Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz -NoVa- #83264 üzenetére

    Ezzel az az icike picike apró probléma, hogy egy füles nem feltételül jobb vagy rosszabb egy másikhoz képest. Lehet egyszerűen más.
    Lehet mocsok jó a P1 ha van alatta egy asztali erősítő, de telefonról meg hallgathatatlan.
    Hiába imádom én a XBA-300-at, ha más számára maga a kínzás.
    És így tovább. :)

    Van úgy ~40 fülesem, leültem, mondom jó akkor megszabadulunk végre pártól. Van 10db ilyen 10$ és alatti kategória, az nyilván kuka alapból. De már egy Piston 3-nál elgondolkodok, hogy azt a fülest szeretem. És így szépen egyesével mindegyik a “sparks joy” kupacba kerül...
    Talán csak a 1More Triple driver az egyik amit nem szeretek az összes közül, az a "leggyengébb" fülesem, itt meg ajánlott.
    Szóval ilyen ez a popszakma. :)

    Elég általános, hogy valaki vett 1db fülest és az tetszett neki, ezért orrba szájba azt ajánlja, az 1db mintából, mert ha neki jó akkor mindenkinek jó kell legyen. Csak hát ez nagyon nem így működik.

    Igazából minél többet ír valaki magáról, mit szeret mit hallgatott mi tetszett neki, annál könnyebb a megfelelőt ajánlani, és így sincs semmi garancia rá, hogy eltaláljuk.
    Nekem személy szerint 2-3évbe és vagy 20 fülesbe telt, mire be tudtam lőni, hogy én egész pontosan mit szeretnék hallani, és hogyan.
    És ettől tényleg szeretnék mindenkit megkímélni, mert nem egy élvezetes dolog, főleg nem olcsó. :(

Új hozzászólás Aktív témák