Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz #81999360 #63164 üzenetére

    Elkezdhetsz játszani 0 Ft befektetéssel is. Ez "csak" annyit jelent, hogy gyengébb paklikat tudsz összerakni. De eleinte (ha teljesen kezdő vagy tcg témában, akkor ez legalább 3-4 hónapot jelent) úgysem a paklik lesznek a korlátozó tényezők, hanem a játéktudásod. Ettől függetlenül tény, hogy 0-ról kezdve körülbelül 1 - 1,5 év játék után érsz el oda, hogy a "menő" paklikat össze tudd rakni. De ez játékbeli teljesítményben alapvetően nem korlátozó tényező, rank 5-ig feljutni idő kérdése csak, legendig eljutni rank 5-ről meg még több idő és játéktudás kérdése csak. Vannak olcsó legend képes paklik is, ezeket pár hónap játék után is össze lehet rakni (pénzbefektetés nélkül).

    Ha azt akarod, hogy rögtön kezdésre meglegyen minden lap (aminek jelenleg annyira nincs is értelme, mert tavasszal elég sok lap ki fog kerülni a standardből), akkor pár százezer Ft-ot rá kéne költeni. De mégegyszer mondom, szerintem az elején ennek semmi értelme, mert a játéktudás miatt egy t1-es (szóval a mostani metában legerősebb) deckkel se jutna egy kezdő rank 15 fölé.

    Szóval semmiképp se vágj bele úgy, hogy beleraksz egy csomó pénz. Először kezdj el játszani, aztán ha meg van minden hős lvl10-en, és úgy érzed folytatni szeretnéd, és tennél is bele pénz, akkor vedd meg a kezdőknek szánt bundle-t (10 booster + 1 legendary lap), illetve Kharazan kiegészítőt (ez még jó 1,5 évig nem fog kikerülni a standardből, illetve maguk az adventure-ök is jó szórakozás) pénzért. Minden más bőven ráér ezek után, és addigra már jobban tudni is fogod, hogy mire éri meg költeni.

Új hozzászólás Aktív témák