Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kemcso

    Ármester

    válasz f4lcon #82833 üzenetére

    Nálunk is 3 van belőle a családban már ;)

    Ahogy f4lcon írta, tegnap volt egy fülhallgatós találkozó, erről írnék röviden. A forrás a szokásos volt, AK300, a viszonyítási pont pedig a W60.

    Tulku féle fülesek:
    G2: V karakterű füles, populáris hangképpel. Van benne mély ahogy a v-khez illik, a magas visszafogott. Zenél, komplex az egész, élvezet hallgatni. A tere olyan se túl nagy se túl kicsi. Azoknak, akik a T10-T20 vonalon keresgélnek igen jó alternatíva lenne.

    G3: A három közül ez van az általam szeretett hangképhez a legközelebb. A közepek nagyon szépek, a mélyek visszafogottabbak, mint a G2-nek. A magasak csilingelhetnének jobban is. Szintén zenél, egységes a hangja, sehol se burjánzik túl. A tere kb mint a G2-nek. Jó füles.

    G4: A legtechnikásabb a három közül, de nem volt zenei a számomra a hangkép. Részletesebb a másik kettőnél, de unalmasabb is.

    Custom Art Ei.3 Tulku féle universalosítása: meglepetés volt, messze élvezhetőbb füles számomra, mint az U6. Ami érdekes volt benne, hogy bizonyos számokban volt benne mély bőven, míg másik számokban nem annyira... A magasak csilingelnek, a tere és részletessége viszont a W60 alatt van.

Új hozzászólás Aktív témák