Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz kemcso #82795 üzenetére

    Alap Westone szilikonnal hallgattam, szigetelés szinte tökéletes volt, alig hallottam a külvilágot zene nélkül se. Ez mindegyiknek nagyon jó volt. Erre figyeltem mindegyiknél, hogy saját illesztékkel is a lehető legjobban szigeteljen.
    AK100-adat hallgattam, nekem az egy kicsit közép magas kiemelt és színezőnek tűnt.
    A HA2 eladását már nagyon bánom sajnos, sokkal univerzálisabb volt, mint a Mojo, amit vagy szeret egy füles vagy nem. Sajnos nincs más értelmes DAC-om jelenleg. :(
    Mást nagyon nem tudok mondani, mint, hogy ebben a párosításban nem testszett nekem, így ilyennek hallottam.

    (#82796) fericske: Bartók volt a Meze-nél is, azzal hallgattam a végén a planárjukat a kirakott Tidalról. Valószínű a a különbség, hogy én képtelen vagyok értelmezni a zárt fejeseket, esszerűen minden zárt számomra förtelmes amit eddig hallottam. Passz, hogy miért.
    Ananda BT-nél 100%-osan egyetértek, először én is azt mondtam, hogy de jó értelmes BT-s fejes, aztán elgondolkodtam és rájöttem, hogy végül is tök értelmetlen. :)

    Acoustune-tól illesztéket akartam, de aztán elfejtettem. :P
    64Audio-nál a német distributor volt, aki annyira képben volt, hogy azt se tudta létezett U6, csodálkozott is, hogy mi van nálam... :U Velük volt 1 csávó amcsiból aki a cégtől volt, vele beszéltem kicsit U6-ról, elmondtam a véleményem az újról és csak előhúzta az inge alól A6t-t, ami a sajátja volt...

    (#82797) Tulku: Passz nem tudom mitől hallottam másnak.

    Egy vélemény pedig nem vélemény, mert csak 1pár fülem van, ami könnyen lehet rosszul hangolva. :)

Új hozzászólás Aktív témák