Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz tibcsi0407 #140691 üzenetére
Ilyen cerbona es tarsai zab szelet mennyire jo?
-
tibcsi0407
félisten
válasz AMD Power #140701 üzenetére
Azok jók, de elég cukrosak gyakran, nézd meg az összetételt. A Cerbona-nak van most egy újabb fajta termékcsaládja, az már annyira nem cukros.
Van a Biotech-nél is fasza zabszelet, de én a Ma Baker-est is nagyon szeretem. [link]Pont a napokban tettem fel itt a kérdést, de sajnos választ nem kaptam, hogy valaki szokott-e otthon gyártani ilyet, mert jó lenne csinálni házi készítésűt is. Általában a gyümölcscukrok miatt a legtöbb nagyon cukros, ezért lenne jó sajátot csinálni édesítővel.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #140699 üzenetére
A nefrológus szerint a fehérje fogyasztás hosszú távon káros a vesékre
Boldogok a vegánok
(#140702) tibcsi0407
Régebben csináltunk asszonnyal zabból hasonlót csak az nem volt édes hanem inkább ilyen cipó jellegű volt kenyér helyett.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
AMD Power
titán
válasz tibcsi0407 #140702 üzenetére
Koszi! Megnezem! A Creatinetol fajhat az epem?
-
AMD Power
titán
válasz tibcsi0407 #140705 üzenetére
Talan. De lehet,hogy nincs annyi? Tej mint folyadek minek szamit?
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
[link] Azt a k*rva eget,nem állítják le aztán még egy doki se rohanna oda semmi,csak kap egy törcsit azt csá
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
whitezo88
nagyúr
válasz AsakuraDave #140707 üzenetére
Hat ez a csavo se buzi Belat idezve
-
madle
őstag
ez se normális....
-
Jim-X
őstag
Igen igen, ez bizony magas vernyomas lesz... Angel doktor?
Amugy meg
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
AMD Power
titán
válasz tibcsi0407 #140709 üzenetére
Probaltam meginni a feherjet meg a kreatint vizzel, de botrany rossz. Ezert is kerdeztem a tej viz tartalmat.
-
AMD Power
titán
válasz tibcsi0407 #140713 üzenetére
Ragaszkodok az ize miatt!
-
Zola007
veterán
That's what I call a fucking 1 rep max
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz aelod #140694 üzenetére
Le sem merem írni milyen gyors CH-t ettem ma este, mert még kitiltanak a gyúrós Valhallából.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #140724 üzenetére
Még csak most nyújtotta be a pályázatot a csepeli BEHUGYOZhoz (Bevándorlási Hivatal Új Gyerekkoribarátoknak Országos Zrt. )
Majd eldöntik, hogy alkalmas-e csepelinek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tibcsi0407 #140728 üzenetére
Tündi? Sztem a húga.
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #140716 üzenetére
Az szép. Múltkor 130-ba ment 10. Ezen a héten ha végre lejutok 135-re emelem mert a cél ismétlés 6-8. Valahogy a guggolas most elég jól megy magamhoz képest. Igaz az idei diétat és "csúcsformat" elengedtem.. Se tojás se kreatin se fehérjepor..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
MrChef
aktív tag
A kb 10 éve megjelent, Animal nevű edzésről (nem tudom, hogy csak poén volt-e) van valamilyen honlap? Brutálisak voltak a mondatok, tovább szeretném adni, mert kevés olyan jót röhögtem egy cimbivel.
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #140731 üzenetére
Guggolás: melegítés 60-80 100-8, 120-8, 130-8, 140-6. Így nézett ki. (Jobb volt mint múlt héten akkor csak 4 ment a 140be. De guggoltam már 150nel is 5öt.)
Lábtolás 200-20,250-20,300-16,350-12
Ülő feszítő 4 sorozat
Ülő hajlító 4 sorozat
Ülő vádli 4 sorozat
Álló vádli 4 sorozat
Végén has.Lassan diéta. Nem várom
-
Woodslave
félisten
-
marked one94
őstag
válasz Woodslave #140734 üzenetére
Ja amúgy piszok jó érzés mikor 3db 20kg van egy oldalon, egyből mindenki megnézi a terembe hogy mi a fene Kérdezte is a csávó hogy én ebbe beleakarok guggolni. [link]
Sajnos a hétvégén összeszedtem egy kis betegséget így most offos egy ideig az edzés pedig most minden jól ment de még közel 2 hónap a versenyig így nincs nagy para.
You'll Never Walk Alone
-
aelod
veterán
válasz marked one94 #140738 üzenetére
Előző teremben megoldották ezt a jól néz ki dolgot. Kirakta 10-esekből.
(#140736) szuszinho
Nagyobb súly, több izom
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz marked one94 #140738 üzenetére
ja faxa. Pedig 140-es guggolas se nagy truvaj. YouTube szinten.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
addikt
Akkor vagytok erősek, ha már nem kell trükközni a tárcsákkal ahhoz, hogy soknak nézzen ki.
-
tibcsi0407
félisten
Napi bambusznyomás: [link]
utdetailing.hu
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #140743 üzenetére
Ne mondj már ilyet.
Most szedhetem le mind a 20db ötöstMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs