Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Hali,
a hs az szabadon másolható vagy installálni kell? Nem akarom megint letölteni, de már megvan egy másik hdd-n.
Köszi4 -
penge111
addikt
Azt kevésnek gondolom, 500 g nagyon hamar megvan, gyakorlatilag két szárny között 1 hetet mondanak, blizzet ismerve lesz az 2-3 hét is annyi idő alatt meg boldog, boldogtalan csak a napikkal minden erőlködés nélkül megcsinálja. Ebből nem lesz akkor pénze a blizznek, nyilván annyi goldba kerül majd egy-két szárny, amit időigényes lenne kifarmolni, így sokan inkább megveszik, mintsem 2 hétig farmoljanak érte. Szerintem a fenti tünik reálisnak vagy az 1000 g szárnyanként, ha pénzt is akar a bizz ebből látni
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
válasz penge111 #15104 üzenetére
500 gold kb 7 euró lehet, ha azt nézzük, hogy 4 packot (400 gold) 5.4 euróért lehet vásárolni. Vagyis ha 500 gold lenne szárnyanként, a teljes kieg kb 28-30 euró lenne. Ez már önmagában egy teljes játék ára. Persze ettől még simán igazad lehet, kérdés, hogy mennyire fösvény a Blizzard.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tomi13
senior tag
Jó lenne,ha hivatalos megjelenést is írnának,mert így nehéz eldönteni, hogy spóroljak vagy arénázzak a gold-ból..
-
Watto1991
senior tag
Mivel mennétek az arénában? Hunter, priest, vagy warlock?
Face huntert nem erőltetnémm, mert ha megfogják tauntokkal, kifullad és vége. Priest hero power-je hasznosabb lehet az arénában, mint constructedben. Warlock meg lapot tud húzni, ami mindig előny. Persze druidot, mage-et, rogue-t sosem kapok választási lehetőségnek -.- -
Sturdiridge
tag
Sámán és priest ellen nem tudok mit kezdeni druiddal, ez hihetetlen... akárhányszor összetalálkozok valamelyikkel L a vége...
-
whitezo88
nagyúr
válasz Watto1991 #15109 üzenetére
ezek sajnos szinte e leggyengébbek, vagy hunter, és imádkozz hogy sok beaster húzz beastmasterrel, pár trappal, vagy warlock, amivel ha szerencséd van zoo-t is lehet összepakolni. mentem 9-et már zoo-val amiben se taunt, se spell nem volt kb. de volt doomguard, argent, meg csomó zoo lény.
-
Phoenixy
senior tag
Ekkora fail-t...
29hp-ja volt a Priest-nek, épp nem tudtam mit csinálni és felheal-eltem 30-ra, és még meg is jegyeztem magamban, hogy "hát úgyse életen fog múlni a győzelem".
Majd a meccs úgy ért véget, hogy neki 1 hp-ja maradt, amikor nekem 8 volt, ő jött és lerakta Ragná-t, meghaltam, ez kész vicc...[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
Sturdiridge
tag
egy hunter is jött közben, nagy problémát nem okozott. deck kontroll- ra mentem és be is jött. Zoo- kat is sikerül megállítani általában. Ez két L viszont nem volt túl jó így egymás után. Most pedig egy rush mage- el játszottam a 13as szintért hát az 5. körben már csak egy lapja volt de nekem is csak 11hp- m onnét már csak a lapokat húzogatta, sikerült 13hp- ra levinnem a kövi körben meg is lett volna de bejött a fireball 2x és kánte.
Addig pedig nem kelek fel most innét amíg meg nem lesz a 13 -
whitezo88
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz Sturdiridge #15112 üzenetére
A sámán nagy mumus a druidának, viszont a priest nem az, ellene azért kellene hozni az 50% win rate-et. Milyen druidával mész?
Dive ever, work never.
-
k.kristof
őstag
A pap/lock 5 győzelem még mindig ott van a quest logban (lett mellé egy warlock/shaman), helyette lezavartam a mage/valami 5 győzelmet. Kétszer Antonidas nyerte meg a meccset, háromszor pedig hogy hozzám se tudtak érni.
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz Sturdiridge #15120 üzenetére
Csinos pakli.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Sturdiridge
tag
próbáltam összegyűjtögetni rá a jobb lapokat de még lenne mit rakni bele
-
F-ECT$
titán
válasz Sturdiridge #15120 üzenetére
Ahogy nézem van 8 db 4 dmg-s minionod, komolyan nem értem, hogy a priest miért okoz gondot. (Talán az Ironbark helyett lehetne betenni valami mást.)
Dive ever, work never.
-
Sturdiridge
tag
Nem tudom én sem, valamikor kifognak rajtam.
-
for3l
senior tag
Nyitottam tegnap egy Tirion-t és összeraktam egy full lassú control palát: deck. Mit szóltok? Casual-ban lehet vele bohóckodni csak, mert randkeden még ki sem nyitja a szemét Uther, már szét is csapták.
Egyik Sunwalker helyére jó lenne Black Knight, de sajnos olyanom nincs. -
Fr0z3n
őstag
Kontroll pala tényleg max casualon jó bohóckodni. Rankeden nem lehet sehova jutni. Aldor+kodo 8 mana, kapsz 2 lényt és leszedsz 1et. Túl lassú. Tenni kell bele pár kisebb lényt időhúzásnak az ilyen kodo félék helyett.
Nem lehetne inkább, hogy máskor egy printscreent töltesz fel valahova?
-
for3l
senior tag
válasz Fr0z3n #15128 üzenetére
Igen, iszonyat lassú, tudom, csak ha kiveszem pl a Kodo-kat, akkor már elveszti ezt a jellegét a pakli én meg most direkt erre mentem, hátha használhatóvá válik vmikor.. (van egyébként amolyan aggro palám is Divine Favor-rel meg ilyesmikkel, de asszem töröltem is a dekket, mert nem játszottam vele egyáltalán).
Tudom, jobb a kép az ilyen pakli építő oldalak helyett, csak most cégnél ezt tudtam produkálni.
-
NyalokAA
aktív tag
1. körös illidian( coin innervatex2 ) hunter ellen , rest in peace 3. körben deadly shottal :/
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
aztaq. ez a murLock vmi kegyetlen.
5-6. körben már 3-4db 4/4-es vagy akár 5/5 lényem kint lehet, még akkor is ha nyomja a leszedéseket az enemy. most is 2 warleadert kiraktam, így a kis szaros sima murlockok is brutálak már. 6. körben kiosztottam 23dmg-et...
nem rankedelek amúgy, csak casual...de ha egyszer elkezdem.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
DjDanee87
addikt
válasz Djuree #15133 üzenetére
Reynad üzenete passzolna ehhez itt 00:40nél
-
Djuree
félisten
válasz DjDanee87 #15134 üzenetére
nem tudom most megnézni de gondolom szidja.
én se szeretem de eredményes. nekem a lassú pala deck ami nagyon tetszik, ritka agyalós, csak hát nincs tirion, de így is szeretem.
a murlock-kal csak akkor megyek ha épp azzal van kedvem, amúgy én is palázok inkább.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
NyalokAA
aktív tag
én meg egy leeroyra spórolok hetek óta
-
Sirandrish
legenda
válasz NyalokAA #15136 üzenetére
Vegyél 300+paklit és játssz fél éven keresztül napi 12órát és hidd el..neked sem kell majd a dust már semmire
ollie Kizárt
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sturdiridge
tag
Nem tudom srácok, hogy vagytok vele de mostanában sokkal jobb meccseket játszok casual- ban mint ranked- en. Persze jó azért rankedre is járni megnézni hogy állok, kicsit létrázni de elég sokat játszok casualon is.
Ki is ez a csávó, amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz Sturdiridge #15143 üzenetére
diablozott is az tuti, rémlik a feje valahonnan
-
Ereshkigal
őstag
Nekem egy jóllakott napközis jut mindig eszembe róla, ha látom itt a topic-ban.
-
NyalokAA
aktív tag
Én most játszok vagy kb 10. alkalommal warriort tanulgatom a játékot vele, most beadott egy arany avataros Huntert 6 kör volt 26hp-m maradt a végén ( shield nélkül ) elég jó érzés volt ofc casualban
( mondjuk ilyen rankeden ritkán történik és a kezem se volt rossz ) -
Sirandrish
legenda
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #15148 üzenetére
D2-ben is elég sokat nyomta. [link]
mod: sikerült abszolválnom egy t3 mindgames ironbarkot most
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs