Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
''A helyezésed az arénában pénzt hozott neked: 80(arany)''
Na erre jó ha első az ember. Úgy látszik. Persze meg is kell őrizni és az a nehéz.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
just
aktív tag
Hali!
Hol lehet venni ilyen ''of''-os tárgyakat? mert fegyver kovácsnál csak akkor tudnék ha lenne rubintom, piacon sosincs, aukció meg egy szop*s.Two things what i hate. People that can't count...
-
törölt tag
hopp közben lvl16 Tribunus rangra helyezkedtem...
-
törölt tag
Nem tudom, még nem számoltam ki, Zewa a nagy aukcióvadász majd ő írja a tapasztalatait.
Én már inkább simán megveszem a boltban, vagy a piacon ami kell...jó dolog lenne az aukció, de túl sok időt igényelne.
pláne hogy már megvan hogy mit akarok melyik testrészemre, így már nem mindig van az...ha pedig van és licitálhatnék, akkor meg van hogy a licit ár hihetetlen magas...a 10.000aranyas liciteken csak vigyorogni szoktam -
-
Hun'reeth
őstag
Én most látok a piacon először, hogy 9-es lettem. Most már csak ilyet fogok venni.
Egyébként úgy néz ki a dolog, hogy az árusoknál a nálad 2 szinttel feljebbi cuccokat már pénzért tudod venni (addig csak rubinosak) és elvileg a piacon csak az 1 szinttelfeletted lévő cuccokat látod.
[Szerkesztve]''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Korábban volt róla szó, hogy a magas szintű gyűrűk (ha nincs rajtuk semmi plusz) mire jók? Eladásra. De nem a usereknek mert úgyse fizetnek érte annyit. Viszont az árus értéke alapján veszi meg ha esetleg ez valakinek nem lett volna nyilvánvaló.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Zewa
senior tag
Huzz belke apukám lvl 9 nál látoid az első of-os cuccokat. Akkor érdemes aukiózni ah ott ülsza gép elött.. Az irja hogy ''rövid'' nézzed, nézed 1:05 kor még rövid volt de 1:07kor már
''nagyon rövid'' Nah akkor lehet következtetni hogy ebbena 2 percben váltott.
A nagyon rövid időszak fél óra. kereken. Ha 05-és 07 között váltott akkor 1:35kor licitálsz rá.
Igy jó eséllyel nyered meg. Csak ehhez ki kell figyelni.
Hun'reeth : Grt, de addig örülj még csak lvl 9 vagy! Utána kicsit köményebb lesz a buli.
Ha ott is aréna első leszela kkro emg csokoloma lábadat!
Miközben lapátoltam éjel 4 en csapták meg szemény G0D-ot nagyon gyengus.. (lvl10)"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Vigneau
félisten
válasz #70869248 #757 üzenetére
Gratulálok minden sikeres gladiátorunknak, mind az előrelépés, mind a bajnoki cím elérése végett.
Azért segíthetnétek a rangok szaporításában. Az a baj, hogy a tagok adminisztrálásánál már nem enged több rangot a progi, így csak a leírásban tudom az esetleges új rangot megadni. A Tribunus feletti rang a Legatus lenne, de nem tudom betenni. Gondoltam arra is, hogy köztes rangokat tegyek be, kérdés, milyen sikere lenne, mert jópáran más rangot kapnátok, mint ami most van. A légió szerint így álltak fel anno a rangok:
- Legatus
- Tribunus
- Centurio
- Optio
- Signifer
Szóval ezen a téren elkéne nekem egy kis segítség.
[Szerkesztve]Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
törölt tag
sztem kitalálhatunk mi magunk is rangokat, mert kerestem-kerestem a neten, de egyik sem tetszett igazán.
Én pl. ilyenekben gondolkodom (nem végleges és nem tól-ig, csak egy elképzelés)
-Suhanc
-Birkózó
-Harcos
-Harcmester
-Harcművész
-Zsigerontó
szerk: a -Harcos-Harcmester-Harcművész..kicsit túl közeli.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Növekszik a szerver2 csapata is.
Újabb tagjaink már 7en vagyunk.- http://pazsitz.hu -
-
PazsitZ
addikt
Banditát akarok elverni, de már 2X jött szökevény 1X hárpia 1X pedig kikaptam a banditától Még mindig gyenge vagyok
- http://pazsitz.hu -
-
Hun'reeth
őstag
Van egy eladó baltám. 4-10 -es sebzés rajta +3 sebzés. Ha a tagok közül kell valakinek olcsóbban megszámítom. Server2. Mivel 10-es szintű cucc legalább 8-as jelentkező kell. Ezzel lettem első az arénában.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Thrawn
félisten
-
PazsitZ
addikt
3 óra alatt letámadott 6 ember és összesen 1383 aranyat raboltak
Nevüket megjegyeztem, lesz itt még bosszú.- http://pazsitz.hu -
-
Vigneau
félisten
Ne aggódj, nálam majdnem 2.5k ment el ma. Az egyik pont a nézelődéseim közben, mikor hazaértem. Kihasználta a gyenge erőnlétem. Visszatámadtam némi evés után, le is abáltam. Utána még visszatámadt, de már nem volt esélye.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok!
Nagyon-nagyon köszönöm azoknak akik foglalkoztak a karakteremmel, 7000 aranyam volt mikor hazatértem! Nagyon hálás vagyok!
Vehettem is egy 5-7 ig éles tőrt+ 2-es sebzéssel, így 8-10-s a sebzésem! Jelenleg van 7.600 aranyam, az lenne a kérdésem hogy ha minden skillem 17-es 7-es szinten, akkor azokra költsek, vagy a 222 páncélom túl kevés, és inkább melkkasi páncél vegyek, vagy egy még jobb fegyvert? Köszi!Original's never fit - Socket 370
-
Vigneau
félisten
Én voltam az a galád.
De ahogy elnéztem, még most is engedett belépni a karaktered. Bár minduntalan akadoztam - kiléptetett sorozatosan a játék. Ezennel levettem a mai napon Rólad a kezem. Jó harcot.
Néha egy jobb képességű kellék többet dob a karaktereden és olcsóbb, mint a tréning. Viszont amint eladod a cuccot, ugrottak a kedvezmények.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
törölt tag
mindig a cuccokat.
de ha ráviszed a kurzort, kiírja hogy mennyi az alap és mennyi a maximum...ennek megfelelően érdemes felépíteni a ruházatot. Nem érdemes feltápolni a karizmát mondjuk cuccokkal 40-re, mert nem fog használni csak 34-t kb. (17 alapstatnál).
És ennek fügvényében érdemes gyakorlatozni is,...a ruhák sokkal inkább kifizetődnek, mert a gyakorlás nagy pénz és kevés eredmény (de muszáj), viszont a ruhákt kevés pénz és sok pont..=..aminek segítségével könnyebben jutsz pénzhez.
A páncél és az életpont érdekes dolog...gondolom már rájöttél hogy az alkat az elenyésző...egyedül a regenerálódás ami ér valamit, inkább tömény életpontot érdemes ráhúzni sztem (ha jól tudom akkor pl. egy +20életpontot adó cucc, 10 alkat pontnak felel meg)
Az egyensúlyt megtalálni nem könnyű, és mindig változik hogy éppen milyen frankó cuccot találsz vagy szerzel...úgy kell átvariálni az egészet. -
<MZ/X>
őstag
Akkor most lenne egy konkrét kérdésem: Van egy olyan hogy:
Rövid Kard of Sea
Sebzés: 8-10
Életerő: +10
Képzettség +4
Fürgeség +2
Szerintem olyan 5000-ig fog felmenni? Érdemes lenne megvennem? Ha még sikerülne szereznem egy +3-s sebzést, akkor egy jó ideig nem kellene költenem fegyverre.Original's never fit - Socket 370
-
Thrawn
félisten
Amikor a revans rosszul sül el [link]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest