Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Lackooo84 #22653 üzenetére

    Decathlonos pólókból (Kalenji) én is kiábrándultam, annak ellenére, hogy amíg viszonylag újak, nagyon jó őket viselni, viszont a tartósságuk kritikán aluli. Az őszre vett futós nadrág mondjuk éppen problémamentesen üzemel, pedig belekerült vagy 500 km, igaz, mosva talán csak egy-kétszer volt, gondolom az öli majd meg. Pólók viszont teljesen szanaszét nyúltak, bolyhosodnak, jönnek szét a varrásnál.

    Viszont arra jók, hogy kitaláld, mire van tényleg szükséged, milyen ruhadarabot hogyan, és mikor praktikus hordani, és mi az, amiből érdemes minőséget venni, és ott mire kell figyelni. Futós naciból is szerintem ezt a telet lehúzom még a Kalenjivel, aztán jövőre veszek majd valami fasza drága cuccot, de legalább már tudom, hogy ez a fajta, fazon, illetve vastagság bevált. Nem elhanyagolható dolgok ezek, ez volt az első futós hosszúnadrágom. Térd alá érőből pl. a helyi Karstadt Sport áruház (kb Intersport szint) Alex nevű saját márkás cuccát vettem. Annyira nem olcsó, mint a Deca, viszont érezhetően jobb is nála, szóval könnyen lehet, hogy bevállalok belőle majd egy hosszút is. Rövidből meg 2in1 Nike Pro van, sötétszürke, neonzöld szűk belsővel, azt imádom, semmi meg sem közelíti, de valami 50 EUR-ról volt 25-re leárazva, teljes árat nem szívesen fizetnék érte.

    Karrimorból most rendeltem három téli felsőt, egy cipzáros,és egy anélküli hoodiet, mind a kettő elég jónak tűnik, meg egy cipzár és hoodie nélküli, nem is annyira vastag felsőt, ami majd inkább tavasszal lesz jó - legalább elköltöttem az akciós cipők mellé kapott kuponokat, meg amúgy is durván le voltak árazva.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák