Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegti
aktív tag
A mai frissítéssel számos évek óta esedékes dolgot optimalizáltak a játékon. Kevesebb hívást és üzenetet kapunk az új játékmódokkal kapcsolatban. Továbbfejlesztették a térképet is, mostantól több információt kapunk a térképen megjelenő feladatokról, vagy akár el is indíthatjuk onnan őket. Érkeztek új award-ok és napi feladatok (Daily Objectives) is, valamint csökkentették az ingatlanok és vállakozások után fizetendő napi járulékok összegét is. Mától az Auto Shop Contracts, Customer Deliveries és Exotic Exports Deliveries feladatokért is jár LS Car Meet RP, továbbá növelték a diszkóban és játékteremben található széf kapacitását.
Hamarosan érkezik az ünnepi frissítés, egy új Adversary módot is kapunk, ahol ismerős arcokkal találkozhatunk, új autókkal bővül a játék és a Records A Studios is tartogat még meglepetéseket.
Forrás: gtaplace.huMikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
törölt tag
Ebben az apartmanban megvásárolható fegyver sarok nem csak egy egyszerű gun locker, hanem egy jó kis rendszerező szoba ahol a fegyverválasztó kört is meg lehet tekinteni, meg tudod nézni mit akarsz eltenni és mit megtartani. Van MK2 szekció, kedvezményes fegyver és lőszer vásárlás és health csomag.
Egy mini ammunation, mert mindent meg is lehet venni itt helyben.
Armort is !!
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Tegnap mikor felmentem Ph-s sessionban sajnos kaptam egy kihagyhatatéan videót,gondolom akkor jön elő ha publicba megy valaki,vagy nem tudom miért akkor jött elő.
De a videóban a karim keze egyszer igen furán ált,olyan volt mintha ki lett volna törve a keze és vissza fele fordult volna.
De az új golfos ruha is furákat csinál egyik másik járművön. -
negyven2
veterán
Miután megcsináltad a teljes Dr.Dre-s küldetést (megkaptad érte az 2 milliót), azután Franklin hív téged, hogy találkozhattok a stúdióban (F betű lesz a térképen). Ezt a küldetést (és az ezt követő még kettő hasonlót) nem lehet egyedül (solo-ban) megcsinálni. Mindenféleképpen kell hozzá egy másik játékos. Aki indítja az irányítja Franklin-t, aki becsatlakozik az Lamar-t.
Amúgy az első ilyen küldetés után már bármikor be lehet menni a stúdióba.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
homerhamm
addikt
Vége a GTA Onlinenak PS3 és Xbox 360 konzolokon.
Béke poraira.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Nagus
senior tag
válasz negyven2 #89067 üzenetére
Ilyen nem volt.
1 millát adott rá nem 2-t. Ez után az LD újra aktív sárga lett de ugyan azt akarja menjek a Benny's-be. Nem volt olyan küldi és a teljes 2+9+2 küldetést ismételni tudom amiért 1 misit ad ugyan úgy.Az 3x3 utolsó hármasa bandaháború, majd ezután kétszer van F az irodában. Ennél Dr.Dre-t kell kiszabadítani majd befoglalni a stúdiót. Nyom egy bulit és elrepül. A piros kocsi amivel kivittem a golf clubhoz a helikopterhez még az sem vásárolható. Meg lett a motor neve, Reever.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ezek UTÁN lesz amit mondd. a kettő csak elírás szerintem, 1 milliót ad.
Ami engem felcsesz ( ami miatt neked sem történt még meg amiről beszélünk) ez az állandó hosszú cooldown. Semmit nem lehet folytatni azonnal. Legalább lehet közbe Franklint hívni telefonon security contractért és telefonos payphone-ért ami olyan kis gta 3 hangulatú, és ha jól csinálod nagyon jól fizet. 75-85.000$ és pár perc alatt megvan
Azt az elején kitárgyaltuk hogy a Benny-s Lamar ikon csak bug miatt jelenik meg, az a lowrider téma része..
-
veterán
válasz Hunor27 #88981 üzenetére
A játék motorjának a sajátossága,hogy ha eléri a 180-190 fps környékét, nagyon durván beszaggat, menüben is, játékban is. Ha erős procid van korlátozd le RTSS-sel vagy driverből a monitorod képfrissítésének megfelelő vagy annak többszöröse fps-re vagy max 175-180-ra. Ha 144hz monitorod van akkor 144-re. Ha 60-as akkor 120-ra vagy 180-ra. Ha 75-ös akkor 150-re. Ha 175 fölötti akkor 175-re.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #89076 üzenetére
Srácok adnak ezek a küldik valami érdekeset?
Én még csak a golfost csináltam meg és valami FIB épületbe betörést.
Mivel a golf ruha megvan így nem is érdekelt tovább,de mostmár érdekelne hogy mit ad ami miatt ennyire tolni akarjátok?
Én ma is csak költöttem a pénzt,meg eladtam a nighclub raktárat mert bebugolt és idegesített hogy több cucc van benne mint amennyi belefér.
Meg autókat adtam el shop-ban.
Na és Szabiékkal autóztunk,ennyi. -
negyven2
veterán
Most már Invite/Crew/Friends Only lobby-ba is működik az Agency-ben a számítógép. Vagyis nem kell public lobby az új küldetésekhez!
-
Plata
félisten
Szerintetek azzal hogy az új DLC-ben felhozták Michael-t lehet hogy ő is kap saját DLC-t?
-
hegyipapa
senior tag
Tudtátok hogy ha Security Contracts csináltok, nem kell mindig vissza menni az irodában hogy elindítsátok, elég felhívni Franklint.
-
törölt tag
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #89092 üzenetére
Ha te vagy a Host csak Franklin lehetsz. Alternatív megoldás, hogy ha bent van a másik játékos (ismerős), akkor kilépsz és visszacsatlakozol. Illetve én rendszeresen kapok random játékosoktól meghívót.
-
Plata
félisten
Ezt most találtam.
[link] -
negyven2
veterán
Az Agnecy széfjébe $250 000 fér el. A napi bevétel minden 5. sikeresen megcsinált Security Contract után $500-al nő. Így 500 ilyen küldetés utána érjük el a maximális napi bevételt ami $50 000/játékbeli nap (48 perc). Ha csak átlagban $30 000-et fizet egy küldetés (ennél akár többet is szokott), akkor mire elérjük ezt a max. limitet, kb. $15 millió többet kerestünk csak ezzel.
-
homerhamm
addikt
Sztorimódba is bekerült a Motomami rádió.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
Plata
félisten
Ezt most találtam,szerintem vicces.
[link]
Jujtúb link,nem gémsztár.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AGM Pad T2 - fapad alumíniumból
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest