Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Nagus
senior tag
Mind a két karakterrel megvan a ruci, köszi a pontokat.
-
Anulu79
addikt
Van itt köztetek monitor szaki? Csak egy gyors kérdésem lenne hozzá.
-
Anulu79
addikt
Valaki szokott rc bandito time trialozni? Ez ennyire idegesítő vagy csak én vagyok ilyen béna?
-
ledgeri
nagyúr
válasz Anulu79 #87367 üzenetére
Utóbbi, és mert még nem gyakoroltad be őket. Én hetente csinálom, és a heti is első lett meg. Rá kell érezni de ez csak gyakorlás után megy. és ez a gyakorlás majd jól jön, ha duplás triplás hét lesz azokon, vagy az RC Bandito specifikus versenyeken.
(A monitoros kérdésed meg ilyes formán felesleges. Vagy tedd fel, és akkor fel van téve, vagy ne (itt) és akkor nincs fel téve. Mert most írhatod le azt amit ha leírtál volna korábban már kapnád rá a választ...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Anulu79
addikt
válasz ledgeri #87368 üzenetére
Köszi, akkor próbálok még gyakorolni. Jó pár kört mentem vele de valahol mindig elcsesztem. Aztán felment a pumpa és még többször csesztem el. Ezért abba hagytam inkább.
A monitoros dologgal nem akartam a topikot teleszemetelni. Privátban tettem volna fel a kerdésemet. De már ez is tárgytalan lett mert sikerült mégiscsak megoldani a végére.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Anulu79 #87369 üzenetére
JA, kimaradt: elég csak elengedni a gázt, ritka, hogy a legjobb megoldás a fék használata legyen.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
hegyipapa
senior tag
9/2/2021 Weekly GTA Online Bonuses
New Content
Übermacht Cypher (GTA$ 1,550,000 on Legendary Motorsports)
Übermacht Cypher - Place top 1 in 5 Street Race Series races to Claim Prize Ride
The Union Depository Contract is now available. (+2x on Contracts)Podium Vehicle
Dundreary Landstalker XLTest Track cars
- Dominator GTT
- Previon
- CypherBonus GTA$ and RP Activities
3x GTA$ and RP on Adversary Mode - Tiny Racers
2x GTA$ & RP on :
- Auto Shop Contracts
- DJ Requests (Cayo Perico update)Discounted Content
40% off Nagasaki Weaponized Dinghy (GTA$ 1,110,000)
40% off Mammoth Tula (GTA$ 3,104,220 / 2,334,000)
30% off Dinka Jester RR (GTA$ 1,379,000 / 1,034,250)
40% off Grotti Itali RSX (GTA$ 2,079,000 / 1,559,250)
40% off Benefactor Krieger (GTA$ 1,725,000)
40% off Progen Emerus (GTA$ 1,650,000)
25% off All Auto ShopsTwitch Prime Bonuses
80% off Vapid Flash GT (GTA$ 335,000)
35% off Obey Tailgater S (GTA$ 971,750 / 728,812.5)Time Trial
Coast to Coast, Par Time 02:29:40RC Bandito Time Trial
undefined, Par Time undefined[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Anulu79 #87372 üzenetére
96-97 millám van a bankban, de a heti rutin része mind a kettő kb 1-szer, 2-szer hagytam ki max.... Már csak a kihívás része miatt is! Lehet próbálkozni "nem a legerősebb" járművekkel is, mi az ami képes rá, mi az ami nem.... mókának jó!
#87377 hegyipapa Lol ennyire nem oké a Cypher, hogy amint megjelenik ingyen is van??? LOL
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz rasotamas #87390 üzenetére
Ha útba esik.... Szerintem egy 3RP-s verseny többet ad, ha a vároból ki, városba be időtartamot vesszük alapul....
-
ledgeri
nagyúr
válasz rasotamas #87392 üzenetére
Ha bekapcsolod, hogy a mapon látszódjön minden küldi, akkor ottanit indítva, majd visszalépve freemaode-ba át-TP-zhetsz... Ez túl meta... ez kimaradt
[ Szerkesztve ]
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm a héten nem volt otthon, és az öccse Onlineozott. Most pénteken ahogy hazaért az az üzenet fogadta hogy:
You have been suspended from Grand Theft Auto Online ultil October 1 2021.
In addition, your Grand Theft Auto Online character(s) will be reset.
Return to Grand Theft Auto V.Nem tudjuk hogy miért kapta a bant, mert a modoláshoz nem ért az illető. Mit tehetett hogy kitiltották az accountját?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz batyuska100 #87396 üzenetére
Nem kell hogy modoljon,elég ha a moddertől fogadott el pénzt,vagy moddolt pénzt szedett fel,esetleg felment Online-ba magyarosítással.
Vagy talán írt vagy tett olyasmit ami miatt bünti jár.Az egyhónapos bann miatt gondolom nem túl súlyos dolgot tett.Ha moddolt volna 20 évre bannolják.[ Szerkesztve ]
-
naiik
csendes tag
válasz batyuska100 #87398 üzenetére
Mod menüvel rendelkező játékos tud pénz zsákokat spawnolni a többi ott levő játékosra ha akar, amit általában karakter resettel és egy hó bannal jutalmaz a Rockstar.
-
Plata
félisten
válasz batyuska100 #87398 üzenetére
Nem.
A modderek tudnak rád szórni pénzt.
A karakteredhez ha hozzáér a pénz automatikusan a karid zsebébe kerül.
Ha tehát egy gyökér modder fogja magát és a karidra ráönt egy zsák lóvét akkor az automatikusan a tied lesz,ott lesz a pénztárcádban,ha beteszed a bankba akkor a bankban.
Ha nem tudja a karakteredre rászórni mert autóba be ülsz előle akkor semmi baj,az autóról lepotyog.
De van olyan modder aki zsákokat rak le a karaktered köré,ha felveszed akkor szintén a tied.Elég ha rámész.
Ha autóval hajtasz rá semmi baj.
De van olyan is hogy alád robbant valaki egy pénz szökőkutat.
Majd mindjárt mutatok egy ilyen pénzes modderes képet.Csak épp játékban vagyok,egy másikban.Itt látszik hogy autókéztam és egy modder próbált rám dobálni zsákokat,de kocsiban hiába.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs