Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz s4tch #82482 üzenetére

    "a linkelt youtube videóban szereplő pofa meg 100%-ig jó szándékkal készíti a videóit, de a módszertana megkérdőjelezhető, mérnök lévén iszonyatosan kritikus mindennel, és nyilván az ízlése sem univerzális."

    Egyfelől a mérőműszerét már itt átbeszéltük, hogy nem preciz cucc, és sok mérési hibához vezet, ha csak a görbékre megyünk rá, félrevezető. Másrészről csakis a hangszínt/hangolást veszi figyelembe, azaz számára tényleg jobb a Samsung S8-9 mellé adott AKG, mint akár az E10, vagy a Carbo Tenore, és az ő szemszögéből igazat kell neki adjak. Tér és dinamika nélkül nézve valóban egyenletesebb. Ezekkel együtt csomagban viszont a Tenore-vel egyszerűen összemérhetetlen. Mivel a hallás tényleg emberenként eltérő, simán el tudom képzelni, hogy neki a térhallása elenyésző, és úgy nézem a videóit. Kevésbé félrevezető, mint a legtöbb bármit egekbe dícsérő elsőhullámos reklámreviewerek. És emellett az E10-től én sem vagyok elragadtatva, abból csak 10k körül a BT verziót tudom ajánlani az olcsósága miatt.

    Részemről úgyis azt mondom, hogy a CX300II-ről a Carbo Tenore is csillagászati ugrás felfelé olcsón, és méretben, formában nagyon hasonló. Sokkal részletesebb, mint az E10, az enyhe V karaktert meg kb el is várja médiatartalomhoz. És nem feszegettük a rászánt keretet, 12k körül itt van Japánból 2-3 hét alatt.

Új hozzászólás Aktív témák