Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz Locutus #87521 üzenetére

    Hát a stickek érzékenysége állítható, az hogy neked nem megy szerintem nem jelenti azt hogy egy "megy - nem megy" hez képest ne lenne adagolhatóbb a gáz vagy a fék. Egy egyszerű közepesen lassú karaktermozgást se tudsz úgy csinálni billentyűzettel mint kontrollerrel ( felőlem csinálhatunk videót, hogy te vagy én fogunk tudni egyenletesen lassan haladni bármivel). Az autón padlógáz vagy semmi, ez a két lehetőség van, látni is rajta hogy billeg előre hátra (kontrollerrel nem) . ezzel ellentétben a kontrollerrel tudsz folyamatos lassú mozgást csinálni. Nem nagyon nézek streamereket, én játszom inkább. Ezek csak tapasztalatok amikre azt mondod hogy nincsenek.

    Tudok egyszerre vezetni, lőni és az inventory menüben mozogni, healelni vagy akármi ami ott van anélkül hogy bezáródna. Akár folyamatosan nyitva lehet az M menü, nem zárja be az egér jobb gomb.
    Rádió váltás közben balra kanyarodni is tudok :DDD jó ez nem a leghasznosabb dolog, csak szemléltetem vele hogy több olxsn művelet megy vele egyszerre ami billel nem nagyon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák