Új hozzászólás Aktív témák

  • Walter_White

    senior tag

    Sziasztok! Ahogy jobban és jobban beleásom magam ebbe a diéta témába, egyre jobban összezavarodom kicsit :) Le akarom pucolni magamrol a felesleget szépen, és olvasok kalóriákról, alapanyagcseréről- nem szabad az alá bemenni, mert akkor esetleg tömegelésnél, visszahízhat az ember...
    Lehet én komplikálom tul, és tul sokat agyalok ezeken a dolgokon :D

    167cm magas, és 92 kg-ról kezdtem, most 82kg vagyok kicsivel több mint 8 hét alatt. Farmer nadrágjaim már most mind leesnek rólam :D 12-15 kg-t még le szeretnék dobni, viszont ezt visszahízni sem szeretném mikor majd tömegelnék :) - csak lássam miből építhetem a várat szépen.

    Eddig csak makrókat számoltam az elérendő cél kilóra (70kg-ra), 2g\tskg Fehérje - 2,5g\tskg CH (tudjam majd csökkenteni) - és 0.5g\tskg zsir. Tehát napi szinten 180g CH - 140\150g Fehérje - 35\40g zsir

    Ha most itt magát a fehérje-ch-zsirt nézem akkor ez 1680 kaloria 75-80 percet szoktam eltölteni a teremben kb - (nap többi részén sajnos iróasztal mögött...) és mivel szinte még több mint 8 hét után is minden edzés után izomlázam van, így nem hét\napra osztom az edzést, hanem ahogy ugy érzem maximális erőbedobással tudok edzeni, tehát elmult az izomláz az adott izomban amit megedzenék, Push-Pull-Leg módszerrel.

    Most akkor mi a lényeg? alapanyagcsere, kalóriák?, vagy elég csak betartani a napi makrókat, edzés mellett? és a CH -al szórakozni?
    És ha heti 1kg-nál véletlenül többet fogynék akkor emelni a CH-n kicsit?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák