Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz homerhamm #87603 üzenetére
azért hogy a 70 alatti IQ-val rendelkezőknek legyen min "pletykálni" meg youtube analisys videókat készíteni és egymást hergelni ilyenekkel
ez a gta v első trailere. ott az a szám akkor a megjelenési dátumot jelentette az ilyen "cikkírók" szerint ( emlékszem mennyi videó született róla) . Mint most a rendszám. De azóta eltelt 10 év és mindig ezt csinálja a rockstar, a videóiban vannak felbukkanó számok, apróságok, amikhez emberek odagondolnak dolgokat csak sosem jönnek be.
-
veterán
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cobrusz #87601 üzenetére
Egyébként annak aki aki rossz versenyző olyan előny amit nem tud kihasználni- hisz alapból meglelőzik-, de mindig sír miatta... aki rendesen, és tisztán játszik annak értelmetlen hátráltatás -mert őt bűnteti (RIP best lap), és nem a gyengét segíti; és van a köztes kipörgető aki azt hiszi, hogy hú de kemény racer, és ha az élen valaki utoléri, mert catch uppal vissza van fogva, akkor agresszívan és értelmetlenül pürget ki mindenkit, viszont ha visszakapja és neki kell felzárkózni, akkor azt hiszi, hogy mennyivel jobb az élvonalnál, mert gyorsabb nála (mert az ezáltal vissza van fogva).
+ Van egy-két pálya, pl az Issi only stunt, ami a szélerőműpark felett van... na ott ha nem készülsz jó ívvel, és alap autóval vagy, első helyen, akko kb 70-80% hogy nem tudod megcsinálni a nagy ugratót, mert nem tudod elérni a kellő sebességet (ha élen erre figyelsz, lehet szivatni a második helyezettet utolsó körben). Emellett még lelombozó, hogy a motor visszafogott végsebességen kb 4000-et pörög...Szóval -az én értelmezésemben- az a három opció a következő:
Customs on/off: Alap bankszámla és autó-park kiegyenlítő: ha kezdőkkel akarsz fair versenyt akkor kikapcsolod a tuningolt milliós autók választhatóságának lehettőségét.
Catch up: össze akarod tömöríteni a mezőny élvonalát, hogy pörgetős jimmy szétgórja az egészet///// vagy blokkolni akarod a jókat a jó köridők elérésétől?
Slipstream: Ha valaki tényleg jó, hogy utolérje az előzőt, van-e lehetősége egy gyors helycserére, vagy nem? Opcionálisan benne van, hogy jön little Bob, aki kanyar előtt ezzel próbál meg ívbelsőn előzni, téged kiütve... de benne van, hogy pl a 2.-3. emberke összeállva egymást fel tuja húzni az első pozícióra. Egyedüli hátránya, hogy kanyarban kisodródhatsz, ha nem figyelsz, mert tapadásvesztést is okoz... és az effektje, és hatásának jelzései nem mindig szinkronizáltak (megesett már hogy se csík, se hang, de megkaptam a boostot, és a tapadásvesztést, pont fékpont előtti pár méteren...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
negyven2
veterán
válasz homerhamm #87603 üzenetére
Mert render bug (máshol meg a szokásos fehér). Ennyire nem érdekelte a Rockstart.
Amúgy Plata. Az általad linkelt oldal minőségben még a GameS*ar-t és a IGN-t is simán alul múlja, pedig ez a kettő a hazai online újságírás pöcegödrei!
Ezt értsd úgy, hogy ott még az is lehozzák
hírkéntpletykaként, hogy Bözsi néni kettő matyónépdal között allítólag véletlenül pletykált a GTA VI-ról!“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
NYPD
aktív tag
válasz Cobrusz #87597 üzenetére
Ki kell kapcsolni a slipstreammel együtt a p...ba, mert csak beleugat feleslegesen a vezetésbe. Milyen jó is, mikor kanyarban utoléri az egyszeri jobbágy a másikat, és a féket nyomva gyorsul a kocsi a buzi slipstream miatt... A catchup meg az első sebességét korlátozza, hogy a többi bohóc aki mögötte megy nehogy nagyon lemaradjon, és végig kelljen szopni az egész versenyt, ha esetleg jól rajtoltál és az első pár kanyart is megfelelően abszolváltad, ezáltal nagyobb előnyre szert téve. Szóval, trágya egy funkció mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Azért a slipstreammel lehet számolni... de egy átlagos oressor huszárnak lehet magyarázni....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Plata
félisten
válasz Ace owner #87616 üzenetére
Nem hideget hanem forrót.
És.
Kávét kávét kávét.
De cukor nélkül.
Ma már két cukrost ittam,a heti cukor adagom ki van.
Az elsőt kettőt még hajnalban ittam és elfelejtettem hogy cukor nem kéne.Ui:Ha hazaérek megmutatom mire gondoltam.
De most megint úton vagyok.
Mobilról nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Deluxo-ból is jöhetne Mk2.
A vízalatti kocsiból jött fejlettebb változat,Opressorból is,de Deluxo-ból nem. -
ledgeri
nagyúr
válasz negyven2 #87632 üzenetére
Azért -statisztikailag- biztos akadt akinek ez nukkázta a 30 napos streak-jét...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
RAiN91
őstag
Xbox One X-en 30 Fps, de inkább kevesebb van. PC-n jóval több lenne. Mennyivel másabb sok FPS-el az online játékélmény? Gondolkoztam, hogy áttérek PC-re inkább, sokszor idegesítően belassult, persze azért játszható.
-
bluuzia
senior tag
válasz ledgeri #87633 üzenetére
Nem ezeket kellett volna kivenni, hanem a Heisteket, a Frremode challange-t és freemode event-et, a Business Battle-t és a Tenniszt. Persze az Adversary-kra is nehezen lehetett embert találni.
Na ezek miatt hagytam abba a Dailyket, pedig minden nap felmegyek egy kicsit megszokásból. Szívesen csinálnám őket. Nekem pont beleférne reggelente, de az említettek miatt teljesíthetetlen a 27 napos.Volt, hogy reggel elkezdtem csinálni a napi feladatokat és csak másnap hajnalban lett meg pl. a Freemode challange - persze nem ültem egész nap a gép előtt, hanem többször 30-40 percet.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
veterán
válasz RAiN91 #87634 üzenetére
Én el sem tudom képzelni mennyire szörnyű lehet 30fps-sel játszani. A 60-ról néha 45-50 környékére bezuhanás az elviselhetőség alsó határa nálam.
Ha van rá keret mindenképp jobb, de ha nem akarod elveszteni a meglévő karaktered szerintem XBOX-on kéne maradnod és adja is magát a Series X, mivel jóval olcsóbb, mint egy azonos teljesítményű PC, és azon már biztosan kiválóan futna.
Egyébként ez FullHD vagy 4K?https://tinyurl.com/rasoapro
-
bluuzia
senior tag
válasz homerhamm #87639 üzenetére
Gyerekek!
A napi feladatokról beszélünk.
Nem a játékból szeretném, ha eltűnne, hanem a Daily Objectivekből!Amúgy kíváncsi lennék, ki mikor nyomta a sima vagy a DD Heisteket.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
ledgeri
nagyúr
válasz #81556480 #87646 üzenetére
Volt egy hét amikor a daily már adta, de a játékban már nem volt benne. Múlt héten kerültek ki a cuccok a csütörtöki frissítéssel, de a daily-s hír csak tegnapi...
-
negyven2
veterán
Egyébként, bár valószínűleg elég kevés játékost érint (több mint 150 milliós eladásnál meg pláne), de kettő achievement így megszerezhetetlen lett a játékban. Ja és a játék X360/PS3 kiadásából is eltűntek a kikerült Job-ok (már ami elérhető volt).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest