Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    Öcsém, mintha 80 éves csőlátású öregemberekkel beszélgetnék, akiknek azt kell elmagyarázni, hogy az internet nem a sátán műve.

    Igazából nekem mindegy, hogy mit gondoltok, nem is tisztem védeni a Tindert. Az használja, aki akarja, de azért a lényegét mégis csak megfogalmaznám.
    Csak azzal rak össze, akit elhúztál jobbra, és csak akkor, ha ő is elhúzott téged jobbra. Ergo nincs durva elutasítás a pakliban, elvégre valaki olyannal kerülsz össze, aki az előzetes infók/képek alapján azt mondta, hogy végülis van esélyed. Aztán majd utána tudtok dumálni és kiderül, hogy van-e értelme többnek.

    Ez a Tinder nélkül is így megy. Elhívhatsz egy csajt randira, ha elmegy veled, még nem azt jelenti, hogy gyerekeket fog neked szülni. Viszont nem biztos, hogy kíváncsi rád, akármilyen jófej is vagy, ha egyszer nem jössz be neki. Csak a Tinderen ezt nem kapod a pofádba, mert ott csak annyi visszajelzést kapsz, hogy ha valakivel összekapcsol. Nem lehet keresni, ergo nem fognak rajta meg találni, tehát diszkrét. Te sem fogsz megtalálni senkit, csak akit eléd dob, vagy összekapcsolt vele. Nem küld értesítést arról a csajnak, hogy te jobbra húztad, ugyanúgy, ahogy te sem kapsz róla értesítést. Arról sem, ha elutasítottak. Ez a jó benne. Csak a pozitív visszajelzést fogod megkapni.

    Na mindegy nem tépem feleslegesen a szám, nekem aztán tényleg tökmindegy, hogy milyen felesleges fenntartásaitok vannak, amivel a saját lehetőségeiteket szűkítitek. De én tényleg tudom ajánlani. Ez csak egy plusz lehetőség. Ugyanúgy nyomhatjátok mellette a szemtől szembe csajozást is, nincs benne a Tinder felhasználói szerződésében, hogy onnantól tilos :D. Én is szoktam. De ez egy jó kiegészítés :)

    (#69333) shteer
    Ha tényleg komolyabbat akar, akkor azért nem az izmos képeket kell hangsúlyozni, mert az azt üzeni a csajnak, hogy ő a testi dolgokra utazik inkább :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák