Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
Az érdekelne még h csak a piacon lehet árulni az elhasznált holmikat?
Mert ott annyi van ugyanolyan fajta h elég valószínűtlen h valaki pont az enyémet venné meg.
Nem lehet esetleg a fegyverkovácsnak vagy más arusnak eladni? -
PazsitZ
addikt
válasz Kicsirics77 #300 üzenetére
Megvan a piacon
Az zavart meg hogy a fegyverkovácsnál ha behúztam 11et adott nem volt lehetőség beírni
(#301) bAtt001: fegyver/páncélkovácshoz is behúzhatod, de ott alig kapsz érte valamit.
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
smiti
veterán
válasz Kicsirics77 #304 üzenetére
mondjuk szerintem erről szól a játék
-
Kicsirics77
veterán
mondjuk senkinek sem esik jól ha sz**t lapátol és leabálják
na mind1 én sem bántom az 1-es szintű embereket
majd lessz olyan aki nem fogja a dolgot és végig abál majd minnyáunkat
totyikodba ment üzi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve].... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
törölt tag
válasz Kicsirics77 #306 üzenetére
Amennyiben az arénalistán feljebb akarsz kerülni, akkor néha muszáj leverni alacsony karaktereket is,...ezt én sem akarom, de így épül fel a játék. Persze ha van lehetőség akkor a legmagasabbat ütöm, de van hogy az összes 1-s szintű.
Nem szólni kell érte szvsz, mert ez ilyen játék, hanem le kell verni cserébe, és akkor az 1 győzelem 1 vereség. -
smiti
veterán
válasz Kicsirics77 #306 üzenetére
egyébként ha visszaolvasol megtalálod,hogy ezt én már kifogásoltam, nem egyszer jártam már így én se
de sajna vannak olyan esetek amikor tényleg nem marad más választásod és a gyengébbet kell kihívnod, mert teszem azt hármasként csak egy 1-es meg 7 és 8-as van csak a listán
üzit már néztem -
Kicsirics77
veterán
mondjuk mindkettőtöknek igaza van de próbálom az egyes szintűeket kímélni és hozzám méltó ellenfelet találni magamnak
(csak azért szóltam neki mert ismerem személyesen a gladiátort aki leverte Henker2-t).... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
[link]
háttérkép a weblapunkra
stílusosan akkor legyen már gladiátoros.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
smiti
veterán
válasz Kicsirics77 #309 üzenetére
na , közeli ismerős PH-n kívül?
Én ismerem? -
Henker2
addikt
Az oldal új hátteret kapott!
[link]Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Henker2
addikt
válasz Kicsirics77 #312 üzenetére
Mint kiderült én is ismerem. A nevéről rájöhettem volna! Régen még COD-oztunk is együtt. De azért durva volt, hogy pont rajtam kellett kipróbálnia, hogy ő milyen erős.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Henker2
addikt
Elértem a 7-es szintet! Frenetikus érzés!
-
törölt tag
egyáltalán nem kifizetődő, de csak akkor lépsz előre az arénalistán.
Nekem van 22 fix ellenfelem (2 alacsonyabb, 1 magasabb szintű, a többi az én szintemen van) őket szoktam arénáztatni, de ha olyan van (pl. nincs csak túl nagy kajám) akkor ellövök pár arénát az arénalista kedvéért is, mert az alcsony ellenfelek kevés hp-t vesznek le nagyon...vagy egyáltalán semmit). -
smiti
veterán
válasz #70869248 #322 üzenetére
amint fentebb írtam vannak ilyen esetek, ezbenne van a pakliban és hogy haladjon az ember akkor bele kell csapni a lecsóba, de vannak olyanok is sajna akik sportot űznek a gyengébbek vadászatából
persze nekem is megesett hogy gyengébbel kellett küzdenem de nem ez a jellemző -
Zewa
senior tag
-
Vigneau
félisten
válasz Kicsirics77 #304 üzenetére
Csak nem egy kedves beosztottam a kolléga?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Zewa
senior tag
Azt a büdös^^^^! lirom:
lenyomtam a listán egy csávót és 400 arany ötötte a markommikor kinyirtam.
Én: lvl 5 19-18-18-16-16-199 5-11S
Ő : lvl 6 12-11-11-11 -11 -231 5-6S
25-10 re elvertem és 400 arany! (dave95!)"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Vigneau
félisten
válasz Kicsirics77 #326 üzenetére
Mindjárt gondoltam.
Hallod, kezdek kissé zabos lenni. Egy jó ideje hajkurászok szökevényt és nem találok egyet sem.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
törölt tag
én is kiakadtam egy ilyen szökevényvadászós küldinél....5TP-t meg zsák aranyat adott volna a kocsmáros ha leölök 3 szökevényt, de persze sehogy nem jöttek (gondolom éppen szöktek )
Sztem az egyik legrosszabb, mert ugyan most is vadászok 3 őrt, de azok az ösi templomnál nagy eséllyel vannak, hárpiák a ködös hegyek gerincei közt, kalózok, barbárok, rablók meg a helyükön,...de szökevény az bárhol lehet..
Elküldtem rá vagy 20expediciós pontot mire letudtam azt a küldetést. -
PazsitZ
addikt
válasz #70869248 #332 üzenetére
Nekem hál istennek elég hamar sikerült a szökevényt megtalálnom.
Jelenleg így állok: [link] Érdekes majdnem eladtam olcsóért olyan rövidkardot kaptam ami 3-4 sérülésértékű.
Egyébként ez pontosan mit is jelent? mert láttam 1-4, 3-3, 3-4 meg többféle értéket.- http://pazsitz.hu -
-
Zewa
senior tag
Sérülések mértéket határozza meg a ''sérülés''. (pl 5-11mint nállama kkor 5 és 11 között sebzek. ha alkalmam lesz rá akkor ma éjjel max holnap éjjel veszek új fegyot és ezt neked adom. (gladius 3-9)
Én megy így [link]
[Szerkesztve]"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
törölt tag
-
PazsitZ
addikt
Megvan az 5. szint . Milyen néven alapítsak egyesületet?
Ugyanaz PH! gladiatus név legyen a 2es szerveren is?- http://pazsitz.hu -
-
törölt tag
várok 2órát mielőtt kiteszem ha kell valkinek:
pajzs: van egy 7szintű deszkám 90+14páncél, 500 aranyért hírdetem, ide 400arany.
csuka: szintén 7szintű kemény bőr kötés 42+12páncél ide 600aranyért. -
Henker2
addikt
Misuu megtámadott és nyert! Kérem az Egyesület segitségét!
-
PazsitZ
addikt
Kocsma küldetéseknél mennyire érdemes nehezet választani eddig közepeset toltam általában. Nehéz több pénzt, cuccot ad?
- http://pazsitz.hu -
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest