböző promókra, a market segítségével akár kezdésnél lehetővé tehetik a cserélgetést, ami szerintem hatalmas vonzóerő lenne a játékosbázisnak. Ha utóbbi nem is valósul meg, akkor is a CS és Dota példáját nézve, tuti tele lesz piacon értékesíthető skinekkel, moddokkal, egyéni kártyagrafikákkal ami megint csak egy olyan dolog, amit a HS nem nagyon tud meccselni. Még ha szar is lesz, arra talán jó lesz, hogy felrázza Brode-ékat.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
lm83
őstag
válasz 0karmacoma0 #73098 üzenetére
Az majd arról fog szólni igen,.hogy extra dolgokat vegyél utána még pénzért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest