Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
napi poén
-
törölt tag
-
Thrawn
félisten
Henker2!
Van valami fejlemény?Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
törölt tag
válasz Vigneau #1117 üzenetére
pfff...nem tudom, nem tudom mi lett a sorsa a hasonló panaszoknak.
Írtam ide:
[link]
Henker2-nek is kellene sztem, vagy nem tudom.., de feladni nem érdemes ha egyébként nem tervezte, inkább adjuk össze amink van, elvégre szövetségben vagyunk, és ilyesmi...jleszóváltoztatás..stb.
Tköm tudja hogy tudják feltörni..a mocskok de tényleg -
Thrawn
félisten
válasz Vigneau #1117 üzenetére
b-type, ööö akarom mondani Redmonk már írt az ilyen eseteket boncolgató fórumba. Nagyon kíváncsi leszek a végeredményre, addig is gyűjtögetem neki tovább a cuccokat
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Henker2
addikt
Srácok! Ki vagyok teljesen. Még egy ilyen mocsokságot. Nézegettem a Gladiatus fórumát. Más is járt már igy. Ennyi választ kapott: ''Igy jártál'' Szóval kész vagyok. Megköszönném a könyöradományokat, de, hogy mikor tudom visszaadni azt nemtudom. Kifosztottak teljesen!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Thrawn
félisten
válasz Vigneau #1122 üzenetére
Ahhhaaaa! Én most lettem 17. szerintem látja amit kiteszek piacra.
Henker2: Egy mindenkiért, mindenki egyért!
Ismerős a szöveg?
Nekem spec ne adj vissza semmitDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Ez a piacolós cuccátadás nem túl jó ötlet
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
törölt tag
óvatosan kell csinálni, vagy inkább 15 aranyra kitenni, az 1arany elég egyértelmű.
Én örülök hogy a sapka átment ahogy látom, mert pont mikor üzleteltünk vki más is üzletelt...egyébként gyors le is akartam csapni a cuccra, de addigra elment
Pénzben kb. 600arany amim most van, most várok a kocsmárosra.
De azt akármikor. -
Henker2
addikt
Köszönet mindenkinek áldozatos segitségéért! Remélem lassan - lassan újra segitségére lehetek a klánnak!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Kicsirics77
veterán
kedves mindenki láttam hogy mindkét szerveren megvan a pénz a bővítéshez
namost szvsz nem kellene bővíteni mert teljesen fölöslegesnek látom a dolgot és értelme sem lenne mert jelentkező sincs
ha valaki másképp látja a vezérek közül az jelezze és megbeszéljük a továbbiakat.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Vigneau
félisten
válasz Kicsirics77 #1136 üzenetére
Egyelőre én sem látom, hogy kit tudnánk soraink közé verbuválni. Bővítés részemről elodázva.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
ChromeX
addikt
köszi mindenkinek
az aukcióban a nagyon rövid időszak mennyi ideig tart? még nem nagyon aukcióztam -
Kicsirics77
veterán
wehehehe server1 haladok szépen
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest