Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz emiki6 #15350 üzenetére
Én már jóideje a meglévő karaktereimre koncentrálok, értsd:
ha 4*-os akkor lehetőleg konstik plusz fegyver kraftolás ha 5*-os dps akkor a fegyvere ha jön rerunra, illetve neki való supportok húzása.A catchet én ki nem kínlódom...
A deatmatch van most a banyán.
Nekem sokáig csalódást keltő egy kari volt Raiden.
A burstanimációja menő, de kb ennyi...Most ahogy elkezdtem húzni neki Mikoneet, meg a dendro Travelert már más a szitu, de valahogy itt is inkább a 2 utóbbival ütök mint sem Raidennel. Ő csak elemnek van, meg minimál subdpsnek.
Ezért renénykedem hogy ha a fegyvere meglenne akkor felérne ő is a másik kettőhöz.Hu Tao vagy ahogy én hívom Szájas' egy nagyon kedvelt karakter részemről, de az ő domainjében se jutottam sokra farmoláskor.
Emiatt beki is szeretném kiszedni a Homat.Na meg Yolánt akarom még neki kiszedni.
De persze ezekre együtt esélyem sincs, szóval majd még agyalok melyikre pörgetem el amim van.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
válasz vakablak93 #15351 üzenetére
ui: persze van hogy, elmegy az eszem mint pl most Faruzanra wisheltem, holott tudtam hogy nem lesz jó semmire....
-
emiki6
veterán
válasz vakablak93 #15351 üzenetére
Raidennek a fegyvere kb 10-20% saját magának A deathmatc-hez képest, tehát csodát nem fog tenni (ellentétben egy C2-vel, ami OP).
DMC-t lehet jobb, ha nem erőlteted, a meta aktuális állása szerint nem jobb, mint más opciók.Ahhoz, hogy erőset üssön buffolni köll valamennyire. Bennett az egyik legjobb buffer neki is, meg kazuha. Negyediknek meg Sara / Lisa / Mona, vagy Yae. Lisával egy elég f2p példa: [link]
Ha a következő rerunjakor lesz feles primóm, akkor egy C6 Sara-t lehet megcélzok. Most csak egy C0 Raiden a cél és ha early pity-ben kiesik egy C1, mint Ganyunál, azt elfogadom.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
F34R
nagyúr
Ha valtogatjatok a pyro es electro karaktert akkor overload miatt gyorsabban kezd pattogni a labda. meg beadtam hogy menjen tobb labda es akkor mar eleg fun a game vele.
Nah de hogy legyen egy kis szar is, ujra itt a Windtrace -
vakablak93
őstag
válasz emiki6 #15354 üzenetére
Hát ez az, Sara néni csak C0 és felhúzva sincs....
Yae van, így őt rakom mellé.
Benett tudom még mellé tenni, meg Xingqiut.
De így meg Benit hiányolom Ganyu mellől, ha majd egyszer lesz Shenhem akkor nem lesz gond. Addig viszont ez állandó gond hogy valaki mindig a másik csapatból hiányzik.10-20% az már jól hangzik. Kb ilyesmi volt amikor Ganyunál is meglett a sajátja a prototype helyett, vagy az még annyi se.... És az elég jól jött.
Annyi biztos, én kizárt hogy megpróbálkozzak a Raiden C2-re wisheléssel, az nem jönne össze.
-
emiki6
veterán
válasz vakablak93 #15356 üzenetére
Hát egyszerre ne használj ganyumeltet és Raiden-t.
Ha van Jean C2-d, akkor a yae-sara-jean is ajánlott (jó kis tall female csapat. ).
Sara C6 vs C0 a csapat szempontjából szintén 10-15%, de a c0 is működik.Ganyunál ne feledd, hogy a prototype buffja kondicionális, míg az Amos-é ganyu esetén nem, emiatt az Amos-t szükségszerűen sokkal jobb érzés kell legyen használni.
A Deathmatch vs EL esetén ez nem biztos, hogy így lesz, mert egyik sem kondicionális Raiden szempontjából"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
vakablak93
őstag
válasz emiki6 #15357 üzenetére
"Hát egyszerre ne használj ganyumeltet és Raiden-t. " könnyű azt mondani, de máshogy 2 csapatot nemigen tudok összerakni, esetleg valamit Hu Tao-val de ott is mindig ugyanaz a helyzet.
Pont ezért húzom Yaet meg Travelert, hogy akkor rájuk építve legyen egy teamem Eial, és oldódjon a probléma.
Utánuk meg Ninguangot, hogy legyen újabb lehetőségem Hu Taoval a 2 geora építve.
Nincs C2 Jeanom, C0-val és a karakter kinézetét ugyan klassznak találom, a karakter használatát már nem.
Mint írtam ha lesz egyszer egy Shenhem, akkor megoldódik a dolog, mert hagyhatom a Ganyu meltet. De addig nincs más lehetőségem.
-
emiki6
veterán
válasz vakablak93 #15358 üzenetére
Raiden esetében úgy tűnik, hogyha se benny-d, se kazuhád, se jean c2-d, se c6 sara-d nincs vagy nem áll rendelkezésre, akkor inkább full EM build-del hyperbloomer-nek jó, de annak eléggé és csak akkor, ha van már healer/shielder a csapatban (talán kokomi, de barbara is működhet. Vagy beidou-xq-dmc?, márha xq és beidou véd eleget). Ott viszont Miko-nak nincs nagyon helye.
Nekem a másodlagos csapatom sucrose-beidou-xq-fischl, de az floor 12-re nem tudom mennyire való, ha xq nem C6, beidou nem C2-6 és fischl nem C6.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
-
vakablak93
őstag
válasz emiki6 #15359 üzenetére
Ki az a dmc? Ne haragudj tényleg nem értem így.
Ez egyébként megpróbálható Barbi van, és már C6, Beidoum is kész van bármire is, őt kb mentőövnek szoktam elővenni mindenhová is. (vicces is)Alapvetően meg szoktam próbálni valahogy aztán ha nem megy, akkor Beni és Xingqiu is mennek Raiden mellé vissza.
Raiden-Xingqiu-Xiangling-Benett felállással is többször mentem már.
Szóval oda rakom én őket, csak szeretném elkerülni, mert akkor Ganyu mellett csak Kazuha van segítségként.A lényeg hogy nekem karakterek közül Ganyu mellé kéne egy Shenhe, az mindent is' megoldana.
Illetve a fegyverek cseréjével, amivel külömböző statbeli gyengeségeket szoktam kompenzálni, sajna az artik szivatnak amióta csak játtszom.Pontosan ezért akarok a fegyverekre wishelni most is a Raiden/HuTao rerunokon.
Az abyssban én nem is álmodok a 36*-ról, csak végigmenetre jásszom, meg hogy vmi primót kapjak 12.-ről is. Ennél többre jelenleg nem vagyok képes.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz vakablak93 #15361 üzenetére
Dendro main character. Dendro traveler nemzetközi egyezményes rövidítése.
De miért kell neked feltétlen shenhe? Ganyut tudod használni freeze-ben is (nem bossok ellen) és akkor nem kell aggódni amiatt, hogy elmászkál vagy megüt az ellen. Hivatalosan venti-vel van a morgana, de elvileg működik kazuha-val is. Persze még nem próbáltam, mert nincs kedvem blizzard strayert farmolni.
Én lehet inkább kispadra teszem Ganyut, ha lesznek jobbnak tűnő opciók és másnak adom a csapattársait.3.5-ig lesz elég fate-ed Shenhe-re? Meg jól emlékszem, te akartál Dehya-t is? Mert akkór óvatosan a fegyver pull-lal.
Meg Nahida rerun 3.6-ra van tippelve.[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
válasz emiki6 #15362 üzenetére
Ja hogy az akkor kb eddig egyről beszéltünk csak nem értettelek Az angol megnevezésekről gőzöm sincs, és nem is követem őket.
Shenhe azért kell mert akkor őt raknám buffnak ganyu mellé monjuk monával együtt és onnantól senkit se kéne már a béna fiúcsapatból Ganyu-sama mellé.
Mindenki is mehetne Raident/Hu Taot támogatni teccés szerint. Onnatól relatív nagy szabadságom lenne a cspatokat illetően, de ebben a percben tesztelem a raiden-beni-traveler-yae négyest.
Ha beválik akkor egy időre megint elleszek.Nahidát meginnt ki fogom hagyni, halál cuki meg minden, szupererős is stb, de dendroból most traverel elég és tettszik is hogy végre őt jó is használni. (márha beválik)
Dehya? Nem, nem kell.
Ganyut én egyszerűen nem tudom kispadra tenni , ő a legerősebb karakterem, és kb bármit is csinálok a legjobb csaptaim rá épülnek, és nálam a kawaii skálán is dobogós mindmáig
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #15360 üzenetére
Szeretem nagyon ezt az eventet Ma 4 kört mentem eddig, 1 vadászként, 3 bújóként, utóbbit úgy, hogy nem váltok tárgyra és a végén rohangászok a vadász előtt egyfajta gúnyolódásként NPC-k mellé szoktam még beállni és meglepően sokszor működik is
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #15364 üzenetére
Odadom az accountom hogy azon is csinald meg... legtobbet Oroszokkal hoz ossze az invite system ugyis.
-
Sirandrish
Topikgazda
En általában végig afkolom az egészet, de mondom most futkosok kicsit...igy sikerült
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
emiki6
veterán
Beletoltam minden gyenge artifact-em (100-150 db) a strongboxba és végre kaptam egy jó WT tollat ganyunak, így már van értelme áttérnie WT setre 2-p-2p-ről. +17% átlagsebzés melt esetén! Nem melt esetén +18,5%.
Melt átlagsebzés buffokkal 81k.
[Enka] 31 hasznos substat roll és a Def%-ok se ártanak.Hamayumit már nincs értelme cratolnom, előrelépést az amos adna, még 13k átlagsebzést.
(átlagsebzés alatt a frostlage arrow bloom dmg-re gondolok)[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ez a bújócskás event nagyon gagyi, nem is értem, eddig mindig elkaptak engem, az utolsó másfél percben. Amint a vadász kijelöli, hogy hol vagyunk, vége a dalnak..
-
emiki6
veterán
F34R olyan gyűlölettel beszélt az eventről, hogy elég negatívan álltam hozzá, nem is tetszett mert bénáztam, de azthiszem ráéreztem és így én is élvezni kezdtem. De lehet, hogy csak kifogtam kevésbé fifikás játékosokat és így könnyebb volt, mont eleinte.
Vadászként ami megmutatja ki merre van elég op álcázottak ellen.Ha nem álcázod magad és ácsorogsz, akkor az idle animációkat látja, hallja a vadász?
Fák lombjai mögé, ha van tök jól el lehet bújni, pl springvale-ben az egyik háztetőn.
Az AC:brotherhood coopját juttatta eszembe ez az event amúgy.
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #15368 üzenetére
Azért szerintem ott jóval több mint 81K-t tudnál kihozni az átlag sebzés terén:
#15350 emiki6
A fa az most lett 27-es.
Egyszer remélem én is kapok az alap bannerből egy Amos't, de ebben legkorábban csak tavasszal tudok majd csalódni.Event Banner 42. pitty Archon quest és az eventek nincsenek elkezdve, így összejöhet esetleg még egy 10-es, de lehet ezt a kockázatot inkább Sarára kellene tartogatni.
-----
Hirtelen az jutott eszembe, hogy Mondstadtból és Liyuéból kapásból meg tudom mondani pár NPC-nek a nevét, de Inazumából és Simeruból egynek sem.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
emiki6
veterán
Kazuha cryo swirl-lel nem számolok, általában inkább mindless-ben tolom: ZL hE, ben EQ, kaz (h)EQ, Ganyu pjupju.
Inkább az az érdekes, hogy a procolt crescenthez képest csak az amos lenne számottevő előrelépés nálam, a többi 5* vagy gyengébb vagy alig jobb.
Ha nem kapok amost, akkor lehet kraftolok hamayumit. A max energy R3 kb megegyezik a procolt r5 crescenttel és akkor nem számít a weakspot. Az R5 meg +5% átlag dmg.
Sumeruban emlékszek Niloofar-ra, mert mém volt, ja meg Rana, Heypasia, inazumából Xavier, Teppei, Hajime maradt meg. Liyue-ben csak Iron tongue Tien, meg Chef Mao (?), de ők tcg lapok, Madam Ping meg mém. Mondstadt az könnyű az európai nevek miatt és mert még mindig csak ott csinálok komissziókat.
Töltőképernyőn a "Dangerous Flora"-ról mindig a virágárús lány jut eszembe.vakablak: +1, boldog karit mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz vakablak93 #15373 üzenetére
Kleetől nem szívesen vennék át ajcsit...ki tudja mi van benne
Egyébként Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden topiklakónak![ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
boldog karácsonyt!
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #15375 üzenetére
BOOM BOOM Bakudan os Karacsonyt mindenkinek.
#15377 F34R
En is onnan forgattam ki nagyreszet..... Nekem is az Amos vagy akar Hunter's Path tenne jot vele.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem a karácsonyom autóbalesettel kezdődött... De ettől függetlenül boldogat mindenkinek
Üdv. Johnny
-
xeon forever
addikt
Boldog karit minden forumlakonak!
https://youtu.be/I_OHu4Tg9HALassan jön a rerun!
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #15379 üzenetére
Ha nincs bajod, akkor nincs baj!
Boldogat!PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #15381 üzenetére
Nincs, nincs hála istennek. Én magam most vagyok a jogsi megszerzésének folyamatában, majd februárban kezdem a forgalmit, mellbevágó élettapasztalat hogy mennyire oda kell figyelni és milyen kicsin múlhat egy-egy baleset.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #15382 üzenetére
A tanulo autot torted ossze? ejnye. trollin....
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15384 üzenetére
Attol fuggetlenul, ez nem egy jo build. Nekem a C0-s Hu Taom tudja ezt Homa nelkul. Masfelol a dash cancelt tanuld meg, mert anelkul eleg dumb az egesz harc.
-
vakablak93
őstag
Hurrá Szájas
Elég beteg azzal a 6K atacckal , és még pont ijesztget is épp -
emiki6
veterán
Dobj rá egy pyro gobletet és egy crit rate circletet.
1:7-es crit arányal a Crit dmg nagyon sokat veszít. A 32/220 kb 60/116-tal ekvivalens átlagos sebzést tekintve. Egy CR goblet sokat dobna, valszeg substatoktól függetlenül is.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Na ilyen karacsonyfat kérnék!!!
The Tree of Homa -- How to get R5 Staff of Homa for Hu Tao
https://youtu.be/HR6BUH4TfFwPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15387 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15392 üzenetére
Azt amit nalad Kokomi.. ez csak Nuke Charged.. Abyssba nyilvan nem valo
-
jonnyjoker01
veterán
Ez nem igaz, Mona nagyon is jó karakter Hu Tao csapatban XQ mellé, főleg ha megvan a Homa is a hydro rezonancia miatt. Thrilling tales fegyverként is tökéletes synergy, mert Mona lesz az utolsó a rotációban Hu Tao előtt. Yelannal még durvább a dolog mert az ő sebzés buffja a végére mászik fel nagyon, miután lejár az Omen buff Yelan buffja veszi át a helyét ami ugye az idő elteltével növekszik.
Üdv. Johnny
-
Wayne
aktív tag
Ma égettem el neki strongboxban 200 artifactot, lett 4 upgrade: flower, feather, 2x Sands.
Melyik sands (mainstat) jobb neki?
-
jonnyjoker01
veterán
HP/ATK/HP sands/goblet/circlet-et cseréld HP/Pyro%/Crit rate%-ra és máris jobb lesz a leányzó fekvése. Elemental% mindig jobb mint az ATK% mert totális sebzést növel, crit ratio figyelemben tartása is ugyanezen ok miatt. Homával pedig ajánlatos két hydro karakter + egy shielder mellé, utóbbinak Zhongli a legjobb választás Tenacity-vel, de Thoma is jó pyro rezonancia miatt. Két hydronak pedig XQ, Mona, Yelan kombóból kettő bárhogy jó választás.
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #15389 üzenetére
Ha ragaszkodsz hozzá...
Johnny: Apámnak is nemrég volt egy balesete. Valaki szuttyogott a kereszteződésben, ezért apám a mikrobuszával talán egy kicsit hirtelen, fékezni kezdett és megcsúszott. 80m-t csúszott és az illető még mindig ott szuttyogott , bele is ment. Nem volt gond, csak a kocsik mentek szarrá, főként a másiké.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest