Új hozzászólás Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    Sziasztok!

    Kis segítséget szeretnék kérni a "nagyöregektől". Vettem egy Shure SE535LTD-et, csak azért, hogy kipróbáljam, hogy a darvinya mester által átultetett E500-asom milyen hozzá képest. Most kipróbáltam a saját fülesemet a gyári Shure kábellel, és wow, teljesen meglepődtem, hogy mennyivel jobb hangja van vele, mint az olcsó ebayessel.
    A kérdésem nem ez, hanem, hogy egy full pozitívos Ebayestől vettem, aki több darabot is árult liciten, korábban már pozitívan értékelve ilyen fülest. Mostmár nem tag az Ebayen.
    A fülhallgató top állapotú, a gyári tartozékok kvázi érintetlennek tűnnek, és az illesztékek és a kábel szerintem eredetiek. A fülesben viszont nincs damper, ezért is kerestem itt pár napja. Nyilván így a hangja is más, de meghallgatásra és eredetit mondanék, nagyon jók és részletesek a mélyei, kétlem, hogy ilyet tud egy replika.
    Viszont itt van az alábbi két kép, ezek alapján bárki ki meri jelenteni, hogy eredeti? Nem hirdetném meg aprón, amíg nem 100%. Egyébként valahol van meghallgatható SE535LTD kitéve? Ez szerintem más, mint a sima SE535.

    [kép]
    [kép]

    Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
    :R

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Új hozzászólás Aktív témák