Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Dantenero72 #43761 üzenetére

    nem a stílussal van baj, hanem azzal, hogy olyan dolgokat próbálsz görcsösen bizonygatni, amik nem úgy vannak és nem hiszed el, hogy nincs igazad, mikor olyan emberek mondják, akik közül nem egy béta óta aktívan játszik. és olyan dolgokat dobsz be, mint a wintrade, ami kb. nevetséges, én nem is tudom láttam-e valaha olyan meccset, ami egyértelműen az volt.

    olyan, mintha odamennél Michelisz Norbihoz friss jogsival és nekiállnál megmagyarázni neki, hogy a Hungaroringen a célegyenes utáni kanyar kiadja majd 4-es nyélgázon is, nem kell aggódni.

    amíg nem fogod fel, hogy az RNG hosszú távon kiegyenlítődik és nem lényeges tényező, mert nagy mintát véve az ellenfeled kb. pont annyiszor lesz peches, mint te, addig nem leszel sikeres a játékban, hiába lesz full golden gyűjteményed. nehéz kezdőnek lenne, szar lapkészlettel, mert nem tudsz igazán versenyképes paklit építeni, de kezdőként valószínűleg full kollekcióval is elég gyakran elkennék a szádat, mert nem tudnád megfelelően játszani a komplikáltabb paklikat. nagyon jó példa erre a control warri, egy évig gyűjtöttem rá a lapokat, hogy ez mennyire OP és insta win, aztán jött a meglepetés, hogy simán 50% alatt vagyok vele, mert fogalmam sincs, mit csinálok. ez amúgy kb. a mai napig így is van, de nem okolok mást, én nem raktam bele elég energiát, hogy megtanuljam játszani.

    egyféleképpen tudsz fejlődni a HS-ben, visszanézed (akár fejben, akár fizikailag) a meccset, átgondolod, mit csinálhattál volna te máshogy, és hogy az jobb lett-e volna. ha nem volt jobb play, akkor lépj tovább a következő meccsre.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák