Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
-
vakablak93
őstag
válasz xeon forever #15098 üzenetére
Hű de várom már, csak félek vele is az lesz mint most Faruzannal hogy a fenéért nem akar kiesni...
-
emiki6
veterán
Na várjatok. Egyik sem szükséges, azaz must pull. Ezek inkább jó befektetések, "safe pull"-ok, olyan karakterek, akik sok erős lehetőséget nyitnak meg vagy hasznosak.
Egy kezdőnek nincs sok karaktere, pláne nem C6-ok. Ha nem tudja, hogy kiket húzzon ki, akkor választhat az ajánlottak közül aki szimpatikus, mert azzal nem fog mellényúlni.
-
Szvsz azért a hypEibloomot emelte ki, mert az egy nagy plusz lehetőség a korábbi csapatai mellé.Ha van C6 Sara-d, akkor van 1-2 vagy mégtöbb Raidened is, szóval minek hEiettesíteni?
Raiden, Nahida, Kazuha, Kokomi, Zhongli szerintem a safe pull-ok.
Nem gondolom, hogy mindenki tök mást mondana, mert kiemelten sokrétű, hasznos és/vagy erős karakter nincs olyan sok.Venti ok, de niche. Nilou túl niche, de ok. Childe ok, de őt Hutao mellé tenném. A karakterek nagy része amúgy ok, ha tudja az ember mit kap.
A C6 4*-ok egyre drágábbak, ritkábbak, szerintem megfontolandó helyettesíteni őket 5*-ral.
Yelan elérhetőbb, mint egy C6 Xq (bár xq 2 év alatt ősszeszedhető shopból és lanter rite-ból, de xq és yelan jók egymással is, mint Kazu és Venti).
Shenhe pedig elérhetőbb, mint egy C6 Rosaria.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #15103 üzenetére
De egy kezdő ne úvgy gondolkodjon, (sőt amúgy sem gondolkodik úgy), hogy melyik karakter lenne a hasznos számára, hanem hogy melyik tetszik neki.
Amikor elkezddtem a játékot (kicsivel utána), akkor eldöntöttem, hogy Ganyu az kell nekem, pedig az erejéről semmit nem lehetett tudni. S igen, kihagytam miatta Zhonglit.
Másrészől a metának és egyben rendkívül erősnek számító Xianlingot sokáig nem is használtam, mert maga a karakter nem jö(tt/n) be.
Egy kezdőnek tényleg nincs sok C6-os karaktere, de nem is szenved attól, hogy már a 20. konstellációt kapja ugyanarra a karakterre.
Persze hozzá kell tenni azt is, hogy a kezdetekben volt 10db 4 csillagos karakter. (a kezdő triót nem számolva) most meg van 29. Szóval sajnos tényleg egyre nehezebb belük C6-t szerezni.
Xingqiu és Yelan off field hydro a applikátor. Pyro dps-ek számára már vannak cryo alternatívák, a hyperbloom esetén pedig az electro karakter EM-je számít.
S itt egy kicsit visszatérve Eire:
Nála az EM szerintem annyira nem játszik.
Rosaria a pyro Shenhe pedig cryo karakterek számára support, a kettő nem feltétlen összeegyeztethető. Plusz Rosaria C0-án is betölti a funkcióját, illetve C2 ami fontos, szóval nem igen kell a C6. -
Wayne
aktív tag
válasz emiki6 #15094 üzenetére
Nilou-val egyetértek. Igen, valóban niche, csak a saját dendro / hydro csapatával lehet használni, de azzal első osztályú. Artifactot 100szor könnyebb neki farmolni, mint más dps-nek. Szinte elég ha az összes mainstat HP, pár ER substat és meg van is van. Iletve 4* karakterekkel is jól muzsikál. Nekem véletlen lett, Xianglingre húztam, de örülök, hogy megvan
-
Wayne
aktív tag
Most pont Nilou trial team van a mai eventben
-
emiki6
veterán
eldöntöttem, hogy Ganyu az kell nekem
Jó, de ha tudtad volna hogy szolgál, se számított volna (gondolom), nem is erről beszélek.
Én is hamar el tudtam dönteni, hogy ki az, aki mindenképpen kell és ez azóta nem is változott. Shenhe pl kittől függetlenül kell.Elkezdtem volna vitatkozni veled, hogy azon karakterekkel, amelyekkel kapcsolatban nem voltam biztos jó lett volna egy ilyen, de elnézve a 5*-okat, szinte mindegyikről, kittől függetlenül lett egy véleményem, ami meghatározó. De nem biztos, hogy mindenki ilyen, mint én, meg van aki odafigyelés nélkül skipeli a questeket.
Azért az megjegyzendő, hogy Yelan/xiao banner alatt csatlakoztam, egyik se fogott meg és érdekelt volna melyik a jobb pull. Mondjuk, ha kezdőként romkígyót kell farmoljak, akkor lehet kardomba dőlök inkább...
Cyno és Nilou esetén van az, hogy drip marketing alapján Nilou volt az egyetlen karakter, aki érdekelt, mert cuki/szép, de ismerve a kitjét, annyira azért nem fogott meg. Később, Cyno-nak az animációi túlságosan mély benyomást tettek rám, de el kellett volna halasszam és inkább Nahidát kihúzni, főleg, hogy Nahida nélkül (DMC-vel) nem jó, nem olyan jó használni (Persze ezt Cyno runjakor még mind nem tudtuk, csak sejtettük).
Ha valaki nem tudna dönteni, hogy Cyno-t, Nilou-t vagy Nahidát húzza e ki előbb, annak egyértelműen nahidát mondanék. Ha ott van Yoimiya negyediknek, akkor már "attól függ" inkább.Mindenesetre ezzel kapcsolatban nagyrészt igazad van.
Ami shenhe-t illeti, Eulánál tudja kiváltani C6 rosariat, ahova asszem C6 rosaria kell, azon kívül nem emlékszem.
-
Btw ezt találtam a 3.0 AQ trailer alatt:
miko predicted the samsara of sabseruz festival in her birthday (27th of June). She said:
"Oh, hello there, little one. Well, as you can see, I just finished reading this novel manuscript submitted by Yae Publishing House.
The main character wakes up one day, only to find himself trapped in a time loop. As the same day just repeats itself over and over again, he must find a way to break the cycle...
Don't you find this idea quite entertaining? I have a feeling that this novel will be a great hit~
But tell me, if you were to be stuck in a time loop today and had to celebrate my birthday for all eternity, would you consider breaking free? Hehe~"[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #15108 üzenetére
Eula esetén pl többet ér C0 Eula Crit bónusza, mint Shenhe RES Shredje, de akár C4 Xinyant is berakhatod mellé.
Akik jók mellé, az
Benett elsődleges support, a rengeteg ATK bómusz miatt + HealerA másik két helyre pedig:
Ei - RES Shred + Burst buffLisa- RES Shred + DEF Shred (+ATK Buff)
Rosaria (c0) Crit Buff
Rosaria (c6) Crit Buff + RES ShredXinyan (0) DMG Buff + Shield + ATK buff
Xinyan (4) DMG Buff + Shield + ATK buff + RES ShredShenhe simán helyettesíthető 4 csillagosokkal, főleg úgy hogy azok Resist csökkentés mellett mást is adnak.
-
emiki6
veterán
Ezt vettem alapul: [link]
Ha másolatot készítesz, akkor a C-ket, talent lvl-eket át lehet állítani, hogy aszerint számoljon.
Eszerint Shenhe > C0 Rosaria, de nem számottevően, sőt meglepően keveset számítanak Rosaria Conjai (C0 vs C6 kb 5% DPS). Szóval C6 Rosaria helyettesítésére nem kell Shenhe, elég C0 Rosaria is.
Zhongli meglepően jól teljesít (Ei és Shenhe mellett).
Elméletileg. Gyakorlatilag meg attól függ.[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #15110 üzenetére
A Rosaria C0 és C6 közti csekély különbség abból adódik, hogy a RES Reduction 0% alatt csak fele annyira hatékony, és így hiába van belőle sok, félig meddig az értéküket vesztik.
Csináltam én is egy vizuális(abb) összehasonlítást:
Xinyan simán lehet alternatívája az Electro karaktereknek
Bár Ei esetén a Burst az 10%-al erősebb, de sebzés kb felét az NA teszi ki, így az inkább 5%
Plusz Xinyan mellett szólhat a shieldel járó interupt rezisztencia is.
Ei mellett viszont az energia töltés szól.Ui: Alhaitham mér benne van, szóval lehet számolgatni, meg buildet tervezni.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
A táblázatom szerint a dmg 64%-a Eula, 21%-a Ei, 14%-a rosaria és 1% Ben.
Tehát ha Raident lecseréled Xinyanra, akkor vedd figyelembe a dps loss-t. Ha Eula ugyanannyit sebez, akkor a loss 15-20% lehet talán? Xinyan gondolom nagyon keveset sebez."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Roland861010
addikt
Helló,
Gondolkodom egy ps5 vételén és mivel ezt a konzolt támogatja a játék össze szeretném kötni a gensines fiókot a ps-es fiókkal ha lehetséges.
Van rá mód? -
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #15113 üzenetére
Igen megoldható.
Ps5-nek kell egy új email cím. (Fontos)
Elso indításnal beírod a Hoyoverse (Mihoyo) email címed és kész.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
vakablak93
őstag
Kiesett Wanderer, meg még Gorou is meginnt, de Faruzan nem. És ezzel a garantáltat is bebuktam
Asszem mostantól 2x is meggondolom hogy 4 csillagos kari miatt wisheljek....
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #15112 üzenetére
Benett miért csak 1% ?
Ő kb 60%-al megdobja annak a sebzését aki benne áll a burstjében.
Nélküle Eula 64%-a max csak 40% lenne. S abban is benne van Ei és Rosaria buffja.
Ei 21%-a gondolom a Burst 9 másodperces screen time-jából jön, ez simán megoldható azzal, hogy Eula többet van a pályán. Meg lehet arányiban kevésnek érzem. -
Roland861010
addikt
válasz xeon forever #15114 üzenetére
Ps-nek van egy létező fiók ami össze van régről kötve mindennnel.
Csak a genshin miatt kellene egy új fiókot hozzá kreálni?
A két email cím megegyezik. -
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #15117 üzenetére
Nem gond, de ajánlott volt külön PS email.
Akkor csak telepítés után beírod azt az email címet amit a Hoyoversenel használsz.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
jonnyjoker01
veterán
És pont ez a trial tette hátra a bevásárlólistámra Eddig úgy voltam, hogy rerunkor muszáj behúznom, de nem tetszik a playstyle. Karakter stílusból pedig nekem jobban bejön a komolyabb, mint a cuki jópofa, Dehya-t nagyon várom már.
A gond viszont hogy rögtön utána jön majd Baizhu is, akire már nagyon nagyon rég óta várok. Elvileg 3 pity-t addig tuti össze tudok szedni (welkin + commission + abyss + eventek), de az nem garantálja mindkét karaktert sajnos. Talán a két új terület meg új questek fognak még egy pity-t hozzá dobni, nem tudom de jó lenne.
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
Igen, de...
Mivel mindkét csapatban ott van Ben és Rosaria, Eula pedig ugyanannyit sebez, ezért összehasonlításkor szerintem lényegtelen, hogy pl Ben mennyit buffol (mindkét esetben kb ugyanannyit), lehet a personal damage-ekkel számolni.
A rotáció időtartamát néztem és saccra figyelembe vettem az összevetéskor.
Egy Ei-es rotáció nem feltétlen hosszabb. Ha jól látom a rotációk olyanok, hogy az ei burts jól beleillik a burst downtime-okban.
Eula raiden lisa diona 22 mp (Ei: E és Q 3N3C N2)
Eula raiden ros ben 24,7 mp (Ei: E és Q 3N3C)
Eula fischl rosaria ben 21,6 mp (legrövidebb rot a listából)
A rotációkat a Main fülön, a rot időtartamot és a personal dmg-eket a Damage table fülön találod.Xinyan field timeját és vele a rotációt nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #15119 üzenetére
Szereted a fury-kat?
-
jonnyjoker01
veterán
Az nem tudom mit akar jelenteni ebben a kontextusban úgyhogy inkább nem nyilatkozom
Vissza a wishes dologra, most néztem meg hogy az 52. húzásnál járok és emellé jönne még 3 pity, szerintem ki lehet majd az exploration és mail primóból húzni azt a dupla garantáltat
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #15122 üzenetére
Szerintem furry-t akart írni.
Tényleg, hogy is állunk eddig?
Félállat karakterek: Sucrose, Klee?, Ganyu, Diona, Sara, Gorou, Miko, Itto?, Tighnari
Állat cosplay karakterek: Keqing, Razor, Cyno, Dehya, Sayu"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mike
veterán
válasz emiki6 #15108 üzenetére
Szerintem agyonkomplikáljátok a játékot, ami amúgy is könnyű. Odamész, szétvered. Ha elkeni a szádat, nem jó a csapat. Mindezt mindenféle táblázat nélkül.
Cyno amúgy még Barbarával is jó, vagy dendro Travelerrel, egyáltalán nem kell hozzá Nahida. De még Venti is jó ha feldobja az összes ellenfrlet a levegőbe
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #15114 üzenetére
Nem kell új cím hozzá, csak az adott PSN fiókon ne legyen korábbról genshin tartalom. Az a lényeg, hogy ha konzolon első indításkor nem történik meg az összekapcsolás, akkor kreál adott PSN fiókhoz egy új fiókot, és onnantól már nem lehet összekötni meglévő genshin fiókkal.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #15120 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert az #15110-ben linkelt képen Zhonglit Benny fölé helyezted.
Xinxan kb Zhonglinak felel meg, a sebzésr nem annyira fontos.#15122 jonnyjoker21
A megfelelő rituálé garantálni fogja neked a karaktert.
Mármint tényleg.Pitty szempontjábol 30 környékén járok. Faruzanbol sikerült egy C2-et ösdzehozni, és Gorou is immár C5. Genfolkidom még egy 10-esen, de Sara még csak C4 és neki is kéne hagyni.
Egyébként tök vicces, hogy az Inazumai 4 csillagosok közűl csak ők nincsenek C6-osok.#15124 Mike
#15125 Mike
Abyss. S nem vagyok hajlandó 5 csillagos fegyverre áldozni. -
Shiro
senior tag
Nahida kell hozzá és Ei a papucsos támogatásával.
1. Nahidával odasétálsz ( like a boss )
2. Majd leveres Gundam Pinokkiót.
Lényeg, hogy Nahidával vidd be a végső csapást. = Purifikálod a karmáját, majd abban a pillanatban Wish. (F3)Pulsz az is fontos, hogy a Terra Force-t kivédd.
-
emiki6
veterán
Csapatonként eltér a rotáció, ezért Zhonglit nem lehet "csak úgy" Xinyanra cserélni Túl bonyolult (meg kell kérni TWICE-t, hogy tegyen be Xinyan team-eket). Ráadásul ZL pajzsa 20s, Xinyané 12s és 18s a CD. Xinyan pajzsa nem buffol Eulán kívül senkit és solo pyroban resonance sincs.
Eula Raiden Shenhe Zhongli Rot (s) dmg/rot dps
ST 640k 258k 93 746 21 333 24,8 1 014k --- 40,845Eula Raiden Shenhe Bennett Rot (s) dmg/rot dps
ST 605k 241k 82 222 14 623 23,2 943 163 - 40,741Visszatérve a raiden vs yinyan kérdésre: Azt elfelejtettem, hogy nincs superconduct, így ott a C0 vs C4 különbség nagyobb. Atk substatok is picit leértékelődnek a pyro resonancia miatt.
-
emiki6
veterán
Anubis cosplay.
-
Az előbbi hsz-emre:
Sorry, a tabot nem komálja a ph.
------ Eula -- Raiden - Shenhe - Zhongli - Rot s - dmg/rot - dps
ST - 640k - 258k ---- 93 746 -- 21 333 -- 24,8 -- 1 014k --- 40,845------ Eula - Raiden - Shenhe - Bennett - Rot s - dmg/rot - dps
ST - 605k - 241k ---- 82 222 - 14 623 --- 23,2 -- 943 163 - 40,741[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz emiki6 #15123 üzenetére
Atyaég, észre se vettem eddig hogy macska (?) fülei vannak
De nem amúgy furryzéstől én nagyon messze vagyok. Azért tetszik a karakter mert jók a beszólásai, nem szarozik Kb mint Rosaria.
Más: ma meglett a Wanderer crown az auto attackon, shimenawa szettel bennett ulti + zhongli mellett 47k charged attack, huszonezres normal attack. E talent még nincs kimaxolva. Monával valószínűleg több lenne, de lusta voltam tesztelni, csak a napi kötelezőket toltam le. Alakul a fiú Aggodalmaim az erejét illetően megszűntek. Bőven jó lesz ez. Következő Abyssba majd viszem is.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #15137 üzenetére
Dejo neked, én meg Nahida+Laylanal tartok...Leveling könnyű de a talentek meg az artifactok sehol sincsenek
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
vakablak93
őstag
Én pár hete próbálom Yae-t meg a Dendro Travelert felhúzni... De csak most tartok ott hogy Yae 68., artik 40/202% crti rate/crit dmg de a talentek még 1-1-1.
A dendro Traveler90., 4-7-9 Talentek, de az artik még vackok 74/140 + 61 dendro bónusz...Nekem még hetekbe fog telni mire mindekettő kiépül valahogy, neked hogy ment ilyen gyorsan??
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Meg a jatek sem akarja hogy meglegyen.. nekem meg egy darab talentet nem adott a weekly bossbol hozza... annyi solvent meg a vilagon nincs hogy atvaltsam a bogyojara. FCK hoyoverse.
#15139 vakablak93
ugy hogy farmolta a domaint meg gondolom elore is mint en. Nekem csak weekly talent mat nincs meg anelkul lazan felhuznam 10-re meg lvl 90-re otet. Talan meg Shimenawa sett is akadna neki ha megeroltetem magam.[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Jah hát farmolom a domaineket én is, csak már hónapok óta leálltam a heti bosszokkal mert sose adtak nyersanyagot a kraftolható fegyverekhez és elegem lett......
Ennek okán nem volt egy sem a raiden boss adta mancsokból mikor elkezdtem a két karit felhúzni, és pechemre mindkettőnek ugyanaz kellett.....Nah mind1, lassan haladgatgok, travelernek már csak pár darab kell utána átállhatok Yae talentjeinek húzására is, addigra neki legalább az artik addigra készen lesznek, csak a szintjét kell még 90-re felrángatni..
Itt meginnt irritáló dolog jön, azok a nyüves kék tengeri virágok -
F34R
nagyúr
válasz vakablak93 #15141 üzenetére
az nekem harom nap volt. ugye a napok kozott kihagytam 48h-t
-
F34R
nagyúr
válasz vakablak93 #15143 üzenetére
Konkretan a kek tengeri viragokra gondoltam..... persze a weekyket csak 1x leeht ez mekkora ostobasag mar.. lehetne legalabb annyiszor mint a sima bossokat. vagy mittudomen naponta csak 1x lehetne... de ezek basznak ra hogy neked hetek mulva lesz csak kesz a karaktered, addigra masik harmat az arcodba tol.
-
emiki6
veterán
válasz vakablak93 #15141 üzenetére
Nemrég volt egy hét, amikor 2 v 3 billetet is kaptam.
F34R: Mit csinálsz te a dream solventekkel? Nekem van már 42 és a 6 hónapból több hét kimaradt.
Van némi szórás a dropban, okkal adnak solventet is. 239 össz."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #15145 üzenetére
Pedig milyen jó is lenne egy nap alatt kifarmolni. Utána lehetne menni artifactokat gyűjteni. Még a napi 160 resin a fő átok. Kb fél óra alatt előttük tegnap is. Utána meg varhattam reggelig meg 2 boss fightra. A BP oké javít rajta kicsit a 10db fragile resinnel.
-
xeon forever
addikt
válasz emiki6 #15146 üzenetére
Folyamatosan fejlesztesz akkor folyamat kopnak...Nekem most 2-3db van csak.
Viszont alig van pár low levél karakter.Még mindig azt vallom, hogy, lvl90, talentek, artifactok a sorrend.
Viszont, hogy így ontják az új karaktereket, kicsit nehezebb a Talent leveling.Addig csak onfield amíg nincs értelmes szinten egy karakter.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
válasz xeon forever #15147 üzenetére
Na igen, az a néhány plusz holdacska sokszor jól jön ait a bp ad.
A heti bossokat is azért hagytam ki jó ideje, mert fegyverkraftoláshoz kraftolashoz nem kaptam hónapokig semmit, és bosszantott hogy ha leütöm őket akkot egy nap normál farmolás kiesik, és így lassabban haladok, bezzeg most kellenek a nyavajások[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest