Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz DaveNo1 #72660 üzenetére

    Ez már nem 1 interjúban el lett mondva, hogy 1 kártyajátékot 100x nehezebb balanceolni, mint 1 OW / HotS vonalat. Ott lehet játszani a sebzéssel, hogy 150- vagy 120-at damol valami, itt viszont kis számok vannak és 1 érték változtatása is hatalmas hatással van a lapokra.

    Legjobb példa erre a spirit claws és a STB nerf. Mind a kettőn 1 érték lett változtatva (+ 1 mana, -1 def) és azóta használhatatlan mind a 2 lap.

    Arról nem is beszélve, hogy ha most a druidot szétnerfelik akkor pirate warrior és murloc paladin meta lenne, ami miatt szintén lehetne majd hisztizni.

    A kieg nem egész 20 napja jött ki, ennyi adat pedig kevés ahhoz, hogy belenyúljanak dolgokba. Szerintem 1 - 2 hónapos az az időszak ami alatt meg lehet mondani, hogy min kell változtatni ahhoz, hogy ne essünk át 1 másik negatív helyzetbe.

    Egyébként most hétvégén lesz az EU bajnokság, ott sok minden kiderül, ami a kasztok erősségét illeti. Szerintem ezt még meg akarják változtatni a változtatással.

    Szerk.: Egyébként sok más érdekes és erős pakli is van, amivel lehet haladni. Thijs-t nézem és és elég jól elvan EU legendben. Ma eddig Raza - Shadowreaper priestet, token shamant és Jaina control mage-et játszik.

    Ezekkel a paklikkal fog indulni a playoff-on és most gyakorolja őket. Nagyon durva milyen erős lett a highlander priest. Az elején mindenki kételkedett abban, hogy ez a DK mennyire lesz jó. Még az omni-s csapat sem volt benne biztos a bejelentés után, hogy ez elég lesz-e. Aztán kiderült, hogy nemhogy elég de majdnem tier 1 pakli lett 1 lap miatt.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák