Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz BBéci #158898 üzenetére

    Köszi!

    Azért, mert azt olvastam valahol, ha 1 nézési pont van és lényegében csak kb. 30-40 centivel tudnád arrébb tenni, akkor inkább hagyd ugyanott és mérj rá 3-szor, mert jobb eredményt fog adni, mint 1 mérés, vagy ha picit jobbra, balra tennéd.

    Mondjuk még a Denon erősítőm volt, mikor ezt olvastam, a Yamaha sokkal jobb eredményt produkál a méréskor. Nagyon pontosan méri a távolságokat és tökéletesen állítja be az egyes hangerőket. Persze magasabb is egy kategóriával az 1070-es, mint az X2000-res Denon.

    Tegnapi új mérés oka, hogy felszereltem két hangfalat felülre. Félmegoldás, mert egy kategóriával lejjebb van a hangfal, mint a jelenlegi szettem, de kíváncsi voltam. Oldalfalra, plafon alá, lefelé döntve a hallgatási pont felé (ala SVS).

    Mivel a szerelés miatt pár dolog változott, így jött a körbemászás a szobában a sub miatt, az is új helyre került. Akkor jól sikerült a mászás. :)

    A teszt az Angel has Fallen atmos változata volt. Már az elején jött az élmény, amikor az épületen belül leugrik egy szintet és a felső szinten kiabálnak, hogy leugrott. Nagyon jó volt.

    Aztán a San Andreas-ban én is majdnem kimenekültem az épületből, mikor dőlt össze az étterem. :)

    Szóval nagy élmény, még nem tökéletes szettel is.

    Egyébként atmos demókat keresek, ha valaki tud segíteni linkkel.

Új hozzászólás Aktív témák