Új hozzászólás Aktív témák

  • ThySoul

    senior tag

    Depresszió, BabyRage meg minden
    Szóval, én szeptemberben kezdtem a játékot. Kezdőként paklit nyitottam, deckeket próbáltam összerakni meg a többi hasonló dolog. Aztán elkezdtem komolyabban foglalkozni az egésszel, elkezdtem a naxx-ot, célirányosan craftoltam. Majd jött a standard. Egy nappal azutan, hogy kész volt a Naxx, és lecraftoltam Boom-ot. Ez volt az első igazán megrázó dolog, majd jött a több hónapnyi várakozás....és semmi. Szépen megvártam a metát, craftoltam miracle-t, Grommasht a patronomhoz( kedvenc volt a kieg előtt, azóta persze egy sz@r). Control Warizni akartam. Rossznak mondták, ezért lett a miracle, aztán látjuk most mi van. Valahogy kiégtem. Nem akarom abbahagyni, mert hiányozna. De mostmár olyanokat csinálok, hogy például betöröm majdnem a teljes LOE-t, egy hülye deckért.Bánom? Nem igazán. (Mondjuk most, hogy ctrl warihoz lenne kedvem, nem esne rosszul az elise, de hát mindegy) A másik siker storym a nyitások: nem nyitottam még jó legendary/epicet. Egyszer volt egy doomhammer aztán kész.
    Régen célom volt, hogy elérjem a rank5-öt(akkor tudás miatt 10 is alig ment) mostmár elég a rank15.
    Unalmas az egész. Izgultam a miracle miatt, mostmár kedvem sincs hozzá. Deckekkel amúgy egést jól állok: Zoo, Aggro shaman, midhubter, Patron, miracle meg freeze mage( utóbbi kettőbe kéne még bloodmage)
    Ismerős javasolta a tempo mage-et, hogy az legalább fun, csak nem tudom, mert egy legendary lenne dustom( vagy yogg, vagy bloodmage) és kéne bele két epic...na mindegy. Majd török megint mindent aztán újra teli leszek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák