Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz Sordoran #16399 üzenetére
Annyira nem jó az a polearm, kb Cyno Bis oszt kész. Raidenen hasznáható de nem az igazi. Xianglin meg nem onfield kiepitésben kb nem nyere vele sokat.
Szóval a lehető legjobban jártál a sonkával.
A BP fegyó is szépen teljesit vele a maga 27%-os crit rattel, de ha kiesik a következő napokban én is inkább azt használom majd valószínű.[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #16401 üzenetére
Ez baromsag. Xianglingnek a legjobb fegyver es off-field is mukodik vele. [link] kb az osszes polearmjat powercreepeli.
-
Shiro
senior tag
Benett-Kazuha-Mona csapattal:
Az R1 Beacon elég jó neki, kb 38-40%-al erősebb. mint a Prototype
Következő szorosan mögötte az R5 Serpent Spine kb 35-36%-al.
3. Az R5 Aukoumaru kb 20-22%
4-5. a R5 Wolf's Gravestone kb 15-20% és kb hasonló erejű a R5 Blackcliff is.
Majd a F2P
6. Sea Lord kb 6-7%-al
7. A The Bell kb 1-2%-al (C1-től ez kb 3-4%-ra nől) (Bár pajzs nélkül inkább rosszabb)
#16400 F34R
A Wolf's Gravestone csak "első szintű" stat buffot ad (ATK, HP, DEF...stb)
Amik megelőzik, azok adnak "második" (DMG) és vagy "harmadik" (Crit) szintű buffot, amivel Dehya alapból nem rendelkezik. -
Sordoran
addikt
Mona jobb lenne Xiangling helyett? Régen használtam már, szívesen elő szedném őt is. Csak megpróbálok egy értelmes csapatot össze szedni Dehya-nak most már.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
válasz Sordoran #16404 üzenetére
Az attól is függ, hogy pl Mona hány konstellációval rendelkezik, illetve hogy mekkorát pukkan a burstje.
Ha C0 és átlag max 100K a burst, akkor maradjon Xianling.
Ha C4 és vagy jóval 100K fölött tudsz sebezni, akkor esetleg mehet Mona(C0 Dehya + C6 Xianling) > (C0 Dehya + C0 Mona)
(C0 Dehya + C6 Xianling) ~ (C0 Dehya + C4 Mona)
(C1 Dehya + C6 Xianling) ~ (C1 Dehya + C0 Mona)
(C1 Dehya + C6 Xianling) < (C1 Dehya + C4 Mona)Illetve Dehya további konstellációi is nemkább Monának fognak kedvezni.
ui. ez mekkora köcsögiség már :
"Additionally, when not protected by a shield, the character's Max HP will be increased by 32~64%."
Yelant nem tudod Dehyával használni, pedig jó lenne. Laylát tudnád vele de ő meg a fegyver passzívját semlegesíti.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem erre csak ennyi a válaszom: https://youtu.be/buhEVnegsjM
Kb majdnem mindegyik polearm jó neki, csak neki nem húztam volna fegyver banneren.
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
Jó is lenne, ha már C4 Mona-m lenne... Még csak C2 a csajszi. Mivel nézzem meg a burst sebzését? Azon kívül, hogy felveszem videóra és képkockánként visszanézem mennyi volt. Nem is terveztem Yelan-t használni vele, ha már új karakter, legyenek új (eddig nem, vagy keveset használt) csapattársai.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #16408 üzenetére
Nagyon illik hozzá.
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #16410 üzenetére
Esetleg Sayu? Más nem jut eszembe, neki pedig jó lehet az elemental mastery.
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #16410 üzenetére
Kaveh, asszem.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mike
veterán
-
Sordoran
addikt
válasz kill_switch #16414 üzenetére
Gondoltam rá, de nem tudom megmondani biztosra. Anemo karaktereknek mindig jó az EM, ezért jutott eszembe Sayu. Kaveh pedig dendro lesz, és a dendro karakterek is más elemekkel jók igazán, tehát neki is jó lehet.
-
Shiro
senior tag
válasz kill_switch #16414 üzenetére
Esetleg ha C6, de neki inkább HP kell, az EM-es electro healer az Shinobu.
Illetve még Beidounak jöhet szóba, hyperbloomhoz, de összességében a Rain Slasher, vagy a Serpent Spine jobb neki. -
xeon forever
addikt
Az előző hsz-ben levő csapat OW fun.
Eula kapott 15% Hydro dmg bónuszt, 15% Pyro dmg bónuszt és 46,6% Cryo bónuszt, ami Benny Mitspriccelsz fegyoval tovább tud emelni.Nahida EM bónusz, Candace hydro infuse, Benny(C6) Pyro infuse, Eula magát infuseolja XD
Tényleg csak fun, hogy 3 típusú elementalt lehet ilyen módon egy karakterben infuse-olni. És tényleg csak azért Eula, mert szerintem jól áll neki, olyan Kawai fajta lesz.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Shiro
senior tag
Akinek EM kell(het) Sayu, Keveh, Beidou...stb, azoknak jó, csak jobb nekik a Rain Slasher.
Kivéve talán Sayut, ha nem csak hydroval és electroval akarod együtt használni.De ez még mindig jobb, mint amit Kokomi kapott.
#16419 xeon forever
Csak egy elemi infuziót fogsz kapni, és az jó eséllyel Bennyé lesz.[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #16421 üzenetére
Elnézést!
-
xeon forever
addikt
Jó pár kör után a véleményem:
Fun gameplay, kicsit visszakanyarodtam a 1,5 évvel ezelőtti Genshines élményhez, amikor nem a "kimaxolt" karakter/optimális csapattal mentem boss fightra. Van kihívás, de megcsinalhato minden boss OW. Kell dodge, kell a pajzs használat (Candace majdnem olyan mint Beidou),kell heal, és kell buff. Az artifactoknak kiegyensúlyozottaknak kell lenni mindenkinek, Em/Er/Crit/CritDmg.
Időben kb 1,5-2x több mint a jobb csapatokkal, átellenben nem kellett idegeskedni, hogy nem sikerül.
Egyértelmű, hogy nem a megszokott rotációs rendszerben működik, de így is fun.
Szoval nem egy nuke team. De ki kellett próbálni.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #16424 üzenetére
És eddig hány dolcsi? Nem a zsebedben akarok turkálni, csak ebben mennyi a fizetős?
-
emiki6
veterán
Itt a jó minőségű kenyér kilója 1800...
Bár az tényleg jó, a bolti kenyeret már nem is tudom megenni."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Én kovászos fehéret vagy félbarnát szoktam a Panificio il Basilico pékségben, az 1290 / 75 dkg. A kilós, 100+ éves kovászos Gundel fehér kenyér kb 1800. Ezekhez mérhető kovászost nem sok helyen ettem. Van egy másik pék a közelben, ami állítólag szintén kovászost árul, ami jóval olcsóbb, de az közel sem olyan állagú, gondolom a liszt minőségén is sok múlik.
A barna/rozs az nem kenyerem.
A bolti világos kenyerekben a legfurább talán az, hogy nincs ízük. Nem értem hogy lehetnek ekkora különbségek a különböző lisztek, kenyerek között."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #16424 üzenetére
41x 3 honap artifactra minimum. ketlem hogy fogsz azzal foglalkozni ha jonnek uj karakterek.
-
Wayne
aktív tag
Szambol vetted ki a szot. Tobb mint 2 ev artifact farmolast nem lehet csak ugy bepotolni. Ennyi karinal eppen eleg a resin a karakterek, talaentek felhuzasara. Artira alig marad. De ez egyeni preferencia kerdese. Quality over quantity nalam. Mindenki mashogy jatsza a jatekot...
-
xeon forever
addikt
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #16434 üzenetére
"Én úgy játszom, hogy közben épp maradjon a környezetem, meg a periféria."
Ezt a jatekot csak ugy lehet, a napi resin korlat miatt. Itt a tobb jatekkal nem lesz tobb mindened, mas farmolos jatekokkal ellentetben. Ezert adtam el a diablo accomat, mert mar a privat rovasara ment....csak, hogy eselyem se legyen visszterni. Sokszor idegesito is, amikor lenne idom, kedvem, de nincs mit csinalni. Gondolom ezert log a tobbseg forumokon, youtubeon annyit, a jatek helyett. . -
xeon forever
addikt
Lehetne. Minden nap minden alapanyagot osszeszedsz. De mivel béna vagyok és nem csináltam farmolos router térképet magamnak így inkább mással is játszom.
Majd egyik nap kipróbálom mennyi idő mindent felszedni az egész térképén (materiálokat) kb mindenből 60 körül van ha tudod hol keresd.
Ez a sivatagi száraz szar gyűjtögetés kiégetett, de lassan megtanultam, hol vannak, viszont így is néha ránézek a hoyolabb toolsban a térképre.A többieknek: napi kb 4-6 órát játszom ezzel átlagban(+munka közben PS remote segítségével buzeralom a menüt:craftolok,artikat szintezek/baszok tönkre, fegyokat upgradelek stb),van, hogy csak a napikat meg a resint lövöm el.
Artifactok farmolasa, még meh. Konkrétan sajnálom a resint rá. Néha egy közepesen szar artifakttal jatszhatobb lesz egy karakter, mintha nem lenne leveling max+10-10-10 talentek ami szintén sok resint visz. Most csak 3 koronám maradt.
Így tömören.
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #16437 üzenetére
En markoltam az artifact utvonalakat, de eddig max 3-4 szer mentem rajtuk vegig, pedig ha f2p vagy, akkor majd hogy nem kotelezo is lenne naponta csinalni, ha nem akarsz kifogyni beloluk. Kb fel ora dogunalom
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #16437 üzenetére
Én is szintezek mindent, de csak módjával. Amelyik karakter nem vesz részt effektíven transformative reakciókban, azok maradnak lvl80-asok. Illetve az olyan talentek amik nem adnak hozzá a karater erejéhez azokra szintén nem költök, vagy csak max lvl6-ig (pl Ei NA, Yoimiya Burst...stb)
S ezzel közel 30 ezer resint lehet spórolni, ami közel fél évnyi Ley Line farmolásnak felel meg. -
xeon forever
addikt
válasz xeon forever #16440 üzenetére
https://soundcloud.com/elon-zenekar/4-elvesztett-mesek?si=33720483ecfb42f292fba8b684424f74&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaig
Oszt még azt hittem faterék nem oltanak le a kövi banner előtt.
Megint kiégtem. Igy 39 Évesen.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz l.skywalker #16443 üzenetére
mult heten mondtam le a prime-t Magyarorszagrol is megeri hasznalni? En csak az egynapos csomagkuldes miatt hasznaltam Deutschlandban.
-
emiki6
veterán
válasz l.skywalker #16443 üzenetére
Valaki behasználta, de nem írta be, szóval beírom, ne próbálkozzatok.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
Dehyával kinek mit sikerült elérnie?
Részemről most most kaptaeh a burst a lvl9-et.
Most pár napig farmolok Monának, aztán majd kiderül meddig tudok eljutni. Aztán max lesz egy felszintezett Monám is.Következőre meg Kaeyára fogom költeni a nyersanyagokat.
Egyszerűen sikerült rájönnöm arra, hogy a Pale Flame helyett jó Blizzard Strayer is. Ja meg a kalkulátor szerint meglepően szép potenciál van benne. -
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #16449 üzenetére
Ha lehetne, én adnék. Gyakran törölnöm kell, mert már eléri a 10.000 darabot, és nem tudom felvenni jutalmakat. Lusta vagyok minden fegyvert felhúzni, csak azoknak a karaktereknek húzom fel akiket használok. Fő szabály szerint viszont itt is jellemzően a supportnak csak lvl80-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest