Új hozzászólás Aktív témák

  • itldj

    aktív tag

    válasz h3lios #48663 üzenetére

    A kártyahúzás a legnagyobb rng a játékban, de mivel egy kártyajátéknak ez az alapvető mechanikája, ezért ezt mindenki elfogadja. Tudod befolyásolni persze, mert a druid sem azért játszik 2x comboval, mert mind a kettő kelleni fog, hanem nyilván így 2x akkora esélyed van hogy a kezdben lesz amikor kelleni fog.

    A mi esik ebből az új mage lapból, vagy most a shredderből az viszont egy szükségtelen és kompetitív szempontból borzasztóan rossz rng. Nem tudom ki emlékszik még a célizható képességű Tinkmasterre, ott is azon mentek el meccsek, hogy 1/1 vagy 5/5 esett belőle, utáltuk is nagyon, mégis 99%ban mindenki játszotta, mert egy fix hard removal volt bármire. De akár felhozhattam volna a kör végén lapot húzó Nat Paglet is.
    Csak azt nem értem, hogy ha már számtalanszor bebizonyosodott hogy ez a típusú random nem tesz jót a kompetitív játéknak, akkor mi a *********** erőltetik. Bár lehet ezeknek a lapoknak lesz egy beépített funkciója, és amikor kiderül, hogy mi esik belőle akkor bejátszanak egy Ben Brode röhögést.

Új hozzászólás Aktív témák