Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz rocket #53030 üzenetére

    (#53025) KaraDani válasza rocket (#53021) üzenetére

    ,,És ebből a kijelentésedből látszik, hogy nem érted még a játékot :N"

    Ezt irtam volna én is, csak nem akartam hogy azt higyje rocket forumtársunk hogy én itt egyedül osztom az eszet.

    ,,Egyebkent a jatekban a sorsolas kereken van csomo opcio, akkor valami elkepzelese volt a Blizzardnak, csak vegul elakadtak a megvalositasban."

    A sorsolásos keréken az "opciók" csak ilyen vicces feliratok, egy kis humor, más jelentősége nincs.

    Visszatérve a dustos kérdésre.. Én értem a frusztrációdat, szembejött egy vagy több játékos olyan paklikkal amikben több legend is van, és úgy érezted hogy ilyen deck ellen esélyed nincs játszani. Nem tudom mióta játszol, de ez a meglátás arra utal hogy még nemsok tapasztalatod van a játékban. Idén áprilisban jött ki a standard format, előtte volt egy pár nagyon OP kártya, és a Dr Boomot leszámitva nem legendekről van szó.. Shielded minibot, coghammer, avenge, haunted creeper, a régi Ironbeak Owl, pimplosion, FoN + Roar kombó, a régi Big Game Hunter, piloted shredder.. Ezek amik a standarddal távoztak. Most is maradt bent pár OP lap, de már közel sem olyan durva a helyzet mint volt. Amúgy a legendek nagy része szemét lap. Leeroy, Emperor, Sylvanas, ragnaros meg talán alexstraza a neutral legendek közül amik úgy általában most jó lapok, az összes többi szituációs, csak 1-2 deckbe fér be.. Justicar erős lap, warriorba meg priestbe.. Ott van brann, erős lap battlecryos pakliba. Twin emperor erős lap, de cthun buffoló paklit kell köré épiteni, Ysera erős control metában, de hát hol vagyunk mi attól. Elise szintén. Harrison elő elő jön de szituációs lap, csak akkor éri meg betenni ha fegyvert használó kasztok jönnek szembe ladderen, mert egy fegyver nélküli class ellen szemét lap.

    Baron geddon néha néha előjön de control warin kivül kb semmi nem használja, és az se mindig. Cairne most elő elő tünik, Nzoth bekerült a képbe meg igy hogy a silence kicsit drágult és nincs 10ből 9 deckben ironbeak owl még használható is, na meg kiesett a haunted creeper, a shielded minibot meg a shredder. Tirion, Gromm meg Antonidas szintén jó legendek, de ezek már nem neutralok, hanem class legendek. Gromm meg antonidas kb bármelyik wari meg mage deckbe befér, de pl Tirion hiába mai napig egyik legerősebb legend lap, nem játsza mindegyik paladin. Malkorok nem rossz lap de leginkább csak tempo deckbe fér be és ez is class legend, ugyanakkor lottó mert kaphatsz olyan fegyvert ami megnyeri neked a játékot, de kaphatsz olyat is, ami elveszti neked a meccset.

    Összeraktam most egy pirate warriort amiben egész jó malkorok, mert ha jó fegyvert ad az value, ha meg rosszat ad, általában van a kézben egy másik fegyver amivel le tudom cserélni a Cursed Blade-t.

    Most felsoroltam neked sok legendet igy hirtelen fejből, de nézd meg a craft menüben mennyi legend van összesen amik szóba se kerülnek itt, mert a legtöbb legend lap szemét, vagy egyszerüen csak nem használható.

    Be kell látni hogy kezdőként még fogalmad nincs a játékról, és nincs ezzel semmi baj, ahogy lesz több tapasztalatod, megérted a játék müködését, és meglátod majd tényleg hogy egy lap ritkaságának semmi köze az erősségéhez.

    Ha megkérdezel itt bárkit hogy mi a legerősebb lap jelenleg, akkor szerintem a legesélyesebbek a tunel trogg, totem golem, 4ért 7/7, call of the wild, fiery war axe, mana wyrm, flamewaker, és ezek közül egyik sem legend lap. Egy epic a cotw, a többi meg basic/common/rare.

    Én mikor elkezdtem játszani a HS-el fogalmam nem volt a játékrol (nyilván). Elkezdtem most az európai meg ázsiai szerveren is játszani, oda nem megy át a lapkészletem, tehát 0 lappal kezdtem mint egy teljesen kezdő, de basic lapokból egész korrekt deckeket össze tudtam rakni, mert egyszerüen sokkal jobban értem már a játékot, mint mikor elkezdtem. Igen, sokkal könnyebb lenne ha lenne 10k dust mindkét helyen és tudnék craftolgatni kicsit, de megvagyok nélküle is.

Új hozzászólás Aktív témák