Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Egyelőre megtartom mindkettőt, aztán majd eldől. Van 1-2 hiány, de ezek nélkül egyelőre bőven megvagyok, illetve van 1480 dustom is:
-1 FoN (ezt lehet legyártom a ramp/roar deckhez)
-Antonidas (bár tetszik a fagyis deckben, hogy mennyire előre kell gondolkozni, de sokat nem játszanék vele úgysem)
-1 SoJ - bár a legtöbb deckbe elég 1, így ez nem gond, meg paladinnal úgyse nagyon játszok
-Southsea Captain (az utolsó hiányzó Pirate kártya) - ez csak a papagáj miatt kellene
-Harrison - bár vannak időszakok, amikor jó, általában dead card. Illetve ha időszakosan nagyon sok a fegyveres ellenfél, még mindig ott az Ooze
-Malygos - max funolni kellene, bár nem tudom, hogy egy Maly rogue most mennyire lenne életképesÉs még néhány rare, epic amiből csak egy van, meg 10 olyan legendary, ami egyelőre nem kell (Velen, Gruul, stb.)
Dive ever, work never.
-
válasz Phoenixy #15952 üzenetére
Arena 1:
Én ezt tettem volna:
Kezdés: A kezdésnél a Mark of the Wild-ot is eldobtam volna, mert fontosabb, hogy biztos kapjál 1-2 manás lényt, mint egy a nélkül használhatatlan spell legyen a kezedben.
3. kör: A hero powerrel kellett volna megölni az 1 életű miniont, arénában (általában) pazarlás így használni removal spellt
7. kör: Naturalize helyett a Sunwalker + hero powerrel öltem volna meg a Senjint, majd kitehetted volna a Kobold Geomancert és a Scarlet Crusadert (esetleg csak Scarlet Crusadert). Ráadásul a Naturalize rossz lap, eleve nem lett volna szabad beválasztani a draft során.
A többi lépésed szerintem jó volt, pár esetben volt alternatíva, de nem feltétlen lett volna jobb. Összeségében jól játszottál.
A többi videót valszeg csak holnap tudom megnézni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
whitezo88
nagyúr
Neha ranezek Athenera. Megint lepett egy rankot. Hatra
-
Watto1991
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
egyébként miért nézitek? annyira szar, hogy már muszáj?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
de még randuinozni se lehet mert casualon is az idióta face deckek meg zoo jön... de akinek idáig terjed a skill.
mage ellen t2 Manastorm:
arcba: pyroblast, fireball, frostbolt, majd poly. és még a Tinkmaster rng se megy. még casualon is ellen dolgozik a szerencse. de az ő Nat Pagleje 2/2 húz.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
"Sorry that happened"
[link] -
Sturdiridge
tag
jó a ma reggel, 6meccsből rank16on 2win-4L. ez vicc, egy győzelemre várok, talán pont ezért is cseszik ki velem a játék...
tegnap este meg rank19ről killstreak- kel lehúztam rank16ra, nagyon furcsa volt úgyhogy meg is álltam és mondom holnap folytatom. nem jött be...szerk: rank17, első meccs L.... végem van...
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
válasz Sturdiridge #15970 üzenetére
Amikor megy, akkor nem szabad felállni. Még hó elején lementem 16ról 11re egy este alatt win streakkel, azóta ott vagyok. Se lejjebb, se feljebb nem megyek. Mondjuk, 2-3 meccset megyek rankeden csak /nap, a többi cas.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Phoenixy #15952 üzenetére
2. aréna:
2. kör: kitettem volna a Brewmastert
3. kör: a Farseer helyett a Brewmastert tettem volna ki, ha már előző körben nem lett kitéveAz 5. körtől már veszett ügy volt, és majdnem biztos, hogy az üres 2. kör miatt elszenvedett hátrány miatt kaptál ki.
3. aréna:
9. kör: a Yetivel és a Scarlet Crusaderrel kellett volna kinyírnod a Gurubashit, mert a Scarletnek amúgy is 1 élete volt, így eleve kinyírta volna a mage a következő körben, és így még silencelni sem kellett volna, a slence jól jöhetett volna később. Amúgy alapvetően ez sem volt rossz lépés, mert így 2db 1 életű minionod lett, de érdemes azt is figyelembe venni, hogy a mage bármikor előránthat 1 sebzést okozó spelleket is.
Összességében véve, szerintem nem hibáztál ezen a meccsen.
4. aréna:
3. kör: a demolishert bal oldalra kellett volna tenni, hogy középen legyen a láthatatlan worgen, így nem tud középre célozni cone of colddal. De még jobb lett volna ennél, ha támadsz a worgennel is, hiszen már amúgy is volt lenn egy 1 életű lényed, és nem tudja mindkettőt megölni a hero powerrel, így kihagytál 2 sebzést.
4. kör: a demolisher helyett a worgennel kellett volna megölni a 3/2-es miniont, a mage hero powere miatt. De ha már ezt csináltad, támadnod kellett volna a worgennel, mert nem tudja egyszerre mindkettőt megölni.
8. kör: naturalize ismét, ezzel óriási előnyt adsz az ellenfélnek. Ha a mage felhúz flamestrike-ot, polymorphot, fireballt, akár el is vesztheted a meccset.
9. kör: ez nagyon jó megoldás volt!
Utolsó körödben: nem volt értelme silence-elni, mert akkor előnye volt a boardon, hogy nem számított már. Vagyis meg kellett volna próbálni megölni a hőst a 2 sebzéssel. De amúgy valszeg nyertél volna, ha nem marad ki neked egy kör a kapcsolat megszakadása miatt.
Összegezve: jó játékos vagy, de néha elkövetsz egy-egy nagy hibát, ami a vesztéshez vezet. Ez legalábbis az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Phoenixy
senior tag
Köszi a részletes elemzést, "tippeket".
"így kihagytál 2 sebzést."
...és milyen jól jött volna az a 2 sebzés...
Amúgy disconnect után már egy pillanatra se gondoltam, hogy nyerhetek, csak a threaten gomb érdekelt.
Fölveszem friend list-re megkérdezem, hogy ice block-ja volt-e, ha még emlékszik.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
DjDanee87
addikt
válasz Gyuri27 #15982 üzenetére
Van annál frissebb (ez júniusi statisztika) de nem a rogue az első, csak a 4. helyen áll. Mondjuk amúgy sem értem hogy jön ide ez az egész De ha te nyersz vele 60-70%al, akkor ne is állj meg legendig! Ilyen magas win ratel hamar meglesz.
-
whitezo88
nagyúr
mégha eléggé rosszul is megy az aréna, a kb 12-14 aréna alatt amit 1 hét alatt ledaráltam, legalább esett legend. Arany Cho, tegnap meg Beast. Antonidas nem lenne rossz megnézném ezt a fagyi maget. Vagy Tirion.
Amúgy lennék Kotaku blogger. Csak az ért egy postot, hogy t1-ben valaki innervatelt egy Beastet rank18-on...
[link]
nem ingyen csinálják, sőt.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz DjDanee87 #15985 üzenetére
Arénában az első, constructedhben a negyedik.
Azaz nem nagyon van miről beszélni.Nekem ez kikapcsolódás mikor nem diablózok.
Az én szivem csücske a priest. De mint látjuk full utolsó.
Majd akkor játszom rendesen, ha lesz balance.
Mondjuk blizzt ismerve olyan sose lesz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz F-ECT$ #15988 üzenetére
Consba az 5% szerintem bőven sok (illetve az első és az utolsó közötti kb 7% nagyon sok). Illetve kb minden kasztnak az 50% közelében kellene mozogni. A mage, hunter 2-3%-a is érdekes. A pap - 5%-a viszont tragédia.
Arénában még rosszabb a helyzet. Az ideális körüli 50%-hoz képest a pap lemaradása kb 7%. Az első utolsó aránya meg 10%.
A rugó 1-4 helyezése és a shámi abszolult 3 helyezése már figyelemre méltó.
Annyi difivel, hogy jó shámi decket nehéz és drága összerakni.
Rugóhoz meg alap lapok kellenek. Még Lerooy se kell feltétlen.Amd - Radeon - Ryzen
-
Sturdiridge
tag
napi tré ! hogy lehet ekkora makkja az ellenfelemnek? rugo-hunter
10+ turn , nála misdirection secret, nálam egyedül a blade amit felhúztam 5attackra.. 16-6 neki
én következtem:
makk1: megkaptam a lapfelhúzós goblint, bumm le 5/10 egyből utána sinister 4/10 (13-6)
makk2: eviscarate (combo) húzás, bumm le 2/10 (9-6)
makk3: eviscate (combo) húzás, 0/10 (5-6 nekem)
ekkor realizálódott bennem hogy nyertem, majd weapon- nel bummface ÉS ekkor MAKK1000000000000000000: misdirection- leütöm a goblinom (5-2neki)end turn- hero power --> L
a mai napnak vége
-
fogtunder
nagyúr
belenyúlnak a deathrattle aktiválódás sorrendjébe, naxx-tól már a kijátszás időpontja szerint mennek sorban.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
F-ECT$
titán
válasz Gyuri27 #15992 üzenetére
Amaz is jó, sőt.
Én most járok kb 50 winnél rankeden rugóval, és szerintem messze nem faék. Persze, mikor T5-ben le tudod tenni az Auctioneert, és 6 kártyát húzol vele, akkor annak tűnik, de ilyen 2x van 10 meccs alatt. Az agro áltában megfogja, Zoo megfogja, Handlock megfogja, szóval nem easy win az összes meccs vele.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Hosszú idő után kezdtem egy arénát. 3-ik meccs, mulligan, az idő telik, egyszer csak felrobban mindkét hős, Defeat, de szerencsére nem számolta vereségnek.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #15995 üzenetére
engem meg a palák aláznak most. 3 meccs, 3 pala, 1-2. de nagyon beteg deckekkel ismét. egyiknél ragna, másiknál ogre+blessed champ, majd divine favor, ancient of warra aldor, satöbbi. van a deckemben 2 ooze, 3 pala eddig 0 fegyvert játszott ki. vicces. mondanom sem kell a pakliban 0 db swipe van, a lövéseket 1 wrath és 1 starfire adja.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz whitezo88 #15996 üzenetére
Tegnap casualon toltam 4 meccset a küldihez, mind a 4 lose.
Mindegyik sámán volt, valami új yserás deckkel (4 különböző ellenfél), természetesen 3 be is mákolta az awekens-t, 1 meg a nightmare-t.
Amúgy észrevettem, hogy már jó ideje, casualon is szinte csak legend ellenfeleket ad. Ilyen magas volna az mmr-em? Lehet bukni kéne párat, hogy lehessen funolni.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest