Új hozzászólás Aktív témák

  • Nightmare

    senior tag

    válasz Casanova* #20823 üzenetére

    Sztem MINDENT a feltételezhető sovány izom tömeghez kell mérni. Pl azt sem hinném, hogy dagadt 120 kilós masszának 240 g fehérje kell. Azért mert 120 kg. De attól ugyanolyan vékony, vagy esetleg kicsit izmosabb, mint az átlag. Fölösleges. Én így gondolom, de ne legyen megint vita, lehet beszélgetni is erről .:)
    És itt kérdőjelezném meg a tejsavó fehérje koncetrátum, izolátum szükségességét, főleg edzés után. csak gondolj bele, ha nem reggel edzel, annyi amino van a véredben, hogy ihaj. Minek még ultargyorsan felszívódó fehérje is mellé? Mert KELL, méghozzá annyi, amennyi. De feleslegesen sok. Vagy ch lesz belőle, vagy karbamid. Sztem tökéletesen elegendő valami értelmeset enni. Sokkal inkább fontosabb a ch visszatöltése, ezt aláírom. Pl edzés utáni 2 órában 140 gr ch-t eszek meg, egy része cukker, másik része kaja.

    (#20839) Woodslave: azé mondom, hogy lehet itten vitázni, de inkább beszélgessünk. :) Én valahol a 2 véglet között teszem le a voksom. Sőt, aki lábra nem is edz, annak még kevesebbet kell ezzel foglalkoznia. PL nekem. :P

    [ Szerkesztve ]

    -Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

Új hozzászólás Aktív témák