Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz misiizsai #43438 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy volt egy időszak, amikor NV experience + SPnél voltak ilyen hibák. Az elején minden jó volt, de egy idő után jöttek az akadások. Azokat letiltva meg megjavult. Ettől még nem 100%, hogy ez lesz a ludas, de érdemes megnézni.
Én pirosaknál vagyok a Freesync miatt, de ott is bőven volt gond az R3xx szériával. Kellett egy fél év, mire jött ki olyan driver, amivel a GTA nem fagyott ki folyamatosan. Addig csak véletlenszerűen jöttek a crashek, de úgy, hogy minden más játék hibátlanul futott.
Skacok, hanyagoljuk egymás piszkálását - Plata-t mindenki ismeri, vagy ha nem, akkor privátban szívesen bemutatkozik. . Ha nagyon off, akkor majd megy a radír, ígérem. Mondjuk, ha őszinte akarok lenni, akkor tényleg nem kéne a topikba behozni a bors/story színvonalát jelentő Gamestar híreket. Szerintem van pont elég bajuk nélkülünk is - mondom ezt úgy, hogy nekem megvan/volt az első PC-X-től kezdve az összes szám, az összevonás utánig. Onnantól csak hanyatlott a lap, de ez is off...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Źşë'
addikt
válasz zsadnok #43439 üzenetére
ha beakad a hang ill. a kép is akkor lehet a hangkaridrivert kellene újrahúzni, nekem volt hasonló gondom, asus xonar u7, ill. creative sb audigy-nél szintén
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Geryson
addikt
Na, kezdem végre megérteni az online Heistek lefolyását (többek között Segal válasza alapján. Tegnap sikerült belefutnom a Human Labs misszóba (hát valljuk be, elég bátor voltam). Szerencsére csak az kellett, amikor az épületbe kell bemenni és a végén kiúszni. Az ember velem eléggé pusztított, de azért adtam én is az ellenségnek. Egy halálom persze volt, elég noob halál - ugyanis a srác a végén nekemszállt a helikopterrel.
De most már értem, hogy egy misszió sok részből áll össze és ezek egyesével vannak feldobva az online közösségnek.
Este nekiálltam megnézni a Heist missziókat Youtube-on, hogy egy kicsit felkészültebb legyek (bár ez így nem az az igazi feeling de valljuk be, hogy a többiek már ilyen szempontból lényegesen gyakorlottabbak). Nagyon komoly, hogy a Human Labs több mint másfél óra elég profi srác által nyomva. Azt hiszem figyelni fogok most már, hogy milyen misszióra ütök rá...
Viszont kérdezném, hogy miből lesz a nagy pénz? A heist hoz pár százezret, mondjuk egy milliót, de miből lesz 20-30 millióm? Egy stunt verseny 20-30k-t hoz legjobb esetben is.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
misiizsai
tag
Huu lehet rávillágitottál a problémámra! Mert nekem is nem csak belaggol hanem a hang is akad.. Írják egy Steam témánál is hogy ki kell kapcsolni az Nvidiás audiót.Hamarosan tesztelem!
[ Szerkesztve ]
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
hegyipapa
senior tag
válasz Geryson #43457 üzenetére
20-30 millióhoz elég sokat kell játszani, nem 1-2 nap alatt jön össze, ha csak nem vagy csaló
A Heist-ek közül a PS fizet a legjobban azt szokták sokszor megcsinálni, amit még sokan csinálnak az az MC több gyárat üzemeltetnek (kokó,fű,stb..). Pl van 4 gyárad mindennap eladod napi 1 milla bevét tuti meg van. -
pokers
senior tag
Srácok, újra van money rain???
Kimentem a yacht fedélzetére, pár mp múlva ráesett egy autó a helire, kimászott belőle egy játékos, majd elkezdett hullani rám a pénzestáska
Mire vissza be bírtam menni, addigra rámpotyogott pár 100e. Most várhatom a bant -
Puma K
nagyúr
Az a másik, hogy az esetek többségében a molbilos témával mosakodsz ha benézel valamit...
Ne írj róla ha nem megy.
A hardveres témát meg hagyd meg olyanoknak akik értenek hozzá.Egy i7-re (generációtól függetlenül) azt írni, hogy nem elég egy GTA-hoz azért elég erős számítógéphardveres tudás hiányát sejteti. Hát még egy 6700K-ra ilyet írni...
Ez a 2.4 meg 3.2 giga mi? giga(?)=gigabyte/GB procinál ?
2.4 Ghz, 3.2 Ghz, 2400 Mhz, 3200 Mhz
8 GB(gigabyte), 16GB(gigabyte), 8192 MB(megabyte), 16384 MB(megabyte), 8/16giga RAMMunka közben ha időm engedi én is szoktam olvasni a fórumot mobilról, de inkább nem írok vagy ha olyan a téma és pár szóval tudok rá válaszolni akkor írok csak ékezetek nélkül.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
cyberkind
félisten
válasz kozi71 #43471 üzenetére
Én sokat küldiztem, összességében ez adja a legtöbbet szerintem, bár néha ha neked tetszenek a deathmatch-ek akkor azt is told, nekem csak a heist, küldik és a versenyzés tetszik, na ezekből meg már nincs új. Heist-tel lassabb, mert hosszabb minden része mint egy jobb küldetés.
-
-
cyberkind
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kozi71 #43480 üzenetére
Nem, általában nem én hostolom, mert mostanában viszonylag keveset vagyok online. Az aktív Ph! tagok szoktak sessiont nyitni és onnan kirakni az idegeneket.
Ami GTA-val kapcsolatos azt nyugodtan tedd on-ba, még akkor is, ha szerinted nem olyan fontos vagy "kezdő" kérdés. Nem győzöm utánatok kapcsolgatni a hozzászólásokat. Off-ba olyanok mehetnek, mint pl: Plata cikizése.
Az autó upgrade-ekkel kapcsolatban: két módja van az unlocknak: 1. Nyersz az adott kategóriával x versenyt (osztályok vannak pl: sport, super, stb.), nem autókra vonatkozik). Ezt a legegyszerűbb ha egy ismerős segítségével csinálod meg. Van olyan pálya, ami olyan 15 sec alatt véget ér, így töltéssel együtt kb. 3 győzelem belefér 1 percbe. A másik, hogy simán léped a szinteket és lvl 100-ra az összes upgrade-et megkapod.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kiskokó
veterán
válasz kozi71 #43480 üzenetére
Nem, a PH session azt takarja hogy én vagy bárki más csinál egy Üres Publuc Sessiont aztan egymásra csatlakozunk. Ha jön idegen próbáljuk kickelni vagy lehet beszélni velük hogy normálisan viselkedjenek.
Hajós Vip-hez yacht kell ami alaphangon 4-5 milla szal ha kis LVL vagy és nincs sok pénzed a Yacht bőven ráér még neked... én is 100-as szint körül vettem csak.
Fejlődni meg jól pénzt keresni Mission-el lehet van rövidebb hosszabb ha a pénz is számit akkor érdemes 12-14 percre elhúzni a missiont még leadod a végén akkor adja a legtöbb pénzt.
Rp-t is többet ad olyanok kb 4000-5000 körül.
Kicsiként ha PH Crewossal / Friendel tolod az +20% én nagyon sokat igy fejlődtem.
Kis szinten 1-2 óra alatt lehet lépni vagy 10 lvl-tHeistekkel ráérsz később foglalkozni de azokat is lehet fokozni.
Végig kell mindent játszani úgy hogy tag, úgy hogy te inditod.
Aztán van a Loyality vagy mi ha az összes heistet ugyan azokkal csinálod akkor az 2 millát ad.
Van a Criminal Mastermind (CM) az mint a fentebbi csak Halál nélkül!! az 10 Millát ad.
Ha van dupla RP/cash azt érdemes tolni.Daily Job-okat is érdemes kicsiként tolni nagyobb szinten kb fölösleges meg idegesítő.
Kezdőként 1-2 hónapig csak a Napik miatt jártam fel abból lett is azért valami pénzecske mert asszem 25K/ nap aztán heti-havi bónusz van...Nagyjából ennyi bocs ha helytelenül írtam valamit.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #43482 üzenetére
Napik az elején jól hoznak, ha nincs semmi kezdőtőke.
Napi teljesítése 3000 rp és 25,000 $,
heti bónusz 100,000 $ és 15,000 RP,
havi 500,000 $ és 50,000 RP.Ez ugye 28 napos ciklus, így a végére 1,580,000 dollár és 169,500 RP-t kapsz. A daily-k reggelente resetelődnek, 7-8 óra körül.
Missionből ugye van pár jó, ami kiemelten sokat ad - Los Santos Connection, judging the jury stb. De mire ezeket kiválasztod, 2x betöltesz addigra már ott van, hogy lement egy sima mission is.
Egyébként én most azt javasolnám, hogy csatlakozzon egy Ph!s sessionbe esténként és segítsen be az eladásokba. Azokért talán több pénz is jár, mint a sima küldetésekért.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kahuta #43484 üzenetére
Gyorsan utána keresve 2 dolgot javasoltak: tűzfal beállítások átnézése (router + windows), illetve volt akinél csak a Social Club reinstall oldotta meg.
-
Kiskokó
veterán
válasz CactuS #43483 üzenetére
Ja a kezdő tőkémet énis a Napikkal szedtem össze...
De a Havi bónusz 2szer se adta meg azután mondtam hogy na jó ebből elég...
az egyik Havi bónusz 21, másodszorra a 24. napon resetelődöt...
Mert ugye nem mind1 hogy lépsz online, illetve ha bebugolt és nem adott új napit másnap abból nekem 3ból 1szer ez miatt resetelődött.Az MC-s eladás se rossz bár RP ben asszem csak 2-3K-t ad talán. a CEO láda segitőknek sokkal több RP-t adott (márha az vitte be aki, vagy ott volt mellette aki bevitte)
5után lépek fel sztem lenne majd 2 eladásom meg segítek akinek kell fél8 -8ig jó vagyok!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
ProgenXL
őstag
Kiváncsi voltam kb mekkora hasznot tudok csinálni egy délután az mc-vel. Érdekesre sikerült:
A kiadásom kb: 320.000 kerekítve. plusz minusz pár ezer
Ebbe benne van 2 és fél supply vétel + a fenntartási költségek.Bevétel:
1.840.000 kiadás levonása nélkülEbben 4 gyár eladás, 2 mc missio és 17 eladásban való segítés volt.
De ha csak az eladásban való segitést számoljuk akkor is: kb 500.000$ lett csak abból hogy segítettem másoknak.A 4 gyár eladása kb 1.3millió lett.
1.840.000 ebből ha elvesszük a kiadásokat akkor 1.5milla a mai tényleges haszon.
Persze ehhez ma egész délután fent kellett lennem segiteni meg eladni a sajátom.
De kíváncsi voltam mennyi jöhet be vele egy délután alatt.
Aki minden gyárba veszi a supplyt annak kevesebb. Akinek bugos annak több a bevétele.Szoval 1.5m haszon egy délutánnal. A realitás amugy 1,1 a kevesebb segitség miatt (kiadással együtt) ha! párszor venni kell a supplyt. Ha viszont nem kell supplyt venni a 4 eladásra rá jön a segtésgből való bevétel.
Persze csalóka lehet mert nekem ma nem kellett annyi supplyt vennem. Ha minden gyárba vennék van amibe többször is, akkor akár 4-500.000$ is lehet csak a supply.
Nagyon jó pénzek vannak az MC-ben. Napi 1 millió összejöhet. Ehhez mondjuk kell 3gyár minimum.
Ami vicces volt ma hogy a 4. eladás végeztével amikor hívott a manusz telefonon akkor léptem ki a játékból hogy a pénz hamisítót bebugoltassam. Erre a weed, a meth és a pénz hamisító egyszerre bugolt be a kokain mellé.
Ez az info saját tehát lehet másnak teljesen máshogy működik a dolog.
ez függ a gyáraktól, az egyéni kiadásoktól, időtől stb[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
gyugyo79
addikt
válasz ProgenXL #43490 üzenetére
Ha online vagy (tudsz lenni) annyit, hogy tele legyen (termeljen) a gyárad akkor egy nap 2-szer is el lehet adni. Én többnyire magamnak adom el és így is olyan 1 millió 100% megvan van átlag a 4 gyár eladásából de amikor nem kel sokszor kilépni a postás kocsik miatt akkor még több. Persze úgy könnyű nekem, hogy 99% mind bugos és ha 1-2 napra kell max valamelyikbe vennem amíg megint az nem lesz.
Azt meg hogy mit csinál az ember amíg online már csak + bevétel de ha pénzre hajt nem biztos, hogy a segítség a legjövedelmezőbb megoldás.
Tisztán pénztért csak 4 embernek érdemes / éri meg körbesegíteni egymást és utána elhúzni PS -tolni...
Nincs mit szépíteni ezen. Az más kérdés ez mennyire működik hosszú távon. -
ProgenXL
őstag
válasz gyugyo79 #43492 üzenetére
Mindenki úgy gazdálkodik ahogy tud vagy akar persze. Ez csak az MC volt most. 3óra fele talán, amikor el lett adva mind a 4gyáram. Éjjel fél 12kor lett majdnem tele újra. Szoval kicsit lassan telik de napi egyszer eladni bőven jó nekem.
Ez csak kiváncsiság volt. Ennyire nem hajtok rá a bevételre normál esetben.Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Gunner for life
-
őstag
Az lenne a kérdésem hogy a megvásárolt szórakozó hely után a pénz milyen rendszerességgel jön, és megjelenik-é a számlámom , vagy el kell menni "begyűjteni"?
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Plata
félisten
válasz DrTechnoid #43496 üzenetére
Sztoriban nem érdemes vele foglalkozni,sok a gond vele és lassan termel keveset.Állandóan zrikálni fognak minden hülyeséggel.Hónapok alatt nem térül meg sőt van olyan ami kb egy év alatt térül meg.
Ha nagy pénzt akarsz sztoriban akkor tőzsdézz,az hoz pár milliárdot,bár az is fölösleges ha végigjátszod már úgysem kell többé.
Neked kell elszaladgálni majd áruért meg állandóan meg fogják támadni és hasonlók,első végigjátszáskor én is vettem pár üzletet meg egyéb vackot,de tele lett a hócipőm hogy állandóan zaklattak.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Nagy bajban leszek úgy érzem a röpke 8 milliós vagyonommal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest