Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Morphus101 #89608 üzenetére
Nem féltem őket,olyanok mint a hydra.
-
ledgeri
nagyúr
Azért kell a kosatkába a rakéta, hogy ha azt a prepet kapod akkor legyen mivel könnyen kilőni a helit, és újrakezdeni a prepelést, hátha másikat ad be...
Amíg alapból követgeted a küldit kb 10* újraindíthatod, vagy 2* letölhatod a másikat.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Plata
félisten
válasz ledgeri #89611 üzenetére
De most háromból háromszor ezt adta.
Először kilőttem heli rakétájával,újra akkor lett bugos,majd újra akkor sikerült.
Nem volt kedvem többet próbálgatni.
De a scope is bugos volt.
Lefényképeztem a cash-t és elküldtem Pavelnek.
De a pénz szimbóluma elkezdett villogni.
Újra le fényképezni próbáltam,de nem lehetett elküldeni,viszont egész scope alatt villogott.
Mikor kész voltam és haza mentem nem számolta be a térkép azt az egy secondary target-et.
Térkép szerint nem fedeztem fel. -
Plata
félisten
Majdhogynem fullosan fel derítettem szigetet,bugos lóvé hiányzik csak.
De ugye jól gondolom hogy a házban csak két embernek elég loot?
Nem nagyon ismerem hogy melyiknek mennyi az értéke,mert én általában egyedül tolom és csak a fő cuccra megyek,vagy a süket sanyi irodájában lévőre.
Szigeten van elég sok,de az túl rizikós nekem.
Azt tudom hogy két festménnyel nekem pont tele.
De ritka hogy két festmény legyen az irodában.[ Szerkesztve ]
-
-
negyven2
veterán
Igazából ahogy nézem ez normál indítás. Én mindig megvárom, hogy miután kijöttem a heist-ből, utána 10 percen után már indítom is a következőt (csak kifizetem a 25k-t, de nem megyek el megnézni, hogy mit adott a szigetre). Ugye a Hesit vége után talán egy órád van Hard mode-ba indítani a következőt.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #89619 üzenetére
Elmentem golfozni és elfelejtettem az indítást.
#89620szTotyy
Jah,csak ehhez vót kedvem,mert pont illik mivel épp borg RP-t tolok.
Az előbb voltam asszimilálni a földi zűrdokkot.
[kép]
Előbb utóbb a teljes kvadránst asszimilálom.
"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile."[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #89620 üzenetére
Ide figyelj te fő terrorpista.
Ha ilyen jól tudod gyere el velem.
Én csak a compund-hoz értek.
De nem kosatka van mint vehicle.
Most az a béna hosszúhajó volt soron.
Hogy ne unatkozzak szoktam váltani a járműveket.
Hagy ne mondjam a stealth helis ultra rossz volt.
Rohadt rossz volt az idő vihar volt és esett az eső.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Én egyedül úgy szoktam, hogy Longfinnel leparkolok a main dockban, vagy a reptér mellet, gyorsan telerámolom a zsákot, aztán a Longfinnel el a Tunelig...onnan már ugyanaz, mint a tied.
Amúgy (ma nem, de máskor) valamikor húzhatjuk az Arénás szintedet ha van kedv. Van egy jó kis mód, amikor kis Issi-ket kell eltaposni monster truck-okkal. Régen azt sokat toltuk Cé-vel, szerintem neki is lenne hozzá kedve. Aztán majd szép lassan meglesz az a taxi.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #89627 üzenetére
Asszimilált a borg te vadkacsa.
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #89629 üzenetére
Semmi,csupán a kérdésedre válaszoltam.
Azért ilyen a feje a csókának mert borg,mivel asszimilálták.
Ha nem tudod hogy mi az a borg akkor meg egy vadkacsa vagy.
Mert szerintem mindenki tudja hogy mi az a borg még akkor is ha nem Star Trek rajongó. -
Plata
félisten
Találtam egy újabb mókás kosatka-s hibát.
Heist prepnél úgy gondoltam menekülök lopott csónakkal,mert ott volt egy szép vitorlás hát azzal,nem volt túl jó ötlet.
De vihar volt meg hatalmas hullámok egymás után több üldöző heli is be csobbant a tengerbe,kosatka nagyon messze volt ezért le hívtam,csakhogy a víz ott sekély volt és messzire rakta,elindultam felé,a kosatka körül mindig tükörsima a tenger,most is az volt,de a vitorlásom úgy ugrált a tükörsima vizen mintha még mindig hullámozna a tenger.
Ha nem üldöztek volna neki álltam volna le videózni mert marha viccesen nézett ki. -
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #89632 üzenetére
Na ne má.
A borgot még a hongkongi nénikém koreai nagybátyja is ismeri.
A helyzet az hogy asszimilálta a borg a karimat,így most a saját népemre támadok,már annyi embert asszimiláltam hogy saját bolygót népesíthetnék be velük.
[kép][ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Hello
Egy lehetséges megoldás, amit már én is elfelejtettem majdnem. Pont gépnél ülve villant most be, végre meg is írom.
Akinek nem működik az egyedi rendszám a telefonos appból!!
Miután megrendelted az ordert a kocsira rakott rendszámra, az utána csak STORY-ban jön meg elsőnek. Van hogy 10 perc is lehet. Ha storyban megjött azután érhető el online.
Nekem ez volt régen amikor "nem működött", hogy elfelejtettem a storys részt.
Hátha valakinek segítség.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Passz, pár hónapja még ment, de most néztem, nem barát az újabb iOS-el és Menübe is alig tölt be, LSCre nyomva meg kicrashel. Ez a modern Rockstar APP már el sem érhető az apple áruházban, nem hogy frissítése legyen Brafo Rokkszar
4.szerre már bejött az LSC zene meg háttére aztán crash. Ennyit az egyedi rendszámról..
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
"4.szerre"
Eszt de szípen leírtam amikor azt hiszed időt spórolsz ha számmal írod
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #89639 üzenetére
Hazuuuuuuuuuuc, tavaly tuti probáltam 2021ben!!
Részlet kérdés, ülj le egyes!
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #89641 üzenetére
Én ez értem, de az miért zárja ki, hogy más iOS szofttal más telefonon azóta miért ne ment volna ?
De mint mondtam részlet kérdés. Most nem jó. ez a lényegLisztett biztos te szííssz mert nincs pénzed rendes cumóra, én nem értek ehhez de biztos azt kell olcsóé
-
ledgeri
nagyúr
Ami nekem crash-em volt (windows phone..) az azzal a recepttel oldódott meg, hogy
- Venni kell egy 10 állásos gárázst
- Feltölteni 9+1 egyforma kocsival (vannak ingyé már páran) [én megoldásom a 9 stallion+burger stallion] {csak az számít hogy legyen egy amit felismersz majd a listán <bónusz, ha minnél régebbiek>}
- a 9+1-et el kell vinni gárázsba és csinálni vele velük, ami mentést igényel (autoshopos színsere, vagy csak rendszám (design) csere megteszi.
- App indít, és ha minden jól megy be kell, hogy engedjen.
- a+1 köcsira kérni azt a rendszámot amit másra akarnánkm és innentől már minden adja magát >order jön> azt elvinni > rendszám rendszerben// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Kiskokó
veterán
válasz ledgeri #89643 üzenetére
de ez a 9+1 kocsi mire jó? Arra, hogy ne csak storys kocsira lehessen kérni a rendszámot amire várni kell? Nekem legalábbis régen mindig csak storys kocsira jött meg a rendszám, online autóra nem lehetett rákérni, csak a storys aktiválódás után.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Kiskokó #89644 üzenetére
Az apban lehet online-osra és story-sra is.. Az én crashjaimet ez a módszer megoldotta már kb 3x... legutóbb az új update után. Online is volt olyan, hogy telón megrendeltem, ráböktem, és mire leraktam a telót és kézbe az egeret már megjelent a pop-up, hogy vár az LSC...
Azért kell 9+1 -azon leírás alapján amit olvastam-, mert az utolsó 10 online-ban használt autó látszik az apban, és azoknak lehet olyan kombója amit az app nem igazán kezel jól. Szóval jön, hogy legyen 10 autód, legyen egyforma, mert akkor kevesebb adatbázis kezeltetés, miegymás, de ha mind ugyanaz akkor sok szerencsét a "X-Y-ra jött order" szűréséhez, szóval legyen 1 más... Csak ezért drágát venni nem éri meg, szóva ingyé kocsik.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #89636 üzenetére
Mondjuk ez azért már tényleg komolytalan. Iszonyat pénzeket keresnek, minimális tartalom gyártással, de egy nyamvadt appot nem tudnak 2 OSre kiadni rendesen?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
dknight
tag
Én tavaly nyáron kezdtem a játékot, akkoriban pont telefont cseréltem és az új telóval crashelt az iFuit. Valahol olvastam, hogy valamelyik androidtól kezdve nem műxik, ezért felraktam egy régi telóra is, azzal minden gond nélkül futott (7-es android volt rajta).
-
CactuS
Arcképgyáros
-
hegyipapa
senior tag
Weekly Bonuses and Discounts - 2/3 to 2/9
New Content:
Western Reever - $1,900,000Podium Vehicle - Pegassi Infernus Classic
Prize Ride Challenge - Place First in a Pursuit Race 3 days in a row
Prize Ride Vehicle - Pfister Comet S2Test Ride Vehicles:
- Dewbauchee Vagner
- Pfister Astron
- Emperor Vectre2x GTA$ & RP
- Sumo Adv Mode
- Transform Races
- Tuner Contracts
- Autoshop Customer Deliveries
- Exotic Exports
2x Reputation
- Pursuit Races30% Off
- Auto Shops (+Renovations)
25% Off
- Compact EMP Launcher ($298,125)
30% Off
- Astron ($1,106,000)
- Vectre ($1,249,500 - $937,125)
- Cypher ($1,085,000 - $813,750)
- Gauntlet Classic Custom ($570,500)
- Besra ($805,000)
25% Off
- Cyclone ($1,417,500)
- Vagner ($1,151,250) 20% Off
- Peyote Custom ($496,000)Log in unlock: White Born x Raised Tee
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest