Új hozzászólás Aktív témák

  • xavix13

    senior tag

    Én sem értem mi ez a nagy zoo utálat itten. TÉNY hogy az egészségesnél sokkal többen játszanak vele, de sokan rosszul is játsszák.
    Viszont aki egy kicsit ért a játékhoz, az rájön, hogyha eredményes akar lenni zooval, muszáj lesz gondolkodnia is. Körbe kell játszani dolgokat, nem lehet minden matchupban eszetlenül szorni kifelé a lényeket, főleg ha 2 doomguard is kézbe kerül, mert egy nagyobb boardclear után nehéz lesz visszajönni.
    Ha valaki eszetlenül játssza az sose fog rank5 fölé menni vele, max rank5-ig elviszik a winstreakek.
    Sokszor látom hogy minden aggro paklira rámondjátok hogy zoo. Ez is hülyeség, a zoo szinte csak lényekkel játszik max 1-2 spell van a deckben. A zooval sokkal fontosabb a boardcontrolt tartani, mint más aggropaklikkal, mert csak onnan tudsz nyerni. Összvissz van 2 doomguardod, és 2 soulfireöd aztán szevasz. (Esetleg 2 commander, de szerintem túl drága)
    A többi aggróval többször lehet direktbe arcra menni, pl. facehunter, cancerrouge, shockadin stb.
    Az másik kérdés hogy sokan zooval is ezt csinálják, aztán bejön nekik, mert nincs ott a lap az ellenfélnél.
    Van egy jó pár deck amivel könnyen meglehet a zoo-t fogni. Sokszor az egyik legjobb taktika zoo ellen, ha nincs akkora fenyegetés a boardon hogy az arcát ütöd. (Természetesen fejben tartva hogy mennyi sebet tud kiosztani a topdeckjével együtt) Minél többször sikerül az arcát ütni annál kevesebbszer tud/mer tappelni, ami a legnagyobb fegyvere a zoonak.
    Kell a metába/játékba egy egészséges mennyiségű aggró, de mint mondtam, szerintem is túl sokan játszanak vele. Ettől függetlenül nem bitófára való az aki zooval mer játszani.
    Ha már itt tartunk, szerintem a játék legundorítóbb paklija az a freeze mage, még soha sem sikerült 1-et se elvernem (mondjuk nem is futok vele össze sűrűn), de mégsem küldöm el az anyjába stb. az is verhető, csak nekem volt eddig balszerencsém.

    (#17012) zws: Maradék 4-et, ami 2800 gold.

    [ Szerkesztve ]

    One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Új hozzászólás Aktív témák