Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Amint lesz lehetőség, megnézem.
Engem is betámadtak közben. Egy 7-es és egy 6-os szintű. Mindkettő legyalázott, minusz 400 arany. A 6-os szintű elvileg gyengébb volt. Visszatámadtam, ismét megvert. No comment.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
válasz Kicsirics77 #151 üzenetére
de most is ott vagyok, írtam is neked
-
Henker2
addikt
108.-ik helyen van az Egyesületünk!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Bögre
aktív tag
Pedig azt hittem, hogy már tényleg erős gladiátor vagyok..
előzmény:
[link] -
Henker2
addikt
Dicső Gladiátor társaim! Elértem az 5-ös szintet! E ööm e Bódottág!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
rolko
őstag
Valaki kihívott az arénában aki jobb volt mindenben, 6-os szintű volt, a statisztika szerint Ő nyert volna, de még is Én győztem
-
smiti
veterán
Gladiatus server-1 iszonyatosan be van lassulva
-
törölt tag
'reggelt
Faceless barátunk nálam már stabil feketelistás lett
Tegnap betámadott, sikerült megvernie, azonnal visszatámadtam sajna (le volt verve a HP-m, nem figyeltem oda eléggé), és megint elporolt .
Kezd háború lenni...
Most levertem, és mindjárt megyek neki megint, sajna éjjel egy szintel fölém nőt..: -
Kicsirics77
veterán
valakinek nincs 1 fölös sárkánypajzsa ezzel zaklat a kocsmáros
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Henker2
addikt
A Kocsmáros egy Tűztoronypajzsot kért. Megszereztem, de nincs szivem leadni. : a páncélhoz +170-et ad ! Viszont sárgával van irva, ha rámegyek: Eszköz kutatás! 16-os szintű ! 900 aranyat ér !Most mitévő legyek? Mindenképpen le kell adnom?
[Szerkesztve]Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Kicsirics77
veterán
válasz Kicsirics77 #175 üzenetére
meglett a sárkánypajzs elvertem a kalózt és oda is adta
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
-
Vigneau
félisten
válasz Kicsirics77 #181 üzenetére
Alapítani alapíthat, csak akkor ki kellene lépnie tőlünk. Azt is választhatod, hogy megvárod, amíg meglesz a pénz a bővítéshez.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
válasz Kicsirics77 #183 üzenetére
Kedves barátom, ahhoz képes, hogy hallani sem akartál róla elég szépen gyarapodsz te kis hármas szintű
Ha meg megvan a sárkánypalyzsod, akkor azt tudod használni is
[Szerkesztve] -
Kicsirics77
veterán
Kedves barátom, ahhoz képes, hogy hallani sem akartál róla elég szépen gyarapodsz te kis hármas szintű
majd jól szólok anyukámnak és mindenkit leverünk
király kis játék ez emberek.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
törölt tag
Használd egy kicsit, aztán ad le a kocsmárosnak,...én is megtartottam egy jó csizmát és inkább lemondtam a küldetést, aztán egy idő múlva eltünt a csizma..
Beleolvastam a fórumba, és 1 nap után eltünik az eszköz kutatással szerzett cucc.
kis buff-nak jó egy két jó csatához, de jobban jársz ha utána leadod -
Thrawn
félisten
Keveset vagyok mostanában gép előtt, de ha odajutok legalább egy kis adományt becsengetek. 300 aranyat tettem be most másra nincs időm
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
rolko
őstag
Valami cucott lehet venni hogy megnőjön az életerőm?
-
smiti
veterán
4-es szintű gladiátorként elvertem egy 6-ost
-
Vigneau
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest