Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz aelod #90688 üzenetére

    Neked van szemed amúgy?
    részedről nem kis ostobaság.
    Ezek voltak a megnyilvánulásaid, ami részben személyeskedő, nem kis részben vicces, mivel félreértelmezted a mondandómat.
    Szóval ne halj bele mert hasonló stílusban kaptál vissza szeretetet. :)
    Szóval innen a stílus hehe

    Egyébként nem, nem vagyok bíró.Szemem van és véleményem, ami nem jelenti azt, hogy jól is látom, de mielőtt megszólalok legalább értelmezem a mások által leírtakat, mielőtt ostobázni kezdek. :)

    Számomra Rhoden abszolút Flex reinkarnációja, örülnék ha előbbre végezne, de jelenleg ez kevés a Gift legyőzéséhez.

    Dennisnek nincs vádlija, legyen oka akár genetikai, de ezt nagyon masszívan kellene ellensúlyozni, hogy a bírók úgy pontozzanak.Én nem látok nála extrát, a háta is kicsit felül tapad, nincsenek klasszikus szárnyai.Egyébként nagyon bírom a Farkast, de szerintem ő nem lesz képes megszorongatni Philt, ahhoz nagyot kellene hibáznia a Giftnek.És jobb nála Rhoden és Dexter is, előbbre nem fog tudni kapaszkodni.
    Persze az is jó kérdés, hogy Dexter meddig csinálja, bírja, de ahogy vesszük nála nem a biológiai óra számít, szerintem jövőre is a trónra akar majd ülni.

    Phil mi ha nem két nagy váll és kar?
    Pont kiemeli a klasszikus v alakot, valamint ilyen gömbölyű izomformákkal senki sem rendelkezik a mezőnyben.
    A súlypontja is fentebb van a masszív felsőtest miatt, szinte falszerű, annak ellenére, hogy keskeny vállöve van, na ezért akkora fegyvertény, hogy a nála erősebb csontozattal rendelkező Kai-t is veri.Alkarja is olyan mint Popeynek.

    Cedriknek minden adottsága megvan, hogy az elit élére kerüljön, ehhez képest lekési a versenyeket, vagy most éppen túlzott mértékben dehidratálódik.
    Ő vmiért nem él az adottságával, időnként inkább úgy tűnik, hogy annyira laza a faszi, hogy leszarja a körülötte zajló történéseket, nekem ezért szimpatikus is, viszont ez nem professzionális hozzáállás, ezért írtam, hogy sokszor inkább amatőr látszatot kelt.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák