Új hozzászólás Aktív témák

  • Nightmare

    senior tag

    válasz Koppanyvezer #69581 üzenetére

    Tegnap egész este a világhálóba voltam belegabalyodva, és meg kell mondjam, felnyitottad a szemem. Teljesen igazad volt, mindennel kapcsolatban. Elkezdtem böjtölni, de nem tudom miért. Azt mondták, hogy jó diéta lesz, de úgy látszik tévedtek, pedig én nagyon bíztam benne. Tömegeléshez is ezt akartam használni, de ezek után nem tudom mi legyen. Ezek szerint alkalmatlan a célra. Egy világ dőlt össze bennem, nem is tudom mit fogok ezek után csinálni. Gyanítom, hogy szépen visszatérek a reggelire, mert eddig is reggeliztem ( akkor sem esett jól ), és most sem fog, de megteszem, hogy jobb eredményt érjek el. A legjobb lenne ilyenkor egy kis cukros tömegnövelő, mert katabolikus állapotban vagyok, ilyenkor jót tesz a magas kortizol a magas inzulinnal, attól fogyni is fogok. Alig várom már, hogy kicsit betömegeljek, ne legyek ilyen giliszta, de már 64 kg vagyok, úgy örülök, mert feljött 3 hét alatt 3 kiló, diéta után. Biztos a fehérje amit szedek, Scitec forever. De akkor is boldog vagyok, mert tudom mit kell tennem. Igazad van, nem nagy szám a 90 kilós fekvenyomás ( nem mintha én mondtam volna, senki nem hiszi el ), felmegyek 120 kilóra, addig meg sem állok. Guggolni is mostantól hetente egyszer fogok, és szétkapom az izmot, hadd sírjon, velem együtt. Tényleg nagyon sok hülyeséget írtam, kérlek, ne is haragudj rám ezért, így helyesbítek, és a következőt fogom tenni:
    -reggeli! Kötelező (zab vízzel, és fehérje, tej tilos)
    -naponta 6-szor fogok enni. Hiszek abban, ha elosztom minimum 6 részre, de inkább 9-re, akkor jobban pörög az anyagcsere
    -este 6 után már csak fehérje, semmi ch
    -telített zsír minimum, nem is eszek tojást sem
    -csirke rizs zöldség lenmagolaj+monster pak
    -edzés után tejsavó hidrozolátum+vitargo
    -izmonként legalább 3 izolációs gyakorlat, hogy minden szögből meg legyen támadva
    -edzés előtti ch betöltés nagyon fontos!

    ha legközelebb bármi kérdésem lenne, csakis Hozzád fogok fordulni, mert úgy érzem Te vagy az atyja az egész fórumnak, és szeretnék még többet tanulni. Kérlek, leborulva a lábad előtt, hogy ne hajts el, mert azt már nem bírnám ki. Szeretnék az ifjú Padavan lenni, és taníts Mester!

    -Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

Új hozzászólás Aktív témák