Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    válasz inf3rno #36125 üzenetére

    Sajnos végül mára az izomlázon túl nagyon belobbant a sarkam. Már este is nagyon rossz volt, plusz zabálással vigasztaltam magam :DDD Olyankor még a fájdalom is elviselhetőbb :O
    Így a mai edzés is kimarad, sőt elgondolkodtam, így már tényleg nincs értelme erőltetni a dolgokat!
    Nem a kísérleti edzés tehet róla, persze picit meg lett erőlétetve, de szar volt ez már anélkül is!
    Elegem van a 7 hónapja tartó szenvedésből, addig nem fogok erőlködni, még meg nem gyógyulok. Lehet tényleg az lesz, hogy tekerni fogok ha nem fáj, meg eljárok spinningre. De most biztosan pár nap OFF lesz!

    Kicsit tanácstalan vagyok, keresnem kell valami jó és olcsó helyet ahol érdemben tudnak kezelni a saját kencéken és tornán kívül is. Az injekciózás sem biztos segítene tüneti kezelésről lévén szó, lehet csak elhitetné, hogy már minden rendben, aztán ezen felbuzdulva végleg beütne a krach!
    Nagyon szar érzés ez, hogy meglenne az akarat, mennék csinálnám, de nem lehet! A fájdalom az egyik legerősebb, legrosszabb demotiváló dolog a világon! Így nem is nevezek egy téli versenyre sem, sőt így a kaját tartani sem látom értelmét, minek is.. :( mármint a kalóriák szempontjából, persze szemét kaját nem fogok enni..
    Amúgy sem bírom tartani a limitált napi bevitelt edzések nélkül.. Ha majd lesz értelme, úgy is 2-3 hónap alatt visszahozható bármilyen leszáradt testtömeg! :B

Új hozzászólás Aktív témák