Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz F-ECT$ #62250 üzenetére

    Egyébként én személy szerint annak örülnék a legjobban, hogy ha nem lenne classic, meg talán basic se, hanem mindig minden cserélődne, DE annyival meggyorsítanák a gold szerzést, vagy levinnék a packok árát, vagy rng-t csökkentenék valahogy (pl. nem random 5 lapot kapsz, hanem discoverelsz 5 lapot, nyilván megfelelő ritkaságúból), hogy végeredményben nem telne sokkal több időbe / pénzbe épkézláb kollekciót létrehozni, mint jelenleg.
    Mondjuk szerintem ez erősen win-win, mert hc playerek jól járnak az állandóan változó metával, casual playerek meg jól járnak, mert adott a felfedezés öröme (paklinyitás), illetve nem ugyanazokkal a lapokkal kell játszani (nagyrészt classic + pár új kieges lap). Ha már úgyis budget deckel játszik az ember, akkor legalább időnként új lapokból álljon :) Nyilván annyit kell balance-olni a dolgokon, hogy a hc playerek ne érezzék úgy, hogy nincs értelme boostert venni a kieg elején, mert úgyis hamar összejön a készlet. Ez megoldható pl. úgy hogy nem több goldot adnak a questek meg nem olcsóbb a booster, hanem pl. ha egy szezonban lejátszasz legalább 200 meccset (átlag napi 6, kvázi letolod a questeket), akkor kapsz 50 boostert (számokat nyilván hasaltam). HC playereket ez nem érinti, szezon végére úgyis megvan minden lényeges lapjuk, casual playereknek viszont szépen gyűlik a készlet idővel (max azt kell még megoldani, hogy a HC playereknél ne gyűljön fel túl sok dust, de ez pl. egy dustból fizetendő tournament móddal megoldható).
    Ugye ez azt is jelentené, hogy egy kiegben több lap kell, hogy jöjjön (egész pontosan két éves átlagban nézve kiegenként "jelenlegi kieg lapszám" + ("classic készlet" / 6) ), aminek szerintem megint csak mindenki örülne.

Új hozzászólás Aktív témák