Új hozzászólás Aktív témák

  • Aske

    aktív tag

    Hello Kollégák

    Pro/E-vel való munkára mint általában 3D-s alkalmazásokhoz ajánlott spéci videokártya. Elolvasva az ide vonatkozó hozzászólásokat, Nvidia quadro a menő. Ebből újonnan a videokártyára szánt összeget figyelembevéve (max. 50k HUF) quadro fx 580 jönne ki, ami a gyártó szerint belépőszintű megoldás. Ugyanebből a pénzből a száraz technikai adatokat vizsgálva sokkal jobban jönnék ki az ugyancsak belépő Ati Firepro 4800-al. (1 GB GDDR5 memória 500 MB GDDR3-al szemben, directx 11 támogatás 10-el szemben).

    A ptc oldalát megnézve homályos utalásokat találok a WF4 Firepro-val való kompatibilitására, ugyanígy az AMD oldalán is, valamint olvasható az amd és a ptc közötti együttműködésről is valami a kompatibilitást tekintve.

    Alapból AMD rendszerről lenne szó (mert az a szimpatikusabb), 4 vagy 6 magos processzorral.

    A kérdés: életképes ez a FirePro 4800-as ötlet? Egyelőre egyetemi dolgokról van szó (később nem tudom mi lesz belőle), aki szokta olvasni a fórumot úgyis látja kb. milyen szintű dolgokkal szoktam foglalkozni, és a jelenlegi ősöreg konfigomat milyen gyakran szoktam Pro/E-vel kiakasztani. :)

Új hozzászólás Aktív témák