Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #06658560

    törölt tag

    válasz csilllo #4487 üzenetére

    Kiegészítem Parson kollégát: a stepben elvileg testeket gyárt testekből a konverter, de néha megmakacsolja magát, s felületekké bombázza szét. Egy elég idegesítő tud lenni, ha fel kell használni utána a modellt még. A módosításától nem kell beszarni, mint egy kezdő kockát lehet reszelni.

    szepy: felettébb érdekes dolog. Ott, egyedül létrehozva megcsinálja rendesen? Elvileg tükrözésnél nem a gyártási metódust tükrözi át, hanem a végeredményt. Azt mondanám multi section volume és surface készítéséhez, hogy előre hozz létre mindig minden elemet, s ne elégedj meg egy vezérgörbével, három-négy már jól kézben tartható eredményt ad-ha megcsinálja. Nekem sokszor akadt már el felületmodellezésnél. Illetve hülyén hangzik, de sweephez, multi section-höz inkább gsd, az stabilabban megy neki.

    Valaki az add position nevű, Bodyban létrehozott kooordinátarendszerrel pozicionálás módját ismeri? Amíg nem kapok oktatást addig ezt nem fogom tudni használni, saját magamtól nem sikerült megoldani.

    tomyoy: ha a CATIA-hoz hasonló a program, akkor a materialnál tudod hozzáadni, úgy ahogy azt is, csak egy másik fülről csemegézve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák