Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz philoxenia #31339 üzenetére

    Azokat éppen megveszem, mert olcsó, és nem éri meg vele vesződni, és mielőtt valaki megkérdezi, igen szar az íze, és nem keverem gyümölcslébe, és nem lehet finommá varázsolni, mokkáskanállal szoktam enni. Napi kétszer. Míg szőlőmagot napi egyszer, áfonyát kétszer fél grammot (ez egész nagy dózis, de mint mondtam rosszak voltak az ereim, és ezzel az adagolással segített). :)
    De például a szőlőmagot tavalytól már én készítettem, őröltem.
    Emellett van még ginseng, máriatövis, ami ismertebb, de articsóka, gyermekláncfű is akad. Meg rengeteg fűszernövény, ami még jó hatással is van a szervezetre, mint a kakukkfű, petrezselyem, fokhagyma. Egy része szabad ég alatt terem, ezek a szezonálisak, és van, ami üvegházban, vagy szimplán a házban. Ezenkívül van még egy citromfám is, de még fiatal, eddig egyszer volt rajta anyag. :)
    Meg van, amit gyűjtögetéssel szerzek be. Boróka, csipkebogyó általában. Ilyenkor felteszem a piros köpenyemet, fejkendőmet, megfogom a kosárkámat, és elszökdelek a közeli lelőhelyekre, közben vidám dalokat dúdolgatva. Vicces gombám, és thc tartalmú virágom nincs. ;]

    Az Ecdysteron meg jó, még nálam is van hatása, de mint mondtam ez nem a boltban kapható béta, ez még az original változat, amivel bejött a piacra, csak azóta betiltották. Most a beta-ecdysteron kapható hivatalosan, ami kicsit másabb kötésben van, de még így is hatásosnak mondanám, persze kicsit gyengébb, viszont kezdőknek nem ajánlom, legalábbis egy minimum három év edzés múlt nélkül, és más tényezőket figyelembe véve, akár több év is lehet. Teljesen felesleges lenne erre pénzt kiadni, habár lehet hatásos lenne, de ellőnétek egy puskaport, ami később többet érhet, ha valóban szükség van rá.

Új hozzászólás Aktív témák