Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    Köszi amúgy mindenkinek az óraviselős tapasztalatokat! Azóta nagyjából mindig rajtam van, többnyire nem is tűnik fel, kivéve amikor beöltözök a munkába biciklizéshez vagy kutyasétáltatáshoz, és próbálom magam beszuszakolni az 5. rétegbe, akkor picit zavaró az óra (mondjuk ez típustól független problem :) ). Azt azért nem tudom elfogadni, hogy miért ilyen kacat szíjat raknak egy 500 eurós órára (hál'isten akciósan majdnem féláron volt). Komolyan ezerszer jobb minőségű az Ambit3 Verticalé, hiába az is az alap műanyag, mégis sokkal puhább és mivel nem olyan rideg, csúszós, inkább gumis tapintású, nem is kell úgy megszorítani, hogy stabil maradjon. De még a gyerekként használt casio kvarcórám is jobb volt szíjügyileg. Na mindegy, nézek hozzá csereszíjat.
    Agony, az a nickmankey marhajó cuccnak tűnik, kár, hogy vagy 2-3 hónap, mire ideér, és a végösszeg sem lesz a 30 dollár közelében szerintem postaköltséggel, vámmal, áfával, tudjat.köm még mivel. De lehet megírom a jézuskának.
    Addig is lehet azt a Notocity-t fogom kipróbálni. Bár a kompatibilitási listánál nem írja a 745-öt, de gondolom az nem probléma, mert a szélesség stimmel, azzal a gyorscsatlakozóval meg rá tud csatlakozni a tengelyre, és kész is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák