Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
Ezt a
sivatagi szart farmolni... Veri a Mona gomba farmot.kibaszott PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #16352 üzenetére
A pupát? Én élveztem, a scarabhoz képest sétagalopp. Főleg Tighnari jelenlétében.
A qingxin is relatíve szopás volt, mert szét volt szórva, nem egy helyen sok.
A pupa jó cucc."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Dewri
aktív tag
Szerintem így próbálják rávenni az embereket, hogy kezdjék el csinálni ezeket a questeket is... Az átlapozhatatlan végtelen dumálások miatt pl én is elég sokat bennthagytam, de így, hogy egy questen belül chapterenként adnak egy-egy wish-t, muszáj lesz elkezdeni a kattintgatást...
-
Urzu_7
aktív tag
giran~
-
Mike
veterán
válasz emiki6 #16344 üzenetére
Maásik megoldás elengedem a játékot újabb fél évre
Ugyanis csak olyanok sorakoznak a következő két hónapban mint Hogwarts Legacy (már elkezdtem) Scarlet Nexus, Tchia, Jedi Survivor, Fynix Rising, és rákattantam a Youtubers Life 2re is, meglepően addiktív (csak még egy utolsó videót kirakok mielőtt aludni megyek) -
Mike
veterán
válasz xeon forever #16359 üzenetére
Na ezt nem értem
-
Sordoran
addikt
Konyhanyelven, egy mono pyro karakter, nem használható jól más elemű karakterekkel, mert mindenben van jobb nála. Én elszórakozok vele most emblem of severed fate artifact farmolással (Dehya-Bennett-Xiangling-Kazuha). Gyorsan, egy rotációból leverem a domain-t, de hogy ebben a csapatban Dehya mennyit tesz hozzá a teljes sebzéshez... jó kérdés. Nem izgat, élvezem egyelőre.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Urzu_7
aktív tag
Aah, annyira király hogy megcsinálták a zenés cuccot, most már tényleg osu!mania ennyi beállítás mellet remélem azért senkinek nem lesz baja vele. mondjuk elsőre 3985 pont pro-n kicsit overkill részemről
Mike: Nem az a baj Dehya-val hogy gyenge, mert amúgy nagyokat tud csapni, csak abban a videóban pont az van megmutatva hogy burst közben nem tudja támadni az ellenséget, szóval mindegy mekkorát üt ha játék máshova irányítja a karaktert. Olyan ez mint amikor Oz vagy egy íjász karakter belelő az Axe Mitachurl fejszéjébe, ami konkrétan sebezhetetlen, mert a játék úgy van megírva. Nem tudom ki kreálta ezt a karaktert de fingja nincs a játékról és hogy hogy működik.
giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #16365 üzenetére
És el is adta
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #16367 üzenetére
Holnap megveszem a Hoyoverset FCK
Vagy én leszek a Ho Yo versePS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
Játékosok nagyon nagy részének fogalma sincs, hogy adott karakter mennyire lesz erős. Mi itt egy elite réteg vagyunk aki foglalkozik ezekkel. Ha nézted a special eventet, akkor feltűnhetett, hogy a szinkron hangja hogy dícsérte mennyire menő és erős lesz. Pedig leakek alapján mi már akkor tudtuk, hogy közel se. De aki csak annyiból indult ki (vagy annyiból se), annak szimplán bejött és húzott rá.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #16371 üzenetére
Amúgy ez igaz. Én pl soha semminek nem nézek utána, és ha ti nem vagytok, én is húzok rá.
Mondjuk engem az ereje nem érdekel, én azért nem húzok rá, mert bekerül majd a Standard Bannerbe, így idővel így is úgy is meglesz (remélhetőleg).Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #16372 üzenetére
Nekem meg mindig nincs Tighnari, és másfél éve nem kaptam Qiqi constellationt, pedig Qiqi C6 jöhetne.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
kory24
őstag
Nekem 14 hónap alatt nem jött még Keqing, Mona meg C4, qiqi c3, jean c2
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #16373 üzenetére
& kory24
A lényeg hogy nem kell rá külön banner, mert olyan mint a lotto....bármikor bejöhetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
emiki6
veterán
Zajefnek nincs qiqije. (Nekem se.)
Nekem meg már van 2 tighnarim.Szeretem ezeket a sorsra bízni, lesz ami lesz. Amit nem kapok az "wasn't ment to be". 🤷♂️
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz emiki6 #16376 üzenetére
Majd lesz...és tuti ne fogsz neki örülni, mert nem Standardból jön majd
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #16373 üzenetére
Nekem, pont Tighnari esett Dehya helyett, de aztán ő is hazajött 39.-re. Egy kicsit merésznek éreztem úgy húzni, hogy közben mindegyik 4 csillagos meg van C6.
Szóval ismételten napra kész vagyok a karaktereket illetően. -
emiki6
veterán
válasz Urzu_7 #16364 üzenetére
Te ennyire gyakorlott vagy ebben? Én a legutóbb felszedett skill jórészét elvesztettem mostanra.
Mondjuk az az első szám elég meh, nem sokat segít a zene a kivitelezésben."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mike
veterán
mégsem annyira rossz Dehya
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát ennek aztán veszett sok gyakorlati haszna van
Akár negyed óra alatt megöl valamit, amit egy közepesen szar csapat 1 perc alatt
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Wallenstein tényleg mutatott egy erős C0 Dehyát:
https://youtu.be/Z7Iwyswvns4 -
xeon forever
addikt
Ez miért?:
https://youtube.com/shorts/kDqv_Hb5NasPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #16382 üzenetére
de afk-ban. te addig elmész vásárolni
-
Cassi
őstag
Yay! Most toltam végig az új hangout eventet. Faruzan hangja a Paimon-féle irritációs skálán úgy 90% körül lehet. Csak kisebb szüneteket beiktatva lehet kibírni. Hozzá képest Dehya tough girl orgánuma valóságos felüdülés
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #16394 üzenetére
Valszeg Dehya helyett tökmindegy hogy ki van ott ekkora buffokkal
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #16395 üzenetére
hat lehet egy C0 Raidennel ez egy rotation
-
xeon forever
addikt
Mostani event storybol a masik aki kiegetett az Klee volt:
Klee: Majd en is bedobok valamit a postaládádba. PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
Az egész azzal kezdődött, hogy mivel most használom aktívan Xiangling-et, megnéztem milyen fegyver lenne neki jó. Sajnos amiket láttam azok közül csak a The Catch van meg, de az Raiden-nél van, átrakni meg nem akarom. Viszont láttam, hogy a mostani weapon banner polearm jó neki, szóval gondoltam rámegyek. Hát, mint látható Dehya örülhetett a végén. Bár van már 2 db Wolf's Gravestone, így nem volt célom más fegyver, de ha már így esett, felhúzom majd. Sajna material nincs hozzá még, sivatagot eddig hanyagoltam. Mellesleg hogy ez vagy a gravestone illik-e hozzá külsőben? Hát döntetlen, mindkettő baromi jól áll neki.
ui.: Valaki megírhatná még, hogy ezzel a fegyverrel mennyivel lesz kevésbé gyenge.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest