Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz micafighter #63050 üzenetére
Ja, a bloodsail corsair-en lehet még jobban kiakadt volna a fórumtárs. Pirate warriorként biztos fusztráló, de szerintem nem rosszabb a Harrison ezeknél. Az a + húzás ad esélyt felhúzni a Reno-t. Gondolom a hangsúly azon volt, hogy 2 weapon removal az már azért érződik más classok ellen, nem magán Harrisonon.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #63047 üzenetére
Nincs szükség 2 antiweapon lapra, minnél több ilyet pakolsz bele annál inkonzisztensebb és rosszabb lesz a deckked. Egy renolockban szerintem is játszhatatlanul rossz a harrison. T5-re a weponremoval már úgyis tökmnindegy.
-
alevan
őstag
válasz micafighter #63052 üzenetére
Megvan az észak koreai rakétatesztek első éles célpontja
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
itldj
aktív tag
A Gadgetzan lapok valójában...
Zseniális.[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
whitezo88
nagyúr
balance megvan mostani Brawlban is [link]
Grobbulussal 3 ellen mentem, elég hulladéknak tűnik (rugó)
Még a Sakk is elver mert nincs lényem boardot építeni.
[ Szerkesztve ]
-
-
h3lios
addikt
Vicces volt a ma esti random wild-os Reno Lockozás...
Jött 1 "Csabi" nevű srác, aztán a meccs után felvettem. Játszottunk párat, anyfinnel kikaptam a Reno mage-től, mert a minionos verzióval játszott. Aztán Hand buffadinnal játszott én pedig Aviana Druiddal. Elképesztően húzott, mert minden buffot curve-ön játszott. Aztán jöttek a 8/7-es murloc-ok kézből.
Szerencsére War mögötti gobbót nem tudta leütni és a kombó pont elvitte...
B-tag: H3lios#2825
-
Mister_X
nagyúr
Srácok, utolsó tíz rankedre szánjatok meg egy jóféle paladin deckkel Vagy hogy mit eszközöljek ezen:
Lemaradt:
Mistress of Mixtures
Grimestreet Outfitter x2
Equality x2Ezzel a deckkel is az a baj, hogy vagy beadja a tempót, vagy nem... De amikor Malygod lock (aki játszott Cho'Gallt is) megver, az istentelen.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
h3lios
addikt
válasz Mister_X #63074 üzenetére
Ha a Dragont akarod használni, akkor egy ilyennel tudsz a legjobban haladni. A mostani metába sajnos nem fér bele annyi greed. Egyszerűen bedarálnak mire eljutsz a 4-5. körig. A Dragonlord pedig az egyik legrosszabb lap egy olyan metába, ahol egy Reno Lock Dirty Rat + Twisting Nether kombóval ki tudja takarítani a teljes kezed.
-
h3lios
addikt
Melleseleg még mindig hányok a BrokeBackonoid Operative-tól. Dragon Priest 6 db-ot játszott ki ellenem, pedig nem is mirror meccs volt.
2. meccs zsinórban ez ellen a fos ellen... Lesz****t keresztben aki kitalálta azt a lapot...
Ezért nem lesz a Priest-en kívül soha többé más értelmes Dragon Deck, mert ez a lap létezik.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz h3lios #63075 üzenetére
Nincs Kharazanom.
Nem renolockból áll a ladder az a baj és ne is add elő, mintha mindenkinél ott lenne T8 a Twisting Nether. Egyébiránt ideális esetben T8 play DWDL.
Egyébiránt szedte már ki DWDL-t a kezemből a mocskos patkány, csak nem tudott mit kezdeni vele Ha csak Renolock jönne, techelném még, de az utolsó 15 meccsben 1 (!) pirate warrior volt (win), 2 control warrior t2 yolo rattel (1-1), 3 jade druid, 2 aggro shaman (2-1, 2-0), tempo mage ellen meg nem jött be a szerencse (1-3), a többire nem is emlékszem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
h3lios
addikt
Új barban T-rex vs T-rex ! Let the Clownfiesta BEGIN !
-
Mister_X
nagyúr
White King OP 9-1 (kellett a gold), ketten fel is adták az elején. Az az egy vereség Grim Guzzlaros fickótól volt, mert a pile on kirakta neki T1 egy Core Houndot.
-
Scale
őstag
80g-s quest itt, EU. Pm ha valakit érdekel
-
NyalokAA
aktív tag
80 g-s questem van aki hasonló cipőben jár vegyen fel kru#2409
-
DopeBob
addikt
Szinte hihetetlen, de most először megvan R5
Wildon csináltam a warriros küldit, hogy ne rontsam el a standard rangomat, de annyira jól ment, hogy végül itt lett meg. 3 nap kb napi 3 óra játékkal. R22-ről. 11-nél meg 6-nál volt egy nagyobb megakadás. Aggro sámán van nagyon sok, és az nem túl szerencsés felállás.
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
salaam
senior tag
válasz whitezo88 #63086 üzenetére
Eddig a twobiers féle dragonossal toltam, ott van ysera is, szóval annak örülhetett volna a legjobban. De komolyan ez így már a negyedik ilyen volt. Semmin nem kell gondolkodni. Két manám van, oké, te ez zöld, akkor ezt kirakom. Körülbelül ez mehet a fejükben.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz salaam #63084 üzenetére
A Reno lock is ugyan olyan oncurve deck, mint a secret paladin. Itt is ugyan ilyen skilles HS játékosnak kell lenni, hogy a 6. körre behúzd a megfelelő miniont.
Annyi a különbség, hogy az aktuális legnagyobb / legjobban tradelő minion mellett a leg effektívebb leszedéseket használd el az ellenfél minionjaira.
Illetve, hogy Kazakusból skillből ki tudd szedni a megfelelő potikat.
Ez a Warlockra és a priestre igaz a leginkább. A mage-hez kell 1 kis skill is, mivel nincs 20 damage-es burst kézből ezért ésszel kell elszórni a lapokat, mert a végére simán kifogysz a lapokból és nem marad mivel nyerni.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Nem igazán értem mi a probléma az eheti brawl-al. Szerintem rég volt ennyire ötletes brawl, tök poén, hogy bossokkal lehet tolni Nyilván ha valaki nem akar játszani, csak az ingyen 40 dust kell neki, akkor gáz ha valami rossz felállást kap, de szvsz aki ezen a szinten van azt meg nem a 40 dust fogja meghatni, szóval akár lehet skippelni is.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
sagem
addikt
válasz Cathfaern #63091 üzenetére
Szerintem pont az a baj vele, hogy nem lehet vele játszani, mert értelmetlen kő papír olló az egész A múltkori is random volt, de ott legalább tényleg lehetett játszani, random pakli volt, el lehetett szórakozni, de itt..sokszor egy-két kör alatt eldől az egész..
Én a múltkorit pl. nyomtam just for fun is, de ez..max küldikért megyek be játszani, de persze kinek mi jön be, a múltkori sem tetszett sokaknak
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Scale
őstag
válasz micafighter #63098 üzenetére
ezen jót nevettem, köszi
-
tomazin
veterán
Jott telefonra patch, h a tovabbi patchek kisebbek lehessenek.
btw csak en tapsztalom, h szaggat a jatek droidon?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest